Kirjoittaja Aihe: HOMOTUKSEN JA PERVOILUN SUOSIO LASKUSSA !!!!!  (Luettu 20761 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4085
HOMOTUKSEN JA PERVOILUN SUOSIO LASKUSSA !!!!!
« : Heinäkuu 22, 2019, 11:57:01 ip »
 •   0
 • Nämä mielisairaat kahelit vinkuvat kuinka kannatus heidän sekopää agendalleen on ollut laskussa jo parin viiemisesin vuoden ajan.

  Mistähän johtuisi.  Olisiko seuraavilla asioilla jotain tekemkistä asian kanssa ??

  USA TODAY: n artikkelissa pervojärjestön edustaja kehuu kuinka he tuputtavat agendaansa entistä ponnekkaammin ihmisten naamalle, kun agenda suosio on laskussa.

  Ja kaiken huipuksi vielä sitten ihmettelevät, kun ihmiset alkavat saada tarpeekseen koko paskasta !!!

  Ellis is confident the younger generation can rise again as beacons of unbiased values. When numbers dipped a year ago for young males, GLAAD went to where male audiences consume content: video games. The advocacy group worked with the industry to introduce diverse characters and help shape attitudes.

  Änkesivät itsensä peliteollisuuden kylkeen, ja tunkevat sairasta agendaansa sen kautta.

  The group has similar outreach plans for targeting young women in a popular female venue, country music concerts, she said.

  Suunnitelmissa on myös tunkea sairasta agendaansa nuorille naisille country musiikki konserteissa !!!

  Toistan nyt tässä itseäni, mutta ei voi kuin ihmetellä näiden kahelien ihmettelyä siitä, miksi heidän agendaansa tukee koko ajan vähemmän ihmisiä.

  Tyrkyttävät itseään joka helvetin tuutissa, ja sitten kun porukka alkaa saada tarpeekseen komo paskasta, niin nämä kehelit ihmettelvät, että mistähän johtuu.  Ovat kyllä oikeita älyn jättiläisiä  ::) ::)

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwia2YLDssnjAhX1wsQBHXOnDP4QFjAAegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fwww.usatoday.com%2Fstory%2Fnews%2Fnation%2F2019%2F06%2F24%2Flgbtq-acceptance-millennials-decline-glaad-survey%2F1503758001%2F&usg=AOvVaw2JFnpkdzEQKW9Y5NRlwKF_


   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: