Kirjoittaja Aihe: PIAN KULUTTAJAT MAKSAVAT PANKILLE KORKOA TALLETUKSISTAAN !!!!  (Luettu 8919 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3805
 •   0
 • Pian kuluttajat maksavat pankille korkoa talletuksistaan, uskoo Sammon toimitusjohtaja Kari Stadigh – Vesa Puttonen: ”Kohta testataan, kuinka negatiivisia talletusten korot voivat olla”

  Kansalaisten ryöstäminen pankkien toimesta menee taas kohta askelta pidemmälle. Ja kaikki on täysin laillista, tottakai !!!

  negatiiviset talletuskorot merkitsisivät sitä, että yhä useampi säästäjä sijoittaisi rahansa pankkitalletusten sijaan arvopapereihin. Toisin sanoen tavallisia kansalaisia pakotettaisiin ryhtymään pörssipelureiksi. Tämä hyödyttäisi finanssieliittiä, joka voisi sisäpiiritietonsa avulla huijata maallikoilta entistä suurempia rahasummia pörssikeinottelun hämärässä maailmassa.

  Negatiiviset talletuskorot ajaisivat monet myös säästämisen sijaan kuluttamaan rahansa. Säästäjien rankaiseminen ja kulutukseen kannustaminen merkitsisivät kansalaisten velkaongelmien kasvua. Pankeille ja muille koronkiskontalaitoksille kansalaisten velkaantumisen kasvu olisi kultakaivos.


  Linkki.
  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/pian-kuluttajat-maksavat-pankille-korkoa-talletuksistaan-uskoo-sammon-toimitusjohtaja-kari-stadigh-vesa-puttonen-kohta-testataan-kuinka-negatiivisia-talletusten-korot-voivat-olla/b795aad8-a0a1-4386-b8b0-3f6c853f980e  Jos kaikki pankit lähtisivät tähän mukaan ja kuluttajat alkaisivat sen seurauksena nostaa talletuksiaan pankeista, niin Rothovius pitää todennäköisenä, että keskuspankit puuttuisivat tilanteeseen jotenkin.

  – Ainakin niin, että pankista ei voisi nostaa kovin suuria summia käteisenä. Silloin tulisi todennäköisesti joku käteisnostoraja eli rahat saisi kyllä siirtää toiseen pankkiin, mutta ei nostaa käteisenä.


  Rahat jotka ovat tililläsi ovat sinun yksityisomaisuutta, mutta kun asiat eivät menekään pankkien mielen / voitontavoittelun mukaisesti, niin yhtä-äkkiä rahasi ovat takuiden takana, eikä sinulla ole asiaan mitään sanomista.

  Koko pankkitoiminta onkin pelkkää laillistettua ROSVOUSTA !!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjVlP--zoDkAhUs7KYKHWkrAX4QFjADegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-10919949&usg=AOvVaw2yG-qDi0EuDStJOgTqajkw
  « Viimeksi muokattu: Elokuu 13, 2019, 10:41:04 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: