Kirjoittaja Aihe: SUOMEN ALASAJO ETNISENÄ JA ITSENÄISENÄ MAANA ON SUUNNITELTU JO AIKAA SITTEN !!!  (Luettu 275 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
Maahanmuuttajien ja etnisten vähemmistöjen työllistäminen julkishallinnossa.

Suomen alasajo etnisenä, itsemääräävänä maana on suunniteltu jo aikaa sitten, ja siinä on mukana KOKO SUOMEN POLIITTINEN PÄÄTTÄJISTÖ, sekä VIRKAMIEHISTÖ.

Osana tätä prosessia on suomeen saapuvien rotumuukalaisten ottaminen mukaan hallituksiin, puolueisiin, sekä virkamiehistöön.

Tätä kautta tänne saapuneet rotumuukalaiset alkavat tuhota suomea, sekä suomalaista kulttuuria, ja muuttaa suomea kohti takaperoista kulttuuria, josta he itse ovat tänne raahautuneet !!!

Hyvänä / varoittavana esimerkkinä tästä toimii Antti Rinteen MARXISTI hallituksen linjaus rotumuukalaisten lisäämisestä POLPOSSA, ja jota POLPO myös itse hinkuu !!!

Rotumuukalaisia on jo nykyisellään suomen hallinossa, puolueissa, ja virkamiehistössä, ja määrä tulee vain lisääntymään !!

Linkki.
https://www.syrjinta.fi/documents/10181/10850/31722_maahanmuuttajien_tyollistaminen-opas_nettiin.pdf/e0346518-d7b0-462b-afb8-e37344c981dd
Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
Väestörakenne on muuttumassa kiihtyvällä tahdilla – ”Uhkana on se, että Suomi kehitysmaalaistuu”

Kantasuomalaiset vähenemässä

– Uhkana on se, että Suomi kehitysmaalaistuu. Moni ei edes ymmärrä, millainen muutos on parhaillaan käynnissä, vaikka se on ihan todellista. Kantasuomalaisten syntyvyys on laskussa, ja samaan aikaan kehitysmaista tänne tulleiden syntyvyys on huomattava.

– Lisäksi turvapaikanhakujärjestelmän kautta maahan saapuu jatkuvasti uutta väkeä. Tällä menolla väestörakenteen muutos tulee olemaan dramaattinen seuraavan parinkymmenen vuoden aikana,

Suomessa ojn jo nyt yli 400 tuhatta ulkomaalista, ja määrä lisääntyy KOKO AJAN !!!

MUTTA!!  Se, mitä Puisto sanoo on täyttä asiaa, ja ikävä todellisuus!!

Ja se mutta onkin nyt tässä se, että kyseessä on perussuomalaiset, jotka ikävä kyllä ovat taas kerran osoittautuneet HUPINATIONALISTEKSI !!!  Persujen puheenjohtaja Halla-Aho on hypännyt KULTTUURIMARXISTIEN kelkkaan, ja alkanut pyöritellä mm. suomalaisuuden määritelmää täysin mukaillen KULTTUURIMARXISTIEN AGENDAA !!!

Ja tällä opillako persut muka aikovat asioita muuttaa suomessa???

Toinen asia on vielä erikseen, että kun persuista tulee suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa, niin tulemme näkemään irvokkaan näytelmän, jossa kaikki muut puolueet alkavat mussuttaa olemattomasta ''arvopohjastaan'', ja kieltäytyvät menemästä samaan hallitukseen persujen kanssa.

Josta todennäköisesti seuraa se, että Hall-aho, ja persut tekevät SOINIT, ja kääntävät kelkkansa kokonaan päästäkseen hallitukseen, ja sen seuraukset jokainen tietää jo etukäteen !!!

Suomeen tarvitaan TODELLINEN NATIONALISTI PUOLUE, joka tekee sen mitä sanoo, ja saisi tarpeeksi ääniä noustakseen persujen rinnalle, ja mieluummin ohi, niin silloin suomessa olisi toellinen mahdollisuus saada poliittinen muutos aikaiseksi, mutta saahan sitä uneksia  :( :(

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/puisto-vaestorakenne-muuttumassa-kiihtyvalla-tahdilla-uhkana-etta-suomi-kehitysmaalaistuu/

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: