Kirjoittaja Aihe: MONIKULTTUURI SUOMI  (Luettu 57207 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4102
Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Vastaus #15 : Lokakuu 28, 2019, 10:26:56 ip »
 •   0
 • Viron opetusministeriö pitää monikielisiä perheitä ongelmana, Suomen päiväkodeissa ollaan eri mieltä: "Se on etuoikeus"

  Suomen opetushallitus pitää vaihtelevia kieli- ja kulttuuritaustoja rikastuttavina.


  Opetussuunnitelman työversio korostaa viron kielen ja virolaisuuden merkitystä päiväkodeissa. Lasten pitäisi opetussuunnitelman mukaan kuulla huoliteltua viron kieltä myös vapaa-ajallaan. Suunnitelma painottaa tyttöjen ja poikien välisiä eroja ja opettajien ohjaamia leikkejä.

  Edellisen luettuaan, ymmärtää hyvin miksi suunnitelma aiheuttaa peppukipua KULTTUURIMARXISTEILLE.

  Monikulttuurisissa päiväkodeissa lapset tutustuvat toistensa kotitaustoihin. Esimerkiksi Meri-Rastilan päiväkodissa kaikki lapset viettävät itsenäisyyspäivää, joulua ja pääsiäistä mutta myös muiden kulttuurien juhlia.

  Muiden kulttuurien juhlia. eli, lapsille tyrkytetään ISLAMIA ja sen sisältäviä MIELEVIKAISUUKSIA

  Suomessa ei ajatella, että oman äidinkielen puhuminen ja suomen oppiminen olisivat ristiriidassa keskenään.

  Edellinen nyt riippuu keneltä kysyy!!!

  Suomen koululaitos on täysin KULTTUURMARXISTIEN ja FEMAKKO FEMINISTIEN käsissä ja jälki on sen mukaista.

  Suomeen tarvitaan samanlainen uudistus, kuin Virossa on tekeillä. Nyt OLLAAN SUOMESSA ja KIELI ON SUOMI tai toisena kotimaisena kielenä Ruotsi, jos se nyt ketään kiinnostaa.


  KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ!!!!!  Opetushallitus, varhaiskasvattajat ja opettajat kouluissa ovat maan sisällä toimivia myyriä, jotka tuhoavat suomea ja suomen kulttuuria oman fanaattisen MARXISTI IDEOLOGIAN myötä  TARTTIS TEHDÄ JOTAIN ja KAIKKI KYLLÄ TIETÄÄ MITÄ !!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-11040845
  Turussa 1,8 miljoonaa euroa kantaväestön syrjintään

  Löysin Turun kaupungin sopeuttamisohjelmasta seuraavan tekstin. "Positiivisen diskriminaation määräraha on noin 1,8 meuroa. Valtio tullee tukemaan vuonna 2020 asiakohtaa lisää ja tämän vuoksi valtio korvaa kunnan rahoitusvastuun."


  Positiivinen diskriminaatio = KANTAVÄESTÖN SYRJIMINEN OMASSA MAASSAAN

  Eikö olekin hienoa. Suomessa ollaan ja suomalaisia. Hallitus, sekä paikallishallinto TOIMII JÄRJESTELMÄLLISESTI MEITÄ VASTAAN, MEIDÄN VERORAHOILLA  >:( >:( >:( >:(


  Tottahan toki Turkulaiset päätyvät tämän maksajiksi, kuin myös kaikki muutkin suomalaiset veronmaksajat valtion kautta vuonna 2020.

  Jollain keinoin tuo 1,8 miljoonaa on kuitenkin kerättävä turkulaisilta ja siihen turun kaupungin valtuusto onkin keksinyt yksinkertaisen keinon.

  Asiakasmaksutuottojen lisääminen -  Kaikkien harkinnanvaraisten asiakasmaksujen nostaminenmaksimitasolle. Esim. vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasmaksujennostaminen, asiakasmaksuvapautusten poistaminen,asiakasmaksujen kerääminen maksuautomaatilla,sairaanhoitajakäynnistä laskuttaminen, intervallihoitomaksujenkorottaminen

  Tuo kaikki varmasti lämmittää turkulaisten mieltä, jos he nyt ylipäätään ovat turun kaupungin aikomuksista selvillä. No, kyllä ne selviää aikanaan, kun alkaa tapissaan olevat laskut tippua postilaatikkoon.

  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-123900


  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 28, 2019, 10:49:05 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #16 : Lokakuu 31, 2019, 01:57:48 ip »
 •   0
 • Kolmea valkovenäläistä miestä epäillään Laajalahden Lidlin varkaudesta

  Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni 29.10.2019 kolme miestä epäiltynä Laajalahden Lidlin varkaudesta sekä varkauden yrityksestä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/10/31/kolmea-valkovenalaista-miesta-epaillaan-laajalahden-lidlin-varkaudesta/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #17 : Marraskuu 05, 2019, 02:52:21 ap »
 •   0
 • Suomalaisen vainajan hautarauhaa häiritään ja loukataan turvapaikanhakijan toimesta

  Linkki.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ptt_ENQo1pc

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #18 : Marraskuu 06, 2019, 09:43:05 ip »
 •   0
 • Monikulttuurisessa koulussa huono suomi tarttuu suomalaislapsiinkin

  Monikulttuurisuuden tuoma ja levittämä tuho ulottuu jokaiselle yhteiskunnan alueelle jo suomessakin.

  Luulisi, että herätyskellot alkaisi soida, kun kyse on omasta äidinkielestä, vaan luuletteko, että,,,,, >:( >:( >:(

  Sen sijaan, että huoli omastakielestä heräisi, niin Opetusministeri näkee rikkautena

  Opetusministeri Andersson oli Ylen mukaan huolissaan maahanmuuttajien oman äidinkielen opetuksesta.

  – Heidänkin kielitaitonsa pitäisi nähdä vahvuutena ja pohtia monikielistä pedagogiikkaa, jotta voidaan tukea heitä ja nähdä rikkautena, että he pääsevät jo nuoressa iässä oppimaan monta vierasta kieltä, Andersson sanoi.


  Nämä saatanan MARXISTI huorat tuhoavat ihan kaiken, mihin näppinsä pistävät. Mukaan lukien suomen kielen  >:( >:( >:( >:( >:(

  Tässä on taas 1 kirja esimerkki MARXISMISTA ja siitä miten he yrittävät tuota kantakulttuurin kieltä myöten keinolla millä hyvänsä. Tämä porukka on kuin SYÖPÄ yhteiskunnassa.

  Ja, mitä syövälle tehdään, kun se havaitaan? Leikataan pois ja niin kuuluisi tehdä suomessakin, ennen kuin he saavat peruttamatonta tuhoa aikaan!!!!!

  Tämä koululuokkien sekoittaminen on täydellinen esimerkki siitä miten marxistit toimivat. Kun on havaittu ongelma, että suomeen raahautuneiden maahnmuuttajien / tunkeutujien äpäreet eivät opi suomea ja samalla kantaväestön lapsien oman äidinkielen oppiminen menee retuperälle, niin mitä nämä helvetin haaskat ehdottavat ja keksivät ratkaisuksi?

  Otetaan maahanmuuttajien / tunkeutujien penskoja ja levitetään ne niihin koulihin joissa mitään ongelmia ei ole. Ja tätä myötä vahinko vain kertautuu!!!!!  >:( >:( >:( >:(

  Koko touhu on täysin läpeensä mielisairasta. Mutta aika harvat ovat tainneet ikinä MARXISMIA miksikään muuksi kuin melisairaudeksi kutsuakaan.

  Ikävä kyllä, nykyinen hallitus on täysin näiden MIELISAIRAIDEN MARXISTIEN käsissä.

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisessa-koulussa-huono-suomi-tarttuu-suomalaislapsiinkin/


  Opettajat olivat huolissaan, miten asia vaikuttaa oppimisen tasoon ja erityisesti suomen kielen oppimiseen. Vertaisoppiminen jää pois, kun lapset eivät puhu keskenään suomea. Opettajat ovat havainneet, että myös suomea äidinkielenään puhuvat ovat alkaneet puhua huonoa suomea, sillä se tarttuu. Tänä syksynä koulussa on alkanut näkyä myös uusi ilmiö: oppilaat puhuvat keskenään englantia, koska osaavat sitä paremmin.

  Ministeri astui hetkeksi kunnallispoliitikon rooliin ja sanoi hänellä olevan asiassa peiliinkatsomisen paikka. Tarvitaan asumispoliittisia ratkaisuja.

  Eli, suomennettuna. Siirretään ongelmat myös niille alueille ja kouluille joissa niitä ei ole.  Saatan MARXISTI MYYRÄ.

  Toisaalta myös maahanmuuttajien oman äidinkielen opetusta ja oppimismahdollisuuksia on kehitettävä.

  Mitä vittua näiden MARXISTI KOMMUNISTIEN PÄÄSSÄ OIKEIN LIIKKUU?? Nyt ollaan suomessa ja kielinä on SUOMI ja toisena ruotsi!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-11050964
  Monikulttuurisuus rasittaa kouluterveydenhoitoakin – maahanmuuttajien terveystarkastuksista ei tingitä

  ”Suomalaisilta leikataan koko ajan”

  Sen sijaan maahanmuuttajaoppilaiden terveystarkastuksista ei tingitä. Valmistavaan opetukseen tulevan maahanmuuttajaoppilaan terveystarkastus on paljon laajempi ja työläämpi kuin tavallisille lapsille tarjottavat laajat terveystarkastukset, kertoo pääkaupunkiseudulla monikulttuurisessa koulussa työskentelevä terveydenhoitaja Tiina (nimi muutettu).

  – Tuntuu, että suomalaisten oppilaiden kohdalla leikataan koko ajan kaikesta, samaan aikaan kun maahanmuuttajaoppilaat vievät valtavasti aikaa ja resursseja, Tiina kertoo.


  Myös paperittomat hoidetaan

  Maahanmuuttajaoppilaita tulee kouluihin monella nimikkeellä: kiintiöpakolaisina, näiden perheenyhdistämisinä, turvapaikanhakijoina ja muina maahanmuuttajina. Kouluihin tulee jopa laittomasti maassa oleskelevien ”paperittomien” lapsia.


  Tiinan mukaan maahanmuuttajat ovat erittäin tietoisia oikeudestaan tulkkiin ”niin kauan kuin on tarve”. He myös ”kouluttavat toisiaan” erilaisista oikeuksistaan. Kymmenen tai jopa kaksikymmentä vuotta Suomessa asunut äiti saattaa vaatia tulkin paikalle, koska ei osaa suomea.

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuus-rasittaa-kouluterveydenhoitoakin/
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 07, 2019, 12:10:24 ap kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #19 : Marraskuu 09, 2019, 01:03:08 ip »
 •   0
 • Kaksi miestä raiskasi naisen – taustalla monikulttuurisuus

  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/44c77f34-c48f-4fce-893e-5be93c45cb6b  Maahantunkeutuja-pedofiili raiskasi lapsen – 2,5 vuotta vankeutta

  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/24199cfb-94bd-4504-abf7-f98c7a926690

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #20 : Marraskuu 12, 2019, 11:55:55 ip »
 •   0
 • Uussuomalaiset ”esikuvat” floppaavat yhä uusiin skandaaleihin

  Husu Husseinin tuorein valehtelutapaus on taas yksi naula kampanjoinnin arkkuun, kun globalistien valtamedia ja poliitikot yrittävät parantaa mielikuvaa uussuomalaisista "esimerkillisinä henkilöinä", mutta huonolla menestyksellä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/12/uussuomalaiset-esikuvat-floppaavat-yha-uusiin-skandaaleihin-kolumni/  Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/husu-hussein-saanut-rikostuomioita-90-luvulla-katso-paperit/  Hulvattomat Husu-meemit leviävät sosiaalisessa mediassa

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/13/hulvattomat-husu-meemit-leviavat-sosiaalisessa-mediassa/
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 13, 2019, 11:30:18 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #21 : Marraskuu 19, 2019, 10:09:38 ip »
 •   0
 • Kertomuksia rajusta etnisestä jengiväkivallasta Kuusamossa ja Helsingissä

  Viranomaiset ja valtamedia vaikenevat kertomuksista, joiden mukaan etninen jengiväkivalta kantasuomalaisia vastaan lisääntyy. UMV-Lehdelle on toimitettu tietoa lähipäivinä kahdesta tapauksesta, Helsingistä ja Kuusamosta.


  Ruotsissa pääministeri selittelee todellisuutta uusisksi ja samaan aikaan suomessa sama paska on jo toteutunut kuin ruotsissa, mutta POLPO, POLITIIKOT ja MEDIA vaikenevat asiasta!!!!!

  Ottakaamme huomioon, että nyt näkemämme kammottava jengirikollisuuden tilanne Ruotsissa on pitkälti sen seurausta, että maan viranomaiset ja media ovat vaienneet todellisen tilanteen sekä uhkaavan kehityksen, joka on johtanut täydelliseen katastrofiin. Vaikeneminen ei ratkaise mitään, mutta pahentaa tilannetta entisestään.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/18/kertomuksia-rajusta-etnisesta-jengivakivallasta-kuusamosta-ja-helsingista/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #22 : Marraskuu 26, 2019, 09:41:23 ip »
 •   0
 • Helsingin poliisilla tutkinnassa poikkeuksellinen etnistaustainen katujengi – väkivaltarikosyksikkö tutkii törkeää kiristystä

  viiden epäillyn porukka. Siihen kuului kaksi somalia, kaksi kurdia ja yksi albaani.

  Etnistaustainen  :-* :-* :-*  Jutun kirjoittaja on taas joku MARXISTI, jonka on pyörrettävä todellista taustaa jollain lailla pehmeämmäksi. Hitto, mitä pelleilyä!!!!

  KIITOS vain sipilälle, orvolle ja muille MULKUILLE tästäkin multukultin lahjasta suomelle ja suomalaisille  >:( >:( >:( >:(

  Linkki.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-poliisilla-tutkinnassa-poikkeuksellinen-etnistaustainen-katujengi-vakivaltarikosyksikko-tutkii-torkeaa-kiristysta/7624086#gs.g8jy0z

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #23 : Joulukuu 11, 2019, 10:27:33 ip »
 •   0
 • Jälleen yksi median ylistämä maahanmuuttaja vankilaan pedofiliasta

  Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan irakilaisen maahantunkeutujan Waleed Khudhair Khalid Daffaienin vankilaan 2 vuodeksi ja 7 kuukaudeksi törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Tuomioon sisältyy Daffaienin aikaisemmin saama 9 kuukauden ehdollinen tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/jalleen-yksi-median-ylistama-maahanmuuttaja-vankilaan-pedofiliasta/  Homoseksuaalisuuden vuoksi oleskeluluvan saanut maahanmuuttaja raiskasi naisen helsinkiläisessä yökerhossa

  Linkki.
  https://www.kansalainen.fi/homoseksuaalisuuden-vuoksi-oleskeluluvan-saanut-maahanmuuttaja-raiskasi-naisen-helsinkilaisessa-yokerhossa/
  « Viimeksi muokattu: Joulukuu 12, 2019, 05:53:26 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #24 : Joulukuu 17, 2019, 11:35:33 ip »
 •   0
 • Näin laittomasti maassa olevia majoitetaan

  Helsinkiin on syntynyt jopa satojen asuntojen pimeät vuokramarkkinat.

  Verotoimisto on raportoinut uudenlaisesta rikosepäilystyä poliisille. Helsingin ulkomaalaispoliisissa työskentelevä komisario Janne Lepsun mukaan poliisi on tehnyt havaintoja uuteen ilmiöön liittyvistä tapauksista.

  POLPO on tietysti tehnyt havaintoja asiaan liittyen, mutta EI TAKUULLA EDES YRITÄ TEHDÄ ASIAN SUHTEEN MITÄÄN!!!!

  Päätös olla telemättä yhtään mitään on varmasti poliittinen ja tullut hallitukselta, myös edellisisltä ja jota tottakai toteutetaan politisoituneen poliisijohdon tuella!!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/hs-nain-laittomasti-maassa-olevia-majoitetaan-helsingissa/


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #25 : Joulukuu 30, 2019, 09:52:27 ip »
 •   0
 • Rotumuukalainen Morteza Bajat raiskasi ja ahdisteli naisia sekä tyttöjä Tampereella – ”tuomio” 5 vuotta vankeutta

  1992 syntynyt Morteza Bajat tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa kolmesta seksuaalisesta ahdistelusta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, raiskauksesta ja törkeästä raiskauksesta vain viiden vuoden vankeuteen. Bajat oli vielä ehdollisessa vankeudessa rikosten tekoaikana hänen suudeltua väkisin bussissa 14-vuotiasta tyttöä helmikuussa 2018.

  Linkki.
  https://www.aamulehti.fi/a/7a0e8b9e-40eb-4d91-bd45-2d9604fd7045  Päivän kuva: ”Somalialaisen leipäjono Suomessa”

  Jouluna mieliä kirvoittanut presidentti Niinistön puhe "Suomen hienoimmasta perinteestä" eli suomalaisten leipäjonoista ja vähävaraisten joulujuhlista, on siivittänyt oheiselle kuvalle tuhansia jakoja ja kommentteja sosiaalisessa mediassa.


  Kenenkäpä arvelette tuonkin kärrin sisällön maksavan??

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/12/29/paivan-kuva-somalialaisen-leipajono-suomessa/
  « Viimeksi muokattu: Joulukuu 30, 2019, 10:10:16 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #26 : Tammikuu 01, 2020, 10:18:13 ip »
 •   0

 • Hengenvaarallinen monikultturismi

  Suomen kaikki eri hallitukset alkaneella vuosisadalla (2000 – luku) ovat pyrkineet edistämään monikultturismia. Millaiseen yhteiskuntaan kehitys johtaa, sitä voi tarkastella katsomalla naapurimaa Ruotsiin, joka on kaikkien eurooppalaisten valtioiden äiti, mitä tulee monikulttuurisuuden maaniseen edistämiseen.


  Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-128100

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #27 : Tammikuu 14, 2020, 10:31:03 ip »
 •   0

 • Turvapaikanhakijat tyytyväisempiä vastaanottokeskuksiin

  Migrin mukaan keskuksiin ollaan tyytyväisempiä kuin vuosi sitten.

  Alaikäisten toiveissa oli, että henkilökunta kuuntelisi enemmän nuorten mielipiteitä esimerkiksi ruoan ja liikunnan suhteen.

  Tänne tullaan hakemaan turvapaikkaa, koska ''hätä'' on suuri ja turvapaikka pitäisi saada. Hätä ei tosin ole niin suuri, etteikö voisi ruasta valittaa, puhumattakaan kaikesta muusta, mitä SUOMEN PITÄISI HEILLE ANTAA, KUN VAIN SUVAITSEVAT SUURESSA HÄDÄSSÄÄN TULLA TÄNNE TURVAPAIKAN HAUN NIMISSÄ LOISIMAAN LOPPUIÄKSEEN!!!! >:( >:( >:( >:(

  Suomen kielen opetus ja asiakkaita aktivoivien toimintojen pariin ohjaaminen niin keskuksen sisällä kuin keskuksen ulkopuolella koettiin hyviksi asioiksi.

  Moni asiakas kaipaisi myös lisää apua työnhakuun

  Hetkinen nyt. Eikös turvapaikkasysteemin pitäisi olla järjestelmä, jossa henkilö saa turvapaikan tietyksi aikaa, kunnes hänet voidaan palauttaa kotimaahansa?? Sen sijaan heille järjestelään kielikursseja ja apua pitäisi saada myös työnhaussa.

  Eikös ulkomaalaisen työskentelyyn suomessa pitäisi olla työlupa??  Saavatko nämä tänne tulleet loiset työluvan turvapaikkahakemuksen mukana??

  Tässä on nyt jokin pahasti vinossa!!!  Hallituksellahan on jo tekeillä ohjelma, jolla tänne ängenneet loiset voivasivat jäädä maahan työpaikan nojalla.


  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/turvapaikanhakijat-aiempaa-tyytyvaisempia-vastaanottokeskuksiin/


  Ulkomaalaismies käytti kahdeksaa lasta seksuaalisesti hyväkseen – hovioikeus alensi vankeustuomiota

  Hovioikeus alensi ulkomaalaismiehen kahdeksaan alaikäiseen kohdistuneista seksuaalirikoksista saamaa vankeustuomiota.

  Linkki.
  https://www.kansalainen.fi/ulkomaalaismies-kaytti-kahdeksaa-lasta-seksuaalisesti-hyvakseen-hovioikeus-alensi-vankeustuomiota/
  « Viimeksi muokattu: Tammikuu 14, 2020, 11:52:30 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #28 : Tammikuu 20, 2020, 09:37:57 ip »
 •   0
 • Ulkomaalaispedofiilille 2 vuotta ehdotonta Helsingissä

  Helsingin hovioikeus on hiljattain tuominnut ulkomaalaispedofiilin kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

  Pedofiili työskenteli rikoksen tapahtuma-aikana kauppakeskus Itiksen siivoojana. 25-vuotias pedofiili käytti 15-vuotiasta lasta törkeästi hyväkseen painostamalla tätä seksiin uhkailemalla väkivallalla, kuten tappamisella.

  Rikossarja kesti kahden kuukauden ajan. Pakotettua seksiä tapahtui kauppakeskuksessa vessassa, vartijoiden kopissa ja parkkihallissa. Seksi oli suojaamatonta.

  Pedofiili itse kiisti teot ja kertoi pitäneensä uhria siskonaan. Oikeus ei kuitenkaan selityksiä uskonut.

  Iltalehti suojeli tekijää eikä suostunut julkaisemaan pedofiilin nimeä. Iltalehti ei paljasta tuomitun nimeä uhrin suojelemiseksi.


  Uhrin suojelemiseksi??  Eiköhan tässä ole kyse ihan jonkun muun kuin uhrin suojelemisesta!!!!!

  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/da8500ce-9cf7-42c5-924a-658026fc7d41


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4102
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #29 : Tammikuu 22, 2020, 11:19:29 ip »
 •   0
 • Monikulttuurinen murha Hämeenlinnassa?

  Hämeenlinnassa on poliisin epäilyn mukaan tapahtunut maanantaina yksityisasunnossa suoritettu murha. Tiedot tapahtumasta ovat toistaiseksi hataria, mutta useat lähteet kertovat murhan uhrin olevan maahantunkeutujan kanssa seurustellut liberaali suomalaisnainen.

  Mikäli väitteet pitävät paikkansa, on uhri Hämeenlinnalainen Sanni Ovaska. Internetissä on pyörinyt useita kuvakaappauksia naisen Facebook-päivityksistä, joissa hän ilmaisee vastustavansa ”rasisteja”, tukevansa avoimien rajojen politiikkaa sekä niin sanottuja ”homojen oikeuksia.”


  Paska juttu tapahtumana, mutta siinä sai taas 1 multikultti hörhöily paskasen lopun.

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/monikulttuurinen-murha-hameenlinnassa/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: