Kirjoittaja Aihe: NYT JO ''SALALIITTOTEORIAT'' ON TERRORISMIA. ELIITTIVASTAISUUS, TOISINAJATTELU..  (Luettu 3453 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4028
FBI: Eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat ”terrorismiuhka”

Poliittinen poliisi eli PolPo ei ole ainoastaan Suomea vaivaava ilmiö. Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI pyrkii laajentamaan kansalaisiin kohdistuvaa vakoilua täsmälleen samoilla tekosyillä kuin Suomenkin poliisi, selviää Yahoo Newsin tuoreesta uutisesta.

FBI:ssä aiemmin työskennellyt ja nykyään kansalaisten yksityisyydensuojan puolesta kampanjoiva Michael German totesi Yahoo Newsille, että FBI:n perimmäinen tavoite on ”massavakoilun” oikeuttaminen. PolPo on nostanut ”salaliittoteoriat” propagandansa ytimeen, koska näin voidaan perustella kaikkien poliittisesti ”vääräoppisten” Internet-kirjoittajien jatkuva vakoilu.

Linkkki.
https://news.yahoo.com/fbi-documents-conspiracy-theories-terrorism-160000507.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAALlpttmhZGHStZUX5ETL699wXzfQNwh6qoZAnzZaQmHQCWKA7KECIU25IJhJl8acDNX0RrPDv6Qrwt7sGZnqE8Vmmc9UkEvDhIOXzcQ7OcrY_PKz45KbEGPKBAndg1J44ELUBJh1CeqPAdbUU4zvfvTWVuOaRCiCHoZNiHX7aD4g

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: