Kirjoittaja Aihe: MONIKULTTUURI SUOMI  (Luettu 46313 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3612
Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
« Vastaus #15 : Lokakuu 28, 2019, 10:26:56 ip »
 •   0
 • Viron opetusministeriö pitää monikielisiä perheitä ongelmana, Suomen päiväkodeissa ollaan eri mieltä: "Se on etuoikeus"

  Suomen opetushallitus pitää vaihtelevia kieli- ja kulttuuritaustoja rikastuttavina.


  Opetussuunnitelman työversio korostaa viron kielen ja virolaisuuden merkitystä päiväkodeissa. Lasten pitäisi opetussuunnitelman mukaan kuulla huoliteltua viron kieltä myös vapaa-ajallaan. Suunnitelma painottaa tyttöjen ja poikien välisiä eroja ja opettajien ohjaamia leikkejä.

  Edellisen luettuaan, ymmärtää hyvin miksi suunnitelma aiheuttaa peppukipua KULTTUURIMARXISTEILLE.

  Monikulttuurisissa päiväkodeissa lapset tutustuvat toistensa kotitaustoihin. Esimerkiksi Meri-Rastilan päiväkodissa kaikki lapset viettävät itsenäisyyspäivää, joulua ja pääsiäistä mutta myös muiden kulttuurien juhlia.

  Muiden kulttuurien juhlia. eli, lapsille tyrkytetään ISLAMIA ja sen sisältäviä MIELEVIKAISUUKSIA

  Suomessa ei ajatella, että oman äidinkielen puhuminen ja suomen oppiminen olisivat ristiriidassa keskenään.

  Edellinen nyt riippuu keneltä kysyy!!!

  Suomen koululaitos on täysin KULTTUURMARXISTIEN ja FEMAKKO FEMINISTIEN käsissä ja jälki on sen mukaista.

  Suomeen tarvitaan samanlainen uudistus, kuin Virossa on tekeillä. Nyt OLLAAN SUOMESSA ja KIELI ON SUOMI tai toisena kotimaisena kielenä Ruotsi, jos se nyt ketään kiinnostaa.


  KULTTUURIMARXISMI JYLLÄÄ!!!!!  Opetushallitus, varhaiskasvattajat ja opettajat kouluissa ovat maan sisällä toimivia myyriä, jotka tuhoavat suomea ja suomen kulttuuria oman fanaattisen MARXISTI IDEOLOGIAN myötä  TARTTIS TEHDÄ JOTAIN ja KAIKKI KYLLÄ TIETÄÄ MITÄ !!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-11040845
  Turussa 1,8 miljoonaa euroa kantaväestön syrjintään

  Löysin Turun kaupungin sopeuttamisohjelmasta seuraavan tekstin. "Positiivisen diskriminaation määräraha on noin 1,8 meuroa. Valtio tullee tukemaan vuonna 2020 asiakohtaa lisää ja tämän vuoksi valtio korvaa kunnan rahoitusvastuun."


  Positiivinen diskriminaatio = KANTAVÄESTÖN SYRJIMINEN OMASSA MAASSAAN

  Eikö olekin hienoa. Suomessa ollaan ja suomalaisia. Hallitus, sekä paikallishallinto TOIMII JÄRJESTELMÄLLISESTI MEITÄ VASTAAN, MEIDÄN VERORAHOILLA  >:( >:( >:( >:(


  Tottahan toki Turkulaiset päätyvät tämän maksajiksi, kuin myös kaikki muutkin suomalaiset veronmaksajat valtion kautta vuonna 2020.

  Jollain keinoin tuo 1,8 miljoonaa on kuitenkin kerättävä turkulaisilta ja siihen turun kaupungin valtuusto onkin keksinyt yksinkertaisen keinon.

  Asiakasmaksutuottojen lisääminen -  Kaikkien harkinnanvaraisten asiakasmaksujen nostaminenmaksimitasolle. Esim. vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasmaksujennostaminen, asiakasmaksuvapautusten poistaminen,asiakasmaksujen kerääminen maksuautomaatilla,sairaanhoitajakäynnistä laskuttaminen, intervallihoitomaksujenkorottaminen

  Tuo kaikki varmasti lämmittää turkulaisten mieltä, jos he nyt ylipäätään ovat turun kaupungin aikomuksista selvillä. No, kyllä ne selviää aikanaan, kun alkaa tapissaan olevat laskut tippua postilaatikkoon.

  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-123900


  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 28, 2019, 10:49:05 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #16 : Lokakuu 31, 2019, 01:57:48 ip »
 •   0
 • Kolmea valkovenäläistä miestä epäillään Laajalahden Lidlin varkaudesta

  Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni 29.10.2019 kolme miestä epäiltynä Laajalahden Lidlin varkaudesta sekä varkauden yrityksestä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/10/31/kolmea-valkovenalaista-miesta-epaillaan-laajalahden-lidlin-varkaudesta/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #17 : Marraskuu 05, 2019, 02:52:21 ap »
 •   0
 • Suomalaisen vainajan hautarauhaa häiritään ja loukataan turvapaikanhakijan toimesta

  Linkki.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ptt_ENQo1pc

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #18 : Marraskuu 06, 2019, 09:43:05 ip »
 •   0
 • Monikulttuurisessa koulussa huono suomi tarttuu suomalaislapsiinkin

  Monikulttuurisuuden tuoma ja levittämä tuho ulottuu jokaiselle yhteiskunnan alueelle jo suomessakin.

  Luulisi, että herätyskellot alkaisi soida, kun kyse on omasta äidinkielestä, vaan luuletteko, että,,,,, >:( >:( >:(

  Sen sijaan, että huoli omastakielestä heräisi, niin Opetusministeri näkee rikkautena

  Opetusministeri Andersson oli Ylen mukaan huolissaan maahanmuuttajien oman äidinkielen opetuksesta.

  – Heidänkin kielitaitonsa pitäisi nähdä vahvuutena ja pohtia monikielistä pedagogiikkaa, jotta voidaan tukea heitä ja nähdä rikkautena, että he pääsevät jo nuoressa iässä oppimaan monta vierasta kieltä, Andersson sanoi.


  Nämä saatanan MARXISTI huorat tuhoavat ihan kaiken, mihin näppinsä pistävät. Mukaan lukien suomen kielen  >:( >:( >:( >:( >:(

  Tässä on taas 1 kirja esimerkki MARXISMISTA ja siitä miten he yrittävät tuota kantakulttuurin kieltä myöten keinolla millä hyvänsä. Tämä porukka on kuin SYÖPÄ yhteiskunnassa.

  Ja, mitä syövälle tehdään, kun se havaitaan? Leikataan pois ja niin kuuluisi tehdä suomessakin, ennen kuin he saavat peruttamatonta tuhoa aikaan!!!!!

  Tämä koululuokkien sekoittaminen on täydellinen esimerkki siitä miten marxistit toimivat. Kun on havaittu ongelma, että suomeen raahautuneiden maahnmuuttajien / tunkeutujien äpäreet eivät opi suomea ja samalla kantaväestön lapsien oman äidinkielen oppiminen menee retuperälle, niin mitä nämä helvetin haaskat ehdottavat ja keksivät ratkaisuksi?

  Otetaan maahanmuuttajien / tunkeutujien penskoja ja levitetään ne niihin koulihin joissa mitään ongelmia ei ole. Ja tätä myötä vahinko vain kertautuu!!!!!  >:( >:( >:( >:(

  Koko touhu on täysin läpeensä mielisairasta. Mutta aika harvat ovat tainneet ikinä MARXISMIA miksikään muuksi kuin melisairaudeksi kutsuakaan.

  Ikävä kyllä, nykyinen hallitus on täysin näiden MIELISAIRAIDEN MARXISTIEN käsissä.

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisessa-koulussa-huono-suomi-tarttuu-suomalaislapsiinkin/


  Opettajat olivat huolissaan, miten asia vaikuttaa oppimisen tasoon ja erityisesti suomen kielen oppimiseen. Vertaisoppiminen jää pois, kun lapset eivät puhu keskenään suomea. Opettajat ovat havainneet, että myös suomea äidinkielenään puhuvat ovat alkaneet puhua huonoa suomea, sillä se tarttuu. Tänä syksynä koulussa on alkanut näkyä myös uusi ilmiö: oppilaat puhuvat keskenään englantia, koska osaavat sitä paremmin.

  Ministeri astui hetkeksi kunnallispoliitikon rooliin ja sanoi hänellä olevan asiassa peiliinkatsomisen paikka. Tarvitaan asumispoliittisia ratkaisuja.

  Eli, suomennettuna. Siirretään ongelmat myös niille alueille ja kouluille joissa niitä ei ole.  Saatan MARXISTI MYYRÄ.

  Toisaalta myös maahanmuuttajien oman äidinkielen opetusta ja oppimismahdollisuuksia on kehitettävä.

  Mitä vittua näiden MARXISTI KOMMUNISTIEN PÄÄSSÄ OIKEIN LIIKKUU?? Nyt ollaan suomessa ja kielinä on SUOMI ja toisena ruotsi!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-11050964
  Monikulttuurisuus rasittaa kouluterveydenhoitoakin – maahanmuuttajien terveystarkastuksista ei tingitä

  ”Suomalaisilta leikataan koko ajan”

  Sen sijaan maahanmuuttajaoppilaiden terveystarkastuksista ei tingitä. Valmistavaan opetukseen tulevan maahanmuuttajaoppilaan terveystarkastus on paljon laajempi ja työläämpi kuin tavallisille lapsille tarjottavat laajat terveystarkastukset, kertoo pääkaupunkiseudulla monikulttuurisessa koulussa työskentelevä terveydenhoitaja Tiina (nimi muutettu).

  – Tuntuu, että suomalaisten oppilaiden kohdalla leikataan koko ajan kaikesta, samaan aikaan kun maahanmuuttajaoppilaat vievät valtavasti aikaa ja resursseja, Tiina kertoo.


  Myös paperittomat hoidetaan

  Maahanmuuttajaoppilaita tulee kouluihin monella nimikkeellä: kiintiöpakolaisina, näiden perheenyhdistämisinä, turvapaikanhakijoina ja muina maahanmuuttajina. Kouluihin tulee jopa laittomasti maassa oleskelevien ”paperittomien” lapsia.


  Tiinan mukaan maahanmuuttajat ovat erittäin tietoisia oikeudestaan tulkkiin ”niin kauan kuin on tarve”. He myös ”kouluttavat toisiaan” erilaisista oikeuksistaan. Kymmenen tai jopa kaksikymmentä vuotta Suomessa asunut äiti saattaa vaatia tulkin paikalle, koska ei osaa suomea.

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuus-rasittaa-kouluterveydenhoitoakin/
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 07, 2019, 12:10:24 ap kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #19 : Marraskuu 09, 2019, 01:03:08 ip »
 •   0
 • Kaksi miestä raiskasi naisen – taustalla monikulttuurisuus

  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/44c77f34-c48f-4fce-893e-5be93c45cb6b  Maahantunkeutuja-pedofiili raiskasi lapsen – 2,5 vuotta vankeutta

  Linkki.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/24199cfb-94bd-4504-abf7-f98c7a926690

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #20 : Marraskuu 12, 2019, 11:55:55 ip »
 •   0
 • Uussuomalaiset ”esikuvat” floppaavat yhä uusiin skandaaleihin

  Husu Husseinin tuorein valehtelutapaus on taas yksi naula kampanjoinnin arkkuun, kun globalistien valtamedia ja poliitikot yrittävät parantaa mielikuvaa uussuomalaisista "esimerkillisinä henkilöinä", mutta huonolla menestyksellä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/12/uussuomalaiset-esikuvat-floppaavat-yha-uusiin-skandaaleihin-kolumni/  Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/husu-hussein-saanut-rikostuomioita-90-luvulla-katso-paperit/  Hulvattomat Husu-meemit leviävät sosiaalisessa mediassa

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/13/hulvattomat-husu-meemit-leviavat-sosiaalisessa-mediassa/
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 13, 2019, 11:30:18 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: MONIKULTTUURI SUOMI
  « Vastaus #21 : Marraskuu 19, 2019, 10:09:38 ip »
 •   0
 • Kertomuksia rajusta etnisestä jengiväkivallasta Kuusamossa ja Helsingissä

  Viranomaiset ja valtamedia vaikenevat kertomuksista, joiden mukaan etninen jengiväkivalta kantasuomalaisia vastaan lisääntyy. UMV-Lehdelle on toimitettu tietoa lähipäivinä kahdesta tapauksesta, Helsingistä ja Kuusamosta.


  Ruotsissa pääministeri selittelee todellisuutta uusisksi ja samaan aikaan suomessa sama paska on jo toteutunut kuin ruotsissa, mutta POLPO, POLITIIKOT ja MEDIA vaikenevat asiasta!!!!!

  Ottakaamme huomioon, että nyt näkemämme kammottava jengirikollisuuden tilanne Ruotsissa on pitkälti sen seurausta, että maan viranomaiset ja media ovat vaienneet todellisen tilanteen sekä uhkaavan kehityksen, joka on johtanut täydelliseen katastrofiin. Vaikeneminen ei ratkaise mitään, mutta pahentaa tilannetta entisestään.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/11/18/kertomuksia-rajusta-etnisesta-jengivakivallasta-kuusamosta-ja-helsingista/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: