Kirjoittaja Aihe: POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN TOLKUTON TILA SUOMESSA.  (Luettu 1992 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4085
POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN TOLKUTON TILA SUOMESSA.
« : Lokakuu 31, 2019, 02:26:37 ip »
 •   0

 • RKP: Suomen aivovuotoon saatava loppu
  Joka vuosi tuhansia suomalaisia muuttaa ulkomaille.

  Magman tänä vuonna julkaistun raportin mukaan yhteensä 20 000 ruotsinkielistä suomalaista ovat muuttaneet Ruotsiin vuosien 2000-2017 välillä.

  Tietysti svedu folke partyn sitti sontiasia ei kiinnosta kuin ruotsikieliset suomalaiset, eli suomenruotsalaiset. Eiköhän näissä suomesta pois muuttaneissa ole aika siivu ihan suomenkielisiä suomalaisia.

  Tästä päästäänkin suomen päättäjien tolkuttomaan tilaan ja toimintaan. Jokaikinen hallitus, olipa siellä mitkä puolueet milloinkin tahansa, ovat ajaneet suomen nykyiseen alennustilaan ja sama touhu jatkuu BOLSEVIKKI Rinteen sosialisti hallitusen taholta.

  Kaikki mahdollinen, mikä on alas ajettavissa yhteiskunnassa on alas ajettu tavalla tai toisella ja vauhti kiihtyy.

  Monet nuoret varmasti näkevät ruohon vihreämpämä aidan toisella puolella, kuin mitä se on suomessa. Eikä mitään muutosta ole havaiittavissa millään saralla, että asiat olisivat paranemaan päin.

  RKP on ollut kukana monessa näistä hallituksista, mukaanlukien nykyinen. Touhu on ollut lähinnä tarkoituksellista suomen sabotointia ja samalla oman kenokaulaisen edun ajamista.

  Ja nyt 1 Rkp:n pelle alkaa huutamaan suunnanvaihdon perään, kun ovat itse olleet mukana aiheuttamssa tilannetta, jossa suomi nyt on tässäkin asiassa!!!!!

  Helvetin kenokaulaloinen!!!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/rkp-suomen-aivovuotoon-saatava-loppu/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4085
  Vs: POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN TOLKUTON TILA SUOMESSA.
  « Vastaus #1 : Marraskuu 25, 2019, 11:11:17 ip »
 •   0
 • Sisäministeri Maria Ohisalon eduskunnan kyselytunnilla antamasta vastauksesta on tehty versio, jossa Ohisalon aivan toiseen kysymykseen antama vastaus on editoitu Halla-ahon esittämän kysymyksen perään. Somessa levinnyt video on aiheuttanut melkoisen mediakohun. Eduskunnan varapuhemies ja monet muut poliitikot ja toimittajat vaativat tiukkoja toimia editoitujen videoiden julkaisemisen estämiseksi.

  Kun tämä meno jatkuu suomessa Rinteen BOLSEVIKKI hallituksen taholta seuraavat 4 vuotta, niin jokainen politiikko, virkamies saa toimia julkisessa virassa kuin salainen STASI agentti ja sananvapaudesta ei tule olemaan jäljellä ripettäkään!!!!

  Helvetin absurdiksi menee. Mutta kun vallassa on KOMMUNISTIT, niiin mitäpä muutakaan on odotettavissa.

  Helvetti vieköön, että näiden vouhka politiikkojen käyttäytyminen voi olla absurdia. Jauhavat oikeusvaltiosta, mutta heti, kun joku sanoo jotain mikä ei näitä BOLSEVIKKEJA miellytä, niin välittömästi keinoiksi nousee kieltäminen ja sensuuri.

  Vaikuttaa siltä, että monet suomen politiikoista ja virkamiehistä ei todellakaan ymmärrä, ETTÄ HE ITSE OVAT SUURIN ONGELMA SUOMALAISESSA DEMOKRATIASSA, jos sellaista nyt on edes olemassa??

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/manipuloitu-video-ohisalon-vastauksesta-aiheutti-mediakohun-haatainen-vaatii-toimenpiteita-ymmartaako-han-mita-asialle-pitaisi-tehda/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4085
  Vs: POLIITTISTEN PÄÄTTÄJIEN TOLKUTON TILA SUOMESSA.
  « Vastaus #2 : Joulukuu 28, 2019, 02:21:26 ap »
 •   0
 • Heikki Vestmanin mukaan on hyvä, että terrorismilakien kiristämistä selvitetään.

  Kyllä. On erittäin hyvä, että selvitetään, mutta??

  Ensin annetaan AVOIMIEN RAJOJEN politiikalla näiden Afrikan ja Lähi-idän mulattien tulla tänne kenenkään estämättä!! Sitten, kun vahinko on tapahtunut, Raiskaukset, rikollisuus, terrorismi, loputtomat taloudelliset kustannukset, aletaan miettimään terrorismi ja muiden urkintalakien tiukentamista.

  Tämä koko touhu on niin helvetin ABSURDIA kuin vain olla voi!! Jos vain edellinen hallitus olisi tehnyt sen mitä olisi pitänyt ja nykinen hallitus jatkanut sitä politiikkaa, eli pitänyt rajat kiinni tänne ängeäviltä armeija karkureilta, sekä loisilta, niin meillä ei olisi niitä ongelmia, mitä täälllä suomessa nyt on. Vaan ei.

  Eikun hallituksen mielenvikaisten MARXISTIEN kiima vain kiihtyy. Nyt jo haetaan Aal-holin leiriltä tiedettyjä terroristeja ja heidän äpäreitään.

  Mitä taas tulee kyseisen Heikin edustamaan kokoomukseen, niin hehän olivat edellisessä Sipilän hallituksessa, eivätkä nostaneet sormeakaan estääkseen näiden loisten tulemista suomeen. ÄLKÄÄ UNOHTAKO SITÄ!!!

  Tätä hulluutta on todella vaikea käsittää enää. Perse edellä puuhun ja tietty pää edellä alas.

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/kansanedustaja-hallitus-olisi-tyytynyt-silittelemaan-jihadistien-paita
   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: