Kirjoittaja Aihe: MONIKULTTUURI SUOMI  (Luettu 56968 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4098
Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Vastaus #45 : Kesäkuu 13, 2020, 11:48:21 ip »
 •   0
 • Ruotsalaisnainen valehteli itsensä turvapaikanhakijaksi Suomessa – Migri: valtiolle yli 150 000 euron lasku

  Taustansa valehdellut ruotsalaisnainen haki turvapaikkaa Suomesta, sai vastaanottorahat ja ehti aiheuttaa valtiolle jättilaskun - kunnes käry johti käräjille.


  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f47ebcbd-a591-4a00-a6f4-7a8b23ab1643  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-139309

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #46 : Heinäkuu 07, 2020, 11:14:24 ip »
 •   0
 • Tässä 1 esimerkki lisää siitä miksi kaikki ns. pakolaiset ja muut ulkomaalaiset, jotka eivät elä suomen kulttuurin mukaan pitäisi heittää maasta ulos!!!!

  Suomeenkin on jo rantautunut tapa, jossa maahnmuuttajat / tunkeutujat alkavat länkyttää kantaväestölle, mitä he voivat ajatella ja sanoa.

  Tässä tapauksessa 2 rotumuukalaista on nujakoimassa verbaaliseti keskenään. ulos maasta molemmat!!!

  Intersektionaalisuus näyttää kyntensä: Vasemmistonuorten puheenjohtaja Liban Sheikh listaa syitä sille, miksi pakolaistaustaisen Seida Sohrabin pitäisi sulkea suunsa

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/vasemmistonuorten-puheenjohtaja-liban-sheikh-paljastui-harskiksi-etnosovinistiksi-vaatii-pakolaistaustaista-seida-sohrabia-sulkemaan-suunsa-koska-taman-ihonvari-ei-ole-tarpeeksi-tumma/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #47 : Heinäkuu 29, 2020, 03:32:09 ip »
 •   0
 • Monikulttuurisuus yhteiskunta on lähinnä syöpään verrattava asia ja täysin toimimton malli, jossa jokaikinen vähemmistöön kuuluva on mankumassa uhriuttaan, sekä vaatimassa itselleen kaikkea mahdollista. Kaikki mahdollinen on myös annettava vähemmsitön edustajille koska he ovat uhreja kaikessa ja omasta mielestään oikeutettuja kaikkeen TEKEMÄTTÄ YHTÄÄN MITÄÄN!!! kaikki mikä näiden ''vähemmistöuhrien'' mielestä on pielessä on tottakai valkoisten heteromiesten vika tai kantaväestön!!!

  Tästä on taas ilmestynyt uusi esimerkki, kuinka nämä tänne suomeen itsensä ängenneet vähemmistön edustajat(ns. pakolaiset) ja heidän jälkikasvu äpäreensä ovat saaneet päähänsä uhriutumisensa ja valtaväestön päälle kusemisen hinkunsa myötä.

  Seuraava MARXISTI uhri ja heidän uhriuttaan pönkittävä viisikko on saanut päähänsä seuravaa - Yasmina Limam - Sevinç Simsek-Kazan - Melissa Linsa - Emmi Hahto - Auli Virtanen

  En ole sen kummemmin ruvennut selvittelemään, keitä nämä viisikon kenokaulat ovat, mutta tuskimpa ammun kovin pahasti, jos sanon, että kyseessä on taas ÄÄRIVIHERVASEMMISTOLAISISTA, jotka ovat tämämkin idean saaneet päähänsä rapakon takana ja suomeenkin rantautuneen BLM sonnan myötä.

  Kun katsoo aloitteen sisältöä, niin ei juuri jää epäselväksi kuka on yhteiskunnan ongelma numero 1 ja kenen mielen mukaa asiat pitäisi olla!!

  Jo pelkkä aloitteen otsikko on juhlallisesti ristiriidassa, sen suhteen, mitä nämä kalkkunat ovat olevinaan ajamassa.

  Antirasistiset strategiat ja kriittinen näkökulma opintosuunnitelmiin Näitä aloja ovat esimerkiksi;

  - Opetusalat
  - Virkavalta kuten poliisi
  - Terveydenhuollon ammatit - Eikä nyt tietenkään sovi unohtaa - Valkoinen ylivoima

  Antirasistiset strategiat - mitähän ne voisivat olla?? :P :P  Satut olemaan erimieltä multukultista tai vastustat ns. pakolaisten raijaamista suomeen, puhumattakaan heidän raiskauksiaan, rötöstelyään ja yleensäkin loisimista meidän kustannuksella, niin olet tietty rasisti :o :o

  Entäs sitten tuo kriittinen näkökulma??  Sen nyt ainakin voi sanoa, että jos vastutat multikulttia ja se mukanaan tuomaa paskaa, niin silloit takuulla ajttelet väärin. Joten ilmeisesti näiden kalkkunoiden mielestä ainut kriittinen näkökulma on olla samaa mieltä heidän kanssaan ja kaikki muu on ei kriittistä näkökulmaa.

  Tälläinen touhu vituttaa toden teolla. Suomi on suomalaisille luotu ja multikultti paska on tänne väkisin tungettu, ilman että suomalaisilta on kysytty yhtään mitään!!!

  He änkeävät tänne laittomasti ja sitten he tai heidän jälkikasvunsa alkavat vaatia itselleen kaikkea mahdollista, ja samaan aikaan esittävät kantaväestölle vaatimuksiaan, sekä ruikuttavat kaikesta.

  Suomi on meidän suomalaisten maa JOS NÄMÄ MULATIT JA HEIDÄN HYYSÄRINSÄ EIVÄT VIIHDY TÄÄLLÄ, NIIN VOITTE PAINUA HELVETTIIN SUOMESTA!!!

  ME EMME OLE TEITÄ HALUNNEET TÄNNE MISSÄÄN VAIHEESSA, JOTEN PAINUKAA SINNE MISTÄ OLETTE TÄNNE ITSENNE RAIJANNEETKIN JA VIEKÄÄ ÄPÄREENNE MUKANA!!!!

  ps.

  Jolu voisi tehdä aloiteen jolla nämä tänne tulleet afrikaani, afganistan, irak, sekä muut valepakolaiset ja muut loiset velvoitettaisiin sopeutumaan suomen KULTTUURIIN, KIELEEN ja YHTEISKUNTAAN MUUTENKIN ja, JOS TÄNNE ITSENSÄ ÄNGENNYT HENKILÖ EI PYSTY ELÄTTÄMÄÄN ITSEÄÄN TYÖLLÄ, OPETTELE KIELTÄ ja KUNNIOTA KANTAVÄESTÖÄ, MAAN LAKEJA, sekä KULTTUURIA, HÄNET POISTETAAN MAASTA!!!

  Allekirjoittaneen puolesta JOKAIKINEN SUOMEEN NS. PAKOLAISENA TULLUT ja JÄLKIKASVUNSA TULISI LÄHETTÄÄ TAKAISIN SINNE MISTÄ OVAT TÄNNE TULLEETKIN!!!

  Tuossa on linkki kyseiseen aloitteeseen. Lukekaa, jos tuollainen paska kiinnostaa. - https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6764


  « Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 2020, 04:16:42 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #48 : Heinäkuu 30, 2020, 12:07:12 ap »
 •   0
 • Etsintäkuulutus: Kaivohuoneen edustalla kuolemaan johtaneesta väkivallasta epäillyn ulkomaalaisjengin kuvat julkaistu

  Poliisi viivytteli 2 viikkoa murhatapauksessa. Kaverit ovat voineet värjätä hiuksia ja kehittää alibeja. Mustapipoinrn kaveri näyttää Isisin sotilaalta. Allahin nimessä tapettiin.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/07/28/etsintakuulutus-kaivohuoneen-edustalla-kuolemaan-johtaneesta-vakivallasta-epaillyn-ulkomaalaisjengin-kuvat-julkaistu/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: