Kirjoittaja Aihe: PERUSSUOMALAISET OSOITTAUTIVAT JÄLLEEN PELKÄKSI HUPINATIONALISTI PUOLUEEKSI !!!!  (Luettu 11184 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3479
PS-Nuoret kommentoi kohuttua twiittiä: Harkitsematonta ja hyvien tapojen vastaista

Se siitä sitten !!!!!

Heti, kun rahahanat uhkaa sulkeutua, ja tuuli alkaa puhaltaa päin pläsiä jukituotujen kommenttien vuoksi, alkaa kusi valua nilkkoja pitkin, sekä aletaan anoa anteeksi antoa.

onhan yksi nuorisojärjestön tehtävistä kasvattaa tulevaisuuden poliitikkoja sekä opettaa, kuinka virheistä opitaan ja jatketaan eteenpäin, PS-Nuoret toteaa tiedotteessaan.

Tulevaisuuden politiikkoja. Eli lisää selkärangattomia valehtelija pettureita, kuten SIKA SOINI, ja JUSSI HALLA-AHO !!!

Haistakoon vitun koko lössi !!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/ps-nuoret-kommentoi-kohuttua-twiittia-harkitsematonta-hyvien-tapojen-vastaista/


Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3479
Opetusministeriö uhkaa PS-Nuoria tukien menetyksellä kansallismielisyyden vuoksi

Erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez kertoi tänään Uudelle Suomelle, että ministeriö harkitsee PS-Nuorten valtionavustuksen tilannetta. Syynä harkintaan ovat järjestön viimeaikaiset kannanotot

Kun viranomaiset älähtää, niin persunuorilla kusi nilkoille valahtaa !!!!

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/280839-perussuomalaisten-nuorten-115-000-eun-potti-voi-lahtea-kokonaan-ministerio-57-500-eu

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3479
Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja EU-vaalien ääniharava Laura Huhtasaari vahvistaa Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa vastustavansa EU-erovaatimuksia. Mitä enemmän Perussuomalaiset on saanut poliittista valtaa, sitä hampaattomammaksi puolueen kritiikki globalistista eliittiä kohtaan on muuttunut.

Eiköhän tämä nykyinenkin persesuomalaisten versio ala olla tätä myöten taputeltu.

Sama kusetus jatkuu kuin SIKA SOININ AIKAAN !!!

Kaiken paras olisi, että koko puolue vaipuisi unholaan, ja tilalle tulisi todellisia isänmaallisia, näiden HUPINATIONALISTIEN tilalle.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-laura-huhtasaari-ei-tahdo-eu-eroa/
Harmillista, että persut ovat tulleet tähän, mutta yllättynyt en ole. Se vain seuraa eräiden Euroopan populistipuolueiden jäljillä: Ruotsidemokraatit ovat laimentuneet maahanmuuton vastustamisesta siihen, että ajoittain joku heistä rohkenee vaatia, että mamujen tulisi opetella ruotsia. AfD Saksassa taas moraalisäteilee perustamalla omat tytärjärjestöt muslimeille ja juutalaisille. Jopas menee suvakilla aivot solmuun, kun kämyt toteuttavat suvakkien politiikkaa ja arvomaailmaa ihan itse.

Linkki.
http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 29, 2019, 12:33:12 ap kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3479
 •   0
 • Jussi Halla-aho painotti jälleen, ettei PS vaadi EU-eroa

  Jussi the KENOKAULA HUORAA TAAS !!!

  Tietysti on kysyttävä, vaikka kuinka nipistää, että mitä seurauksia sillä olisi suomelle, jos suomi eroasi EU:sta ?

  1 Sata varma seuraus olisi, että EU aloittaisi samanlaisen kyykytysoperqaation kuin sillä on käynnissä Britannian suhteen, eli yrittäisi ajaa maan täysin polvilleen, ja ajamalla suomen ulos mm. Euroopan sisämarkkinoilta.

  Eli, yrittäisi tuhota maan taloudelliset menestymis edellytykset.  Joten löisikö Suomi itseään kynsille eroamalla yksipuolisesti EU:sta. Kyllä löisi.

  1 Asia, joka osoittaa selvästi sen, että persut ovat edelleen hupinationalistipuolue, tulee esille hyvin usein Halla-ahon puheissa.

  Tästä taas esillä 1 esimerkki lisää: – Olemme sanoneet sen moneen kertaan, joka käänteessä ja jo pitkän ajan kuluessa, että emme pidä Suomen eroamista EU:sta kovinkaan realistisena tavoitteena lyhyellä aikajänteellä tai edes keskipitkällä,

  Lyhyellä, tai keksipitkällä aikajänteellä. Tästä pääsemmekin sitten jo siihen, mitä on lopulta tulossa, eli ilmoitus siitä, että persut eivät kannata eroa EU:sta ollenkaan missään tilanteessa !!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/psn-eu-politiikassa-muutos-nain-jussi-halla-aho-vastaa-presidentille/
  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3479
 •   0
 • Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho erosi Suomen Sisusta

  Tässä käy, ja on jo käynyt Halla-ahon aikana aivan sama paska kuin kävi sika-soinin kanssa, kun Soini oli persujen puheenjohtaja.

  Eli, puolue tulee olemaan pelkkä suunsoittajien kerho siihen asti kunnes valttaan pääsy toteutuu(seuraavat eduskunta vaalit ?), ja sen jälkeen kelkka kääntyy 180 astetta, ja loppu tulos onkin jo nähty sika-soinin aikana !!!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10854621

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3479
 •   0
 • VALTAMEDIA TARTTUI INNOKKAASTI ANARKOKOMMUNISTIN KAUHISTELEVAAN "VUOTOON" ISÄNMAALLISESTA KESÄLEIRISTÄ

  "Kuulostaa ongelmalliselta", sanoo perussuomalaiset

  Tietenkin jos henkilö ei jaa puolueen ajatuksia ja arvomaailmaa, voi tulla seurauksia.

  Samaa paskaa kuin mullakin puoluella ''arvomaailmasta'', eli jos et pysy lieassa, niin lähtö valkeaa !!!

  Selkärangattomat ovat heti ryömimässä, ja selittelemässä, kun joku  Ylen KOMUKKA ''toimittaja'' kysyy jotain, mikä ei sovi MARXISTIEN maailman kuvaan.

  Helvettiin koko HUPINATIONALISTI poppoo !!!!

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/07/valtamedia-tarttui-innokkaasti.html
  Valtamedia saivartelee väestönvaihdos-sanasta – Riikka Purra ei lakkaa puhumasta asioista niiden oikeilla nimillä

  Jussi Halla-aho jatkaa tutulla linjalla. Jatkaa saivarteluaan siitä, kuka on suomalainen.

  HUPINATIONALISTI, ja poliittisen huoran Jussi Halla-ahon suusta tullutta - Suomalaisten määritteleminen on vaikeaa,

  Tosiasia on se, että mitään etnisyyttä ei voi tyhjentävästi määritellä, ei voi listata ranskalaisilla viivoilla että minkä ehtojen pitää täyttyä niin kuulut tähän kansallisuuteen, ja minkä ehtojen täyttyessä sinä et kuulu kansallisuuteen.

  – Ja tämä on paljon monimutkaisempi kysymys kuin se, mikä sen vastaantulijan ihonväri on, tai mitkä hänen sukujuurensa ovat.

  Ja kaikki tuo edellinen on TÄYSIN TOTAALISTA PASKA PUHETTA, joka on tullut selkärangattoman poliittisen HUORAN suusta !!!

  Suomalaisen määritteleminen EI OLE MILLÄÄN LAILLA VAIKEAA.

  Tosiaasia on, että etnisyyden VOI MÄÄRITTÄÄ TYHJENTÄVÄSTI, ja siinä ei OLE MITÄÄN MONIMUTKAISTA.

  Simppelisti, ja yksinkertaisesti näin -

  Allekirjoittanut on syntynyt etnisesti valkoihoisille suomalaisille vanhemille. Vanhempani taas ovat syntyneet etnisesti valkoihoisille suomalaisille. Isovanhempani olivat syntyneet etnisesti valkoihoisille suomalaisille jne. Ymmärrätte varmaankin.

  Ei se tuon vaikeampaa ole !!!

  SUOMI ON VALKOINEN, JA SUOMALAINEN ON VALKOIHOINEN !!!!!!!!!!!!

  Ja Halla-aho voi painua HELVETTIIN poliittisen, sekä etnisen SELKÄRANGATTOMUUTENSA kanssa !!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/valtamedia-saivartelee-vaestonvaihdos-sanasta-riikka-purra-lakkaa-puhumasta-asioista-oikeilla-nimilla/
  « Viimeksi muokattu: Heinäkuu 16, 2019, 08:48:14 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3479
 •   0
 • 43 % perussuomalaisista vastustaa valkoisten suosimista työpaikoilla

  Taloustutkimus esitti kyselyssä väittämän: ”Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa henkilöä, joista toinen on syntyperäinen vaaleaihoinen suomalainen ja toinen on tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa syntyperäiselle vaaleaihoiselle suomalaiselle.”

  Vastausvaihtoehdot olivat: ”Täysin samaa mieltä”, ”Jokseenkin samaa mieltä”, ”Jokseenkin eri mieltä”, ”Täysin eri mieltä” ja ”Ei osaa sanoa”. Erityisen penseästi valkoisten suomalaisten suosimiseen suhtautuivat finanssieliitin globalistipuolue Kokoomus sekä kulttuurimarxistipuolueet, kuten Vasemmistoliitto ja Vihreät. Jopa perussuomalaisista negatiivisen vastauksen antoi 43 prosenttia vastaajista, joista 24 prosenttia suhtautui ajatukseen vieläpä jyrkän kielteisesti. Toisin sanoen suomalaisvastaisilla voimilla on puolueessa erittäin vahva jalansija.

  Kysymyksenasettelussa ei edes viitattu ammattitaidottoman valkoisen suosimiseen ammattitaitoisen rotumuukalaisen kustannuksella, vaan kysymys perustui oletukseen kahdesta tasavahvasta vaihtoehdosta. 43 prosenttia perussuomalaisista ei siis tahtonut suosia suomalaista edes tasavahvassa valintatilanteessa.


  Mitenhän tämän nyt laittaisi ?  Voi jeesus. Suomen suurimman puolueen(HUPI ISÄNMAALLISEN SELLAISEN) kannattajista iso osa on on OMAAN PESÄÄN KUSIJOITA !!!

  Voi helvetti, mitä VITTUPÄITÄ. Iso osa persujenkaan kannatajista EI HALUA LAITTAA OMAA MAATA, JA KANSSA KANSALAISTA ETUSIJALLE !!!

  MIKÄ HELVETTI NÄITÄ TYYPPEJÄ OIKEIN VAIVAA, vai onko todella kyse siitä, että suurimmalla osalla suomalaisista ei ole ensimmäistäkään toimivaa aivosolua korvien välissä ?

  Ja nyt ei ole kyse persupuolueen KENOKAULA pölitiikoista kuten Halla-aho, joka on alkanut pelata KULTTUURIMARXISTIEN pussiin arvuuttelemalla, mikä määrittää henkilön etniseksi suomalaiseksi.

  Nyt puhutaan persujen kannattajista, JOISTA SUURIMMALLA OSALLA EI SELVÄTIKÄÄN OLE VIELÄKÄÄN PIENINTÄKÄÄN YMMRRYSTÄ, mihin GLOBALISTIT / KULTTUURIMARSXISTIT / KOMMUNISTIT pyrkivät MULTIKULTURALISMILLA.

  JUMALAUTA. LAITTAA NYT ROTUMUUKALINEN OMAN ETNISEN KANSSA KANSALAISEN OHI.

  Miettikääpä, kun tämäkin juttu päätyy HUPINATIONALISTI Halla-ahon luettavaksi, niin minkälaisen kaiken pyörtämisryöpyn hän saa mieleensä. Kun jo nyt Halla-aho on alkanut pelata KULTTUURIMARXISTIEN pussiin, niin tälläisten tilastojen jälkeen kenokaula kääntyy entistä enemmän vinoon, tietäen, että kaikki paskapuhe mitä hän ulos suoltaa suomalaisuuden väheksymiseksi, menee kaupaksi entistä paremmin !!!!

  Mitä helvetin toivoa on saada suomen tilanne käännettyä poliittisin keinoin paremmaksi, kun kannatusluvuiltaan suurin, ja ''isänmaallinen'' HUPINATIONALISTIPUOLUE koostuu takkinsa kääntäneistä kenokauloista, ja puolueen kannattajista iso osa ei selvästikään ymmärrä vieläkään, miten vakava tilanne suomessa on koskien maahantunkeutujia.

  Puhumattakaan, että persujen kannattajista iso osa on valmis laittamaan ROTUMUUKALAISEN oman etnisen kanssakansalisen edelle !!!!

  VOI JESSUS  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  Otin tuon jutun kommettiosiosta ylös erittäin hyvän kommentin, joka summaa Suomi suomalaisille asenteen erittäin hyvin.


  Oman maan kansalaisen suosiminen kansallisen tulonjaon puitteissa ei ole rasismia. Ulkomaalaisella ei voi olla kansallisia etuja ja oikeuksia muualla kuin omassa maassaan.

  Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet ajamaan poliittisia tavoitteitaan läpi, sillä heiltä puuttuu kokonaan vihollistensa rohkeus ja itsevarmuus. Puolue ei uskalla ajaa valkoisten suomalaisten etua. Tämän ollessa tilanne, persut ovat täysin yhdentekevä hupinationalistipuolue !!!!!

  Linkki.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/286288-nakokulma-suomessa-paljon-rasismia-ja-perussuomalaisissa-tutkitusti-eniten-rasisteja

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3479
  Kosher-konservatiivien sodanjulistus valkoisia kansallismielisiä vastaan

  Pinnallista isänmaallisuutta ja rahan palvontaa

  Kosher-konservatiiveja (tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös ’cuckservatiiveina’) edustavat Suomessa esimerkiksi Perussuomalaisten puoluejohto sekä Kokoomuksen ”maahanmuuttokriittinen” siipi. Yhdysvalloissa liike on puolestaan pesiytynyt republikaanipuolueeseen. Kosher-konservatiiveille ”isänmaallisuus” merkitsee ulkokultaista lipun palvontaa sekä kaikkien yhteiskunnallisten ilmiöiden arvioimista vain verotuksen ja julkisten menojen näkökulmasta.


  Esim. HUPINATIONALISTI Jussi Halla-aho on jo lähtenyt Kulttuurimarxistien kelkkaan, ja alkanut leikkiä sillä miten suomalainen / suomalisuus määritellään.

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/75035-2/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3479
  Tapaus Sebastian Tynkkynen - Mikä mättää kyseisessä pyrkyrissä ?

  Aloitetaanpa hänen viimeisimmästä videosta, jossa Husu Husseinille laitetaan niin sanotusti jauhot suuhun. Hyvä !!

   ”Maahanmuuttajat jauhottavat Husun”

  "Maassa maan tavalla. Se ei ole liikaa vaadittu eikä se varsinkaan ole rasismia," kirjoittaa videon saatesanoiksi kansanedustaja Sebastian Tynkkynen.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/12/paivan-video-maahanmuuttajat-jauhottavat-husun/

  OK! Osu, ja upposi !!!!

  Allekirjoittamutta tälläiset 2naamaiset pyrkyrit vituttaa toden teolla, ja perustelen nyt kantaani kyseiseen pyrkyriin.

  Lähetin Tynkkyselle viestin, jossa oli 3 simppeliä kysymystä, koskien hänen loputonta 2naamaisuuttaan.

  Pointti, ja kysymys nro.1. - oulun valtuustossa ollessaan Tynkkynen torpedoi jokaisen ASYL - ryhmän(Junes Lokka)aloitteen, vaikka jokainen niistä oli linjassa persujen ajaman politiikan kanssa. Tästä huolimatta ASYL-ryhmä tuki jokaista persujen/tynkkysen aloitetta valtuustossa.

  Pointti, ja kysymys nro.2. - Niin Halla-aho kuin Tynkkynen ovat hyökänneet persu nuoria  vastaan, jotka ovat ajaneet kovaan ääneen persujen ajamaa pakolaispolitiikkaa. Esimerkkinä Eu parlamentti vaalit.

  Pesu nuoret ottivat Eu-komission mainoksen, jossa oli 3 lakunaamaa, ja liittivät siihen tekstin - äänestäkää perussuomalaisia, että Suomi ei tulevaisuudessa näytä tältä.

  No, mitäpä pyrkyri Tynkkynen teki. Hän hyökkäsi persu nuoria vastaan erittäin voimakkaasti, ja syytti heitä rasisteiksi.

  Pointti. ja kysymys nro.3. - Hän esittää olevansa maahanmuuton vastustaja, varsinkin afrikakasta, ja muuallatkin, mistä näitä elintasoloisia Suomeen tulee.

  Mutta samaan aikaan häellä itsellään on afrikasta Suomeen saapunut partneri, jolla tämä kyseinen RÖÖRI ROOPE NAITATTAA ITSEÄÄN.

  Näihin kolmeen kysymykseen olisin halunnut saada selvennystä Tynkkyseltä. No, kyllä han vastasi, ja vastaus kuului. Kiitos viestistäsi. Siinä se.

  Kyseine pyrkyri osaa manipuloida ihmisiä erittäin hyvin, kuten kyseinen video osoittaa. Videon sisältö oli täyttä asiaa, mutta kun joku alkaa vaatimaan todellisia tekoja näiden mulattien pois saamiseksi Suomesta, niin silloin Tynkkysen, ja ikävä kyllä koko puolueen kelkka kääntyy täysin.

  Sen sijaan, että he tukisivat näitä tahoja, jota vaatii toimia, he hyökkäävät näiden henkilöiden kimppuun.

  Vaativat heidän erottamistaan puolueesta, ja jakelevat heille varoituksia.

  Mukavan 2naamaista. Eikö totta??

  Tässä alla tiina Wiikin kirjoitus muistutukseksi siitä, mikä on todellisuus mm. Tynkkysen suhteen.

  ÄLKÄÄ OLKO NAIVEJA NÄIDEN TAHOJEN SUHTEEN, ÄLKÄÄKÄ NIELKÖ HEIDÄN VIDEO TAI MUUTA PROPAGANDAA !!!

  Vaan sen sijaan seuratkaa heidän puheitaan, ja sitä miten ne toteutuvat teoissa. Tämän kyseisen pyrkyrin, kuin myös Halla-ahion kohdalla ristiriita on huutava !!!

  Pyrkyröintiä ja selkäänpuukotusta - kämyskenen vitsaus

  Kansallismielisen skenen haittapuolia on, että se vetää puoleensa ihmisiä, jotka haluavat mukaan piireihin kaikista vääristä syistä.

  Linkki.
  http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html


  --------------------------------------------------------------

  Esitinpä sitten samaan huutoon muutamisa pointteja, sekä kysymyksiä myös Jussi Halla-aholle. Yllätyksekseni hän myös vastasi, mutta hyvin nihkeään sävyyn.

  Otetaanpa alkuun pari tosiasiaa. Halla-aho ON lähettänyt tietylle persunuorten piirille kirjeen, jossa hän vaatii tiettyjä henkilöitä erotettavaksi persunuorita heidän esittämien mielipiteiden vuoksi. FAKTA !!!!

  Toisen tosiasia. Persesuomaöiset antoivat varoitukset nimeämättömille persunuorille, koska he olivat olleet mukana isänmaallisten järjestämällä kesäleirillä. FAKTA !!!!!!

  Tässä alla on Halla-aholle lähettämäni viesti.

  Persujen todelliset aikomukset, ja niiden mahdollinen toteutuminen.

  MORO!

  Olen seuraillut tekemisiänne, niin henkilönä kuin puolueena ihmetellen. Te sanotte vastustavanne haittamaahnmuuttoa.

  Mutta heti, kun esim. nuorisojärjestönne vaativat ääneen politiikkanne toteutumista, niin te käytte heidän kimppuunne, ja vaaditte heidän erottamistaan, tai jakelette heille varoituksia.

  Asiassa on varsinkin kunnostautunut totaalinen pyrkyri Sebastian tynkkynen!!!

  Teidän toimintaanne seuratessa ei voi olla huomaamatta puheidenne, ja tekojenne alati kasvavaa ristiriitaa.

  Olette jopa menneet niin pitkälle, että olette alkaneet pyöritellä suomalaisuuden määritelmää puhtaasti kulttuurimarxisteja myötäillen.


  Joten kysynkin. Haluatteko te todella pakolaisina esiintyvät elintasoloiset pois maasta, ja ennen kaikkea onko teillä minkäänlaisia edellytyksiä toteuttaa kyseistä politiikkaa vaikka halua olisikin.

  Edellisellä tarkoitan seuraavaa. Seuraavissa eduskuntavaaleissa persut ovat todennäköisesti suurin puolue. Tästä seuraa tietysti se, että kaikki muut puolueet alkavat inistä olemassa olemattomasta arvopohjastaan, ja kieltäytyvät hallitusyhteistyöstä.

  Mitä te teette siinä tilanteessa? Pidättekö linjastanne kiinni, vai alatte pyörtää puheitanne, sekä linjaanne uudelleen, niin kuin teitte heti 2019 eduskuntavaalien jälkeen.

  Te varmasti älykkäänä, ja vuosikausia politiikassa olleena henkilönä ymmärrätte, että persujen mahdollisuudet ajaa kertomianne tavoitteita läpi ainoana valtavirtapuolueiden politiikkaa vastustavana tahona on rajalliset. toivottavsti kyse ei ole vaan suunsoitosta kannattajia kalastellessa.


  Varsinkin, jos kaikessa annetaan periksi, että saadaan edes pikku muru tahtomastaan läpi, todellisuudessa se vain hieman viivästyttää suomalaisten päätymistä vähemmistöksi omassa maassaan, puhumattakaan suomen kulttuurin häviämisestä.

  Joka vuosi suomeen raahautuu tuhat tolkulla elintasoparasiitteja, sekä heidän lisäksi tulee tolkuton määrä myös laillisia maahanmuuttajia. Helsingissä tuo katastrofi todellistuu koko ajan kovenevalla vauhdilla.

  Äämestin persuja 2019 eduskuntavaaleissa tietoisena puheiden, ja tekojen kasvavsta ristiriidasta. Ja, mitä ilmeisemmin turpaan tuli??

  Nämä ovat henkilökohtaisia havaintojani asian tilasta, ja te tiedätte hyvin, että suurin osa äänestäjistä ei tälläisiä pähkäile, vaan roikkuvat mielikuvissa, sekä heille syötetyissä lupauksissa.Joten ei teillä mitään hätää tule olemaan kannatuksen suhteen, kun vain annatte aina välillä lausuntoja, ja löysää köyttä kannattajille.

  Lopuksi. Mutta miten pitkälle sillä pääsee? Audin takapenkille, mukavalle liksalle, ja lopuksi mukava eläke loppuiäksi.

  Kansalle tästä ei jää käteen muuta kuin paska, kuoleva kansakunta, sekä kuollut kulttuuri.
  Seuraako siitä sitten lopulta rangan kateaminen kansalaisten piirissä, ja rytinä alkaa??

  Oletteko miettinyt asiaa loppuun asti, kun pyörrätte puheitanne koko ajan, että saatte puolueen isojen poikien liigaan, ja mikä hinta siitä meille kansalaisille lankeaa?

  No, vastaus tuli, ja no lukekaa itse. Laitan sen tähän luettavaksi, niin näette vastasiko hän lopulta mihinkään vai ei.

  Hei,

  Kiitos postista!

  En ole pyörtänyt mitään puheitani, enkä muutenkaan tunnista itseäni esittämistäsi syytöksistä. Tavoitteeni ovat olleet selkeitä kaiken aikaa, eikä niissä ole tapahtunut muutoksia. Minulla ei liioin ole tarvetta mielistellä sen enempää vastustajia kuin kannattajiakaan.

  Terveisin,

  Jussi


  Niinpä !!!!  :-\ :-\ :-\
  « Viimeksi muokattu: ſyyskuu 13, 2019, 01:26:55 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: