Kirjoittaja Aihe: PERUSSUOMALAISET OSOITTAUTIVAT JÄLLEEN PELKÄKSI HUPINATIONALISTI PUOLUEEKSI !!!!  (Luettu 23606 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4071
 •   0
 • Jussi Halla-aho reagoi heti PS-Nuorten päätökseen – IS: ”Olisi ollut pienimmän riesan tie”

  Perussuomalaisten puoluehallitus käsittelee PS-Nuorten tapausta maaliskuun loppupuolella. Jussi Halla-ahon mukaan kaikki vaihtoehdot ovat vielä auki. Puoluesihteeri Simo Grönroos sanoo suoraan, ettei yhteistyön edellytyksiä nuorisojärjestön kanssa ole.


  Käytännössä nuorisojärjestön aktiivisin siipi kuuluu puoluejohdon vihaamaan etnonationalistisiipeen. Puolue siis tappaa itse poliittista nuorisotoimintaa pyrkimällä eroon henkilöistä, jotka tekevät jatkuvasti poliittista työtä laajalla toimintaskaalalla. Tilanne muistuttaa takavuosina ruotsissa ollutta tilannetta, jossa valeoppositiopuolue ruotsidemokraatit pisti koko nuorisojärjestönsä pihalle. Nykyään puolueen linja vastaa kansallismielisyytensä asteeltaan jotakuinkin yhtä vahvaa kansallismielisyyttä kuin suomessa toimivan Siniset-puolueen edustama kansallismielisyys.

  Persunuorissa näkyy vielä olevan oikeita kansallismielisiä mukana, sekä tietysti kenokauloja jotka ovat yhtä periaattellisiä persreikiä kuin on Halla-aho.

  Peukku ylös Halla-ahon ja muiden hupinationalistien vastustamisesta!!!

  Miten tämä episodi tulee vaikuttamaan perseilijöiden kannatukseen jää nähtäväksi. 1 asia on ainakin varmaa. Halla-ahon johtama persut on aivan smanlainen äänestäjänsä pettävä puolue kuin oli SIKA SOININ aikainen persut.

  Lopullinen petos tullaan näkemään, jos persut päätyvät seuraavissa eduskuntavaaleissa suurimmaksi puolueeksi ja sitä kautta pääministeripuolueeksi. Miten helvetissä voit laittaa luottamuksen puolueeseen tai politiikkoon, joka ei pysty pitämään kiinni edes yksinkertaisemmista ''periaatteistaan'', pyörtää puheitaan sitä mukaa, kun kannatus nousee tai panikoi yhden sanan päältä ja aloittaa ajojahdin koko nuoriso-osastoa vastaan sen takia??

  SIKA SOININ eduksi on sanottava, että hän edes malttoi odottaa hallitukseen pääsyä, ennen kuin paljasti petoksensa persujen äänestäjiä kohtaan

  Halla-aholta ja nykypersilla petos on jo kaikkien nähtävissä ja on ollut pitkän aikaa!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwizhbzQtvznAhVskosKHUHNCfUQxfQBMAN6BAgGEAc&url=https%3A%2F%2Fwww.uusisuomi.fi%2Fuutiset%2Fjussi-halla-aho-reagoi-heti-ps-nuorten-paatokseen-is-olisi-ollut-pienimman-riesan-tie%2F0bc492ef-2815-46ee-80ae-c3abb6fb476c&usg=AOvVaw23euf6SnRtldgqBKzMGWc1

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • MUISTAKAA. PERSUT PETTÄÄ AINA JA PUUKOTTAA OMIAAN SELKÄÄN!!!!

  Mitä luulette, että nämä selkärangattomat paskat tekee valtaan päästyään, kun ei edes ole kanttia puolustaa omiaan ongelmien kohdatessa??

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-uudella-nuorisojarjestolla-valtava-merkitys-puolueelle/

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/uusi-perussuomalainen-nuorisojarjesto-on-syntynyt-kansanedustaja-jenna-simulan-johdolla/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • PS asettui hallituksen tueksi – Tavio: ”Emme halua kaataa nyt hallitusta”

  PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio perustelee FB-sivulla välikysymyksen poisvetoa sillä, ettei eduskuntaa haluta kuormittaa tai hallitusta kaataa. Kommenttina totean, että juuri päinvastoin olisi pitänyt tapahtua jos Suomessa olisi todellinen oppositio.

  Muutamia rohkaisevia yksilösuorituksia hallituksen vastustamisessa me olemme nähneet, mutta tiukan paikan tullen ja myös oman mahdollisuutensa edessä, perussuomalaiset vetäytyvät tukemaan kriisitilanteen aiheuttanutta hallitusta. ”Ei hyvää päivää!”

  Vetäytyminen oppositiosta hallituksen tueksi on erittäin ikävää, mutta ei suinkaan yllättävää, muistaessamme perussuomalaisen puolueen historian. Kriittisyys on edelleen vain tukemisen muoto.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/03/24/ps-asettui-hallituksen-tueksi-tavio-emme-halua-kaataa-nyt-hallitusta/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • Halla-aholaiset erottivat taas etnonationalistin Perussuomalaisista

  Sionisti Jussi Halla-ahon johtama valeoppositiopuolue Perussuomalaiset on erottanut jälleen yhden nationalismiin ”syyllistyneen” jäsenen. Erotettu Toni Jalonen toimi kevääseen asti puolueen nuorisojärjestön varapuheenjohtajana.

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-11271931

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • Suomessa on satoja tuhansia kantasuomalaisia työttömiä, mutta kenokaula Jussilla on parempi ehdotus maatalousalan mahdolliseen työntekijäpulaan ensi kesänä.

  Vai onko kyse ns. vittuilusta, eli moniko elintasoloinen lähtisi töihin maatilalle, kun saa sossusta kaiken ja pitäisi poistua kaupungista?? 

  Rohkenen epäillä, että aika harva!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiEvN_s8sLoAhXuxIsKHTsxCdsQglR6BAgFEAs&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FHalla_aho%2Fstatus%2F1243442820238712837%3Fref_src%3Dtwsrc%255Egoogle%257Ctwcamp%255Eserp%257Ctwgr%255Etweet&usg=AOvVaw3tBOQ1gfICuzyKW9L1BThr


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • Pesut osoittavat koko ajan puheidensa ja tekojensa ristiriidalla sen, että heihin ei yksinkertaiseti voi luottaa missään asiassa.

  Viimeisin esimerkki on kreikasta tänne raahattavat 175 ''pakolaista''. Luonnolliseti myöhemmin perässä seuraa koko helvetin suku ja klaani.

  Tällä kertaa asialla on persuja edustavan kenokaulan Mika Niikon teoista. Niikko Niikko on  Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheen johtaja ja hän on tässä ominaisuudessa antanut seuraavan lausunnon, joka kertoo taas hyvin raadollisella tavalla, mistä näissä persuissa on todellisuudessa kyse!!!

  Puheet ja teot ovat totaalisessa ristiriidassa. - Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta saa turvapaikanhakijoiden tulosta yhteenvedon maanantaina, kertoo ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps). Hän sanoo, että hanke on etenemässä aikataulussa.

  – Suomi haluaa vastaanottaa omalta osaltaan haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja perheitä, Niikko sanoo.


  Suomi haluaa, puhumattakaan persujen kannattajista??? Näihin persu mulkeroihin ei yksinkertaisesti voi laittaa minkäänlaista luottamusta!!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi88t2Dhb7pAhXhpIsKHawzAsQQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.satakunnankansa.fi%2Fa%2F3bb2d1e3-1c50-457a-962d-415172462864&usg=AOvVaw3fyiyi_2RJYpfCn3PhanwH  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
 •   0
 • Persujen läpeensä onneton nuoleskelun ja kumartelun kierre jatkuu. Nyt, kun lunta tulee tupaan Hankamäen kirjasta Totuus kiihottaa – Tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä, niin eikös persut vedä kirjan pois ja Halla-ahon kenokaula on selittelemässä asiaa julkisuudessa pyöreämmäksi.

  Eikä tietenkään pidä unohtaa Turtiaisen erottamista persujen eduskuntaryhmästä. Puhumattakaan aiemmin tapahtuneesta persu nuorten erottamisesta.

  Koko touhu on muuttunut lähinnä Timo SIKA Soini touhuksi. Koko nykypersu poppoo on 1 vitun vitsi, jolla ei ole selkärankaa seisoa minkään takana taikka puolustaa yhtään mitään tai ketään!!!!

  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-139318


  Nyt puhuu kohutun Totuus kiihottaa -julkaisun kirjoittaja: Perusuomalaiset seisoivat kirjan takana ennen kohua

  Kohutun Totuus kiihottaa -kirjan kirjoittaja, tohtori Jukka Hankamäki sanoo STT:lle, että perussuomalaisissa seisottiin kirjan takana ennen kuin se sai osakseen laajaa kritiikkiä. Muun muassa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja varapuheenjohtaja Riikka Purra ilmoittivat keskiviikkona kannanotossaan, ettei julkaisu ole puolueen kannanotto.

  – Olen itse saanut sellaista palautetta, että siellä ajatellaan hyvin samalla tavalla. Mutta en hämmästyisi, jos tässä kirjan kirjoittaja lavastettaisiin jonkinlaiseksi syylliseksi tai heitetään jokin henkilö bussin alle, Hankamäki sanoo.


  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi_083W7__pAhVls4sKHZAdAGwQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.is.fi%2Fkotimaa%2Fart-2000006538215.html&usg=AOvVaw2nlc3BPz2oiF6nsHONzrO1


  « Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 2020, 01:01:03 ap kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: