Kirjoittaja Aihe: PERUSSUOMALAISET OSOITTAUTIVAT JÄLLEEN PELKÄKSI HUPINATIONALISTI PUOLUEEKSI !!!!  (Luettu 23185 kertaa)

0 jäsentä ja 4 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4020
PS-Nuoret kommentoi kohuttua twiittiä: Harkitsematonta ja hyvien tapojen vastaista

Se siitä sitten !!!!!

Heti, kun rahahanat uhkaa sulkeutua, ja tuuli alkaa puhaltaa päin pläsiä jukituotujen kommenttien vuoksi, alkaa kusi valua nilkkoja pitkin, sekä aletaan anoa anteeksi antoa.

onhan yksi nuorisojärjestön tehtävistä kasvattaa tulevaisuuden poliitikkoja sekä opettaa, kuinka virheistä opitaan ja jatketaan eteenpäin, PS-Nuoret toteaa tiedotteessaan.

Tulevaisuuden politiikkoja. Eli lisää selkärangattomia valehtelija pettureita, kuten SIKA SOINI, ja JUSSI HALLA-AHO !!!

Haistakoon vitun koko lössi !!!!!!

Linkki.
https://www.suomenuutiset.fi/ps-nuoret-kommentoi-kohuttua-twiittia-harkitsematonta-hyvien-tapojen-vastaista/


Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4020
Opetusministeriö uhkaa PS-Nuoria tukien menetyksellä kansallismielisyyden vuoksi

Erikoissuunnittelija Mikko Cortés Téllez kertoi tänään Uudelle Suomelle, että ministeriö harkitsee PS-Nuorten valtionavustuksen tilannetta. Syynä harkintaan ovat järjestön viimeaikaiset kannanotot

Kun viranomaiset älähtää, niin persunuorilla kusi nilkoille valahtaa !!!!

Linkki.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/280839-perussuomalaisten-nuorten-115-000-eun-potti-voi-lahtea-kokonaan-ministerio-57-500-eu

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4020
Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja EU-vaalien ääniharava Laura Huhtasaari vahvistaa Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa vastustavansa EU-erovaatimuksia. Mitä enemmän Perussuomalaiset on saanut poliittista valtaa, sitä hampaattomammaksi puolueen kritiikki globalistista eliittiä kohtaan on muuttunut.

Eiköhän tämä nykyinenkin persesuomalaisten versio ala olla tätä myöten taputeltu.

Sama kusetus jatkuu kuin SIKA SOININ AIKAAN !!!

Kaiken paras olisi, että koko puolue vaipuisi unholaan, ja tilalle tulisi todellisia isänmaallisia, näiden HUPINATIONALISTIEN tilalle.

Linkki.
https://www.vastarinta.com/perussuomalaisten-laura-huhtasaari-ei-tahdo-eu-eroa/
Harmillista, että persut ovat tulleet tähän, mutta yllättynyt en ole. Se vain seuraa eräiden Euroopan populistipuolueiden jäljillä: Ruotsidemokraatit ovat laimentuneet maahanmuuton vastustamisesta siihen, että ajoittain joku heistä rohkenee vaatia, että mamujen tulisi opetella ruotsia. AfD Saksassa taas moraalisäteilee perustamalla omat tytärjärjestöt muslimeille ja juutalaisille. Jopas menee suvakilla aivot solmuun, kun kämyt toteuttavat suvakkien politiikkaa ja arvomaailmaa ihan itse.

Linkki.
http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 29, 2019, 12:33:12 ap kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4020
 •   0
 • Jussi Halla-aho painotti jälleen, ettei PS vaadi EU-eroa

  Jussi the KENOKAULA HUORAA TAAS !!!

  Tietysti on kysyttävä, vaikka kuinka nipistää, että mitä seurauksia sillä olisi suomelle, jos suomi eroasi EU:sta ?

  1 Sata varma seuraus olisi, että EU aloittaisi samanlaisen kyykytysoperqaation kuin sillä on käynnissä Britannian suhteen, eli yrittäisi ajaa maan täysin polvilleen, ja ajamalla suomen ulos mm. Euroopan sisämarkkinoilta.

  Eli, yrittäisi tuhota maan taloudelliset menestymis edellytykset.  Joten löisikö Suomi itseään kynsille eroamalla yksipuolisesti EU:sta. Kyllä löisi.

  1 Asia, joka osoittaa selvästi sen, että persut ovat edelleen hupinationalistipuolue, tulee esille hyvin usein Halla-ahon puheissa.

  Tästä taas esillä 1 esimerkki lisää: – Olemme sanoneet sen moneen kertaan, joka käänteessä ja jo pitkän ajan kuluessa, että emme pidä Suomen eroamista EU:sta kovinkaan realistisena tavoitteena lyhyellä aikajänteellä tai edes keskipitkällä,

  Lyhyellä, tai keksipitkällä aikajänteellä. Tästä pääsemmekin sitten jo siihen, mitä on lopulta tulossa, eli ilmoitus siitä, että persut eivät kannata eroa EU:sta ollenkaan missään tilanteessa !!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/psn-eu-politiikassa-muutos-nain-jussi-halla-aho-vastaa-presidentille/
  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho erosi Suomen Sisusta

  Tässä käy, ja on jo käynyt Halla-ahon aikana aivan sama paska kuin kävi sika-soinin kanssa, kun Soini oli persujen puheenjohtaja.

  Eli, puolue tulee olemaan pelkkä suunsoittajien kerho siihen asti kunnes valttaan pääsy toteutuu(seuraavat eduskunta vaalit ?), ja sen jälkeen kelkka kääntyy 180 astetta, ja loppu tulos onkin jo nähty sika-soinin aikana !!!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10854621

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • VALTAMEDIA TARTTUI INNOKKAASTI ANARKOKOMMUNISTIN KAUHISTELEVAAN "VUOTOON" ISÄNMAALLISESTA KESÄLEIRISTÄ

  "Kuulostaa ongelmalliselta", sanoo perussuomalaiset

  Tietenkin jos henkilö ei jaa puolueen ajatuksia ja arvomaailmaa, voi tulla seurauksia.

  Samaa paskaa kuin mullakin puoluella ''arvomaailmasta'', eli jos et pysy lieassa, niin lähtö valkeaa !!!

  Selkärangattomat ovat heti ryömimässä, ja selittelemässä, kun joku  Ylen KOMUKKA ''toimittaja'' kysyy jotain, mikä ei sovi MARXISTIEN maailman kuvaan.

  Helvettiin koko HUPINATIONALISTI poppoo !!!!

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/07/valtamedia-tarttui-innokkaasti.html
  Valtamedia saivartelee väestönvaihdos-sanasta – Riikka Purra ei lakkaa puhumasta asioista niiden oikeilla nimillä

  Jussi Halla-aho jatkaa tutulla linjalla. Jatkaa saivarteluaan siitä, kuka on suomalainen.

  HUPINATIONALISTI, ja poliittisen huoran Jussi Halla-ahon suusta tullutta - Suomalaisten määritteleminen on vaikeaa,

  Tosiasia on se, että mitään etnisyyttä ei voi tyhjentävästi määritellä, ei voi listata ranskalaisilla viivoilla että minkä ehtojen pitää täyttyä niin kuulut tähän kansallisuuteen, ja minkä ehtojen täyttyessä sinä et kuulu kansallisuuteen.

  – Ja tämä on paljon monimutkaisempi kysymys kuin se, mikä sen vastaantulijan ihonväri on, tai mitkä hänen sukujuurensa ovat.

  Ja kaikki tuo edellinen on TÄYSIN TOTAALISTA PASKA PUHETTA, joka on tullut selkärangattoman poliittisen HUORAN suusta !!!

  Suomalaisen määritteleminen EI OLE MILLÄÄN LAILLA VAIKEAA.

  Tosiaasia on, että etnisyyden VOI MÄÄRITTÄÄ TYHJENTÄVÄSTI, ja siinä ei OLE MITÄÄN MONIMUTKAISTA.

  Simppelisti, ja yksinkertaisesti näin -

  Allekirjoittanut on syntynyt etnisesti valkoihoisille suomalaisille vanhemille. Vanhempani taas ovat syntyneet etnisesti valkoihoisille suomalaisille. Isovanhempani olivat syntyneet etnisesti valkoihoisille suomalaisille jne. Ymmärrätte varmaankin.

  Ei se tuon vaikeampaa ole !!!

  SUOMI ON VALKOINEN, JA SUOMALAINEN ON VALKOIHOINEN !!!!!!!!!!!!

  Ja Halla-aho voi painua HELVETTIIN poliittisen, sekä etnisen SELKÄRANGATTOMUUTENSA kanssa !!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/valtamedia-saivartelee-vaestonvaihdos-sanasta-riikka-purra-lakkaa-puhumasta-asioista-oikeilla-nimilla/
  « Viimeksi muokattu: Heinäkuu 16, 2019, 08:48:14 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • 43 % perussuomalaisista vastustaa valkoisten suosimista työpaikoilla

  Taloustutkimus esitti kyselyssä väittämän: ”Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa henkilöä, joista toinen on syntyperäinen vaaleaihoinen suomalainen ja toinen on tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa syntyperäiselle vaaleaihoiselle suomalaiselle.”

  Vastausvaihtoehdot olivat: ”Täysin samaa mieltä”, ”Jokseenkin samaa mieltä”, ”Jokseenkin eri mieltä”, ”Täysin eri mieltä” ja ”Ei osaa sanoa”. Erityisen penseästi valkoisten suomalaisten suosimiseen suhtautuivat finanssieliitin globalistipuolue Kokoomus sekä kulttuurimarxistipuolueet, kuten Vasemmistoliitto ja Vihreät. Jopa perussuomalaisista negatiivisen vastauksen antoi 43 prosenttia vastaajista, joista 24 prosenttia suhtautui ajatukseen vieläpä jyrkän kielteisesti. Toisin sanoen suomalaisvastaisilla voimilla on puolueessa erittäin vahva jalansija.

  Kysymyksenasettelussa ei edes viitattu ammattitaidottoman valkoisen suosimiseen ammattitaitoisen rotumuukalaisen kustannuksella, vaan kysymys perustui oletukseen kahdesta tasavahvasta vaihtoehdosta. 43 prosenttia perussuomalaisista ei siis tahtonut suosia suomalaista edes tasavahvassa valintatilanteessa.


  Mitenhän tämän nyt laittaisi ?  Voi jeesus. Suomen suurimman puolueen(HUPI ISÄNMAALLISEN SELLAISEN) kannattajista iso osa on on OMAAN PESÄÄN KUSIJOITA !!!

  Voi helvetti, mitä VITTUPÄITÄ. Iso osa persujenkaan kannatajista EI HALUA LAITTAA OMAA MAATA, JA KANSSA KANSALAISTA ETUSIJALLE !!!

  MIKÄ HELVETTI NÄITÄ TYYPPEJÄ OIKEIN VAIVAA, vai onko todella kyse siitä, että suurimmalla osalla suomalaisista ei ole ensimmäistäkään toimivaa aivosolua korvien välissä ?

  Ja nyt ei ole kyse persupuolueen KENOKAULA pölitiikoista kuten Halla-aho, joka on alkanut pelata KULTTUURIMARXISTIEN pussiin arvuuttelemalla, mikä määrittää henkilön etniseksi suomalaiseksi.

  Nyt puhutaan persujen kannattajista, JOISTA SUURIMMALLA OSALLA EI SELVÄTIKÄÄN OLE VIELÄKÄÄN PIENINTÄKÄÄN YMMRRYSTÄ, mihin GLOBALISTIT / KULTTUURIMARSXISTIT / KOMMUNISTIT pyrkivät MULTIKULTURALISMILLA.

  JUMALAUTA. LAITTAA NYT ROTUMUUKALINEN OMAN ETNISEN KANSSA KANSALAISEN OHI.

  Miettikääpä, kun tämäkin juttu päätyy HUPINATIONALISTI Halla-ahon luettavaksi, niin minkälaisen kaiken pyörtämisryöpyn hän saa mieleensä. Kun jo nyt Halla-aho on alkanut pelata KULTTUURIMARXISTIEN pussiin, niin tälläisten tilastojen jälkeen kenokaula kääntyy entistä enemmän vinoon, tietäen, että kaikki paskapuhe mitä hän ulos suoltaa suomalaisuuden väheksymiseksi, menee kaupaksi entistä paremmin !!!!

  Mitä helvetin toivoa on saada suomen tilanne käännettyä poliittisin keinoin paremmaksi, kun kannatusluvuiltaan suurin, ja ''isänmaallinen'' HUPINATIONALISTIPUOLUE koostuu takkinsa kääntäneistä kenokauloista, ja puolueen kannattajista iso osa ei selvästikään ymmärrä vieläkään, miten vakava tilanne suomessa on koskien maahantunkeutujia.

  Puhumattakaan, että persujen kannattajista iso osa on valmis laittamaan ROTUMUUKALAISEN oman etnisen kanssakansalisen edelle !!!!

  VOI JESSUS  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  Otin tuon jutun kommettiosiosta ylös erittäin hyvän kommentin, joka summaa Suomi suomalaisille asenteen erittäin hyvin.


  Oman maan kansalaisen suosiminen kansallisen tulonjaon puitteissa ei ole rasismia. Ulkomaalaisella ei voi olla kansallisia etuja ja oikeuksia muualla kuin omassa maassaan.

  Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet ajamaan poliittisia tavoitteitaan läpi, sillä heiltä puuttuu kokonaan vihollistensa rohkeus ja itsevarmuus. Puolue ei uskalla ajaa valkoisten suomalaisten etua. Tämän ollessa tilanne, persut ovat täysin yhdentekevä hupinationalistipuolue !!!!!

  Linkki.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/286288-nakokulma-suomessa-paljon-rasismia-ja-perussuomalaisissa-tutkitusti-eniten-rasisteja

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
  Kosher-konservatiivien sodanjulistus valkoisia kansallismielisiä vastaan

  Pinnallista isänmaallisuutta ja rahan palvontaa

  Kosher-konservatiiveja (tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös ’cuckservatiiveina’) edustavat Suomessa esimerkiksi Perussuomalaisten puoluejohto sekä Kokoomuksen ”maahanmuuttokriittinen” siipi. Yhdysvalloissa liike on puolestaan pesiytynyt republikaanipuolueeseen. Kosher-konservatiiveille ”isänmaallisuus” merkitsee ulkokultaista lipun palvontaa sekä kaikkien yhteiskunnallisten ilmiöiden arvioimista vain verotuksen ja julkisten menojen näkökulmasta.


  Esim. HUPINATIONALISTI Jussi Halla-aho on jo lähtenyt Kulttuurimarxistien kelkkaan, ja alkanut leikkiä sillä miten suomalainen / suomalisuus määritellään.

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/75035-2/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
  Tapaus Sebastian Tynkkynen - Mikä mättää kyseisessä pyrkyrissä ?

  Aloitetaanpa hänen viimeisimmästä videosta, jossa Husu Husseinille laitetaan niin sanotusti jauhot suuhun. Hyvä !!

   ”Maahanmuuttajat jauhottavat Husun”

  "Maassa maan tavalla. Se ei ole liikaa vaadittu eikä se varsinkaan ole rasismia," kirjoittaa videon saatesanoiksi kansanedustaja Sebastian Tynkkynen.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/12/paivan-video-maahanmuuttajat-jauhottavat-husun/

  OK! Osu, ja upposi !!!!

  Allekirjoittamutta tälläiset 2naamaiset pyrkyrit vituttaa toden teolla, ja perustelen nyt kantaani kyseiseen pyrkyriin.

  Lähetin Tynkkyselle viestin, jossa oli 3 simppeliä kysymystä, koskien hänen loputonta 2naamaisuuttaan.

  Pointti, ja kysymys nro.1. - oulun valtuustossa ollessaan Tynkkynen torpedoi jokaisen ASYL - ryhmän(Junes Lokka)aloitteen, vaikka jokainen niistä oli linjassa persujen ajaman politiikan kanssa. Tästä huolimatta ASYL-ryhmä tuki jokaista persujen/tynkkysen aloitetta valtuustossa.

  Pointti, ja kysymys nro.2. - Niin Halla-aho kuin Tynkkynen ovat hyökänneet persu nuoria  vastaan, jotka ovat ajaneet kovaan ääneen persujen ajamaa pakolaispolitiikkaa. Esimerkkinä Eu parlamentti vaalit.

  Pesu nuoret ottivat Eu-komission mainoksen, jossa oli 3 lakunaamaa, ja liittivät siihen tekstin - äänestäkää perussuomalaisia, että Suomi ei tulevaisuudessa näytä tältä.

  No, mitäpä pyrkyri Tynkkynen teki. Hän hyökkäsi persu nuoria vastaan erittäin voimakkaasti, ja syytti heitä rasisteiksi.

  Pointti. ja kysymys nro.3. - Hän esittää olevansa maahanmuuton vastustaja, varsinkin afrikakasta, ja muuallatkin, mistä näitä elintasoloisia Suomeen tulee.

  Mutta samaan aikaan häellä itsellään on afrikasta Suomeen saapunut partneri, jolla tämä kyseinen RÖÖRI ROOPE NAITATTAA ITSEÄÄN.

  Näihin kolmeen kysymykseen olisin halunnut saada selvennystä Tynkkyseltä. No, kyllä han vastasi, ja vastaus kuului. Kiitos viestistäsi. Siinä se.

  Kyseine pyrkyri osaa manipuloida ihmisiä erittäin hyvin, kuten kyseinen video osoittaa. Videon sisältö oli täyttä asiaa, mutta kun joku alkaa vaatimaan todellisia tekoja näiden mulattien pois saamiseksi Suomesta, niin silloin Tynkkysen, ja ikävä kyllä koko puolueen kelkka kääntyy täysin.

  Sen sijaan, että he tukisivat näitä tahoja, jota vaatii toimia, he hyökkäävät näiden henkilöiden kimppuun.

  Vaativat heidän erottamistaan puolueesta, ja jakelevat heille varoituksia.

  Mukavan 2naamaista. Eikö totta??

  Tässä alla tiina Wiikin kirjoitus muistutukseksi siitä, mikä on todellisuus mm. Tynkkysen suhteen.

  ÄLKÄÄ OLKO NAIVEJA NÄIDEN TAHOJEN SUHTEEN, ÄLKÄÄKÄ NIELKÖ HEIDÄN VIDEO TAI MUUTA PROPAGANDAA !!!

  Vaan sen sijaan seuratkaa heidän puheitaan, ja sitä miten ne toteutuvat teoissa. Tämän kyseisen pyrkyrin, kuin myös Halla-ahion kohdalla ristiriita on huutava !!!

  Pyrkyröintiä ja selkäänpuukotusta - kämyskenen vitsaus

  Kansallismielisen skenen haittapuolia on, että se vetää puoleensa ihmisiä, jotka haluavat mukaan piireihin kaikista vääristä syistä.

  Linkki.
  http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html


  --------------------------------------------------------------

  Esitinpä sitten samaan huutoon muutamisa pointteja, sekä kysymyksiä myös Jussi Halla-aholle. Yllätyksekseni hän myös vastasi, mutta hyvin nihkeään sävyyn.

  Otetaanpa alkuun pari tosiasiaa. Halla-aho ON lähettänyt tietylle persunuorten piirille kirjeen, jossa hän vaatii tiettyjä henkilöitä erotettavaksi persunuorita heidän esittämien mielipiteiden vuoksi. FAKTA !!!!

  Toisen tosiasia. Persesuomaöiset antoivat varoitukset nimeämättömille persunuorille, koska he olivat olleet mukana isänmaallisten järjestämällä kesäleirillä. FAKTA !!!!!!

  Tässä alla on Halla-aholle lähettämäni viesti.

  Persujen todelliset aikomukset, ja niiden mahdollinen toteutuminen.

  MORO!

  Olen seuraillut tekemisiänne, niin henkilönä kuin puolueena ihmetellen. Te sanotte vastustavanne haittamaahnmuuttoa.

  Mutta heti, kun esim. nuorisojärjestönne vaativat ääneen politiikkanne toteutumista, niin te käytte heidän kimppuunne, ja vaaditte heidän erottamistaan, tai jakelette heille varoituksia.

  Asiassa on varsinkin kunnostautunut totaalinen pyrkyri Sebastian tynkkynen!!!

  Teidän toimintaanne seuratessa ei voi olla huomaamatta puheidenne, ja tekojenne alati kasvavaa ristiriitaa.

  Olette jopa menneet niin pitkälle, että olette alkaneet pyöritellä suomalaisuuden määritelmää puhtaasti kulttuurimarxisteja myötäillen.


  Joten kysynkin. Haluatteko te todella pakolaisina esiintyvät elintasoloiset pois maasta, ja ennen kaikkea onko teillä minkäänlaisia edellytyksiä toteuttaa kyseistä politiikkaa vaikka halua olisikin.

  Edellisellä tarkoitan seuraavaa. Seuraavissa eduskuntavaaleissa persut ovat todennäköisesti suurin puolue. Tästä seuraa tietysti se, että kaikki muut puolueet alkavat inistä olemassa olemattomasta arvopohjastaan, ja kieltäytyvät hallitusyhteistyöstä.

  Mitä te teette siinä tilanteessa? Pidättekö linjastanne kiinni, vai alatte pyörtää puheitanne, sekä linjaanne uudelleen, niin kuin teitte heti 2019 eduskuntavaalien jälkeen.

  Te varmasti älykkäänä, ja vuosikausia politiikassa olleena henkilönä ymmärrätte, että persujen mahdollisuudet ajaa kertomianne tavoitteita läpi ainoana valtavirtapuolueiden politiikkaa vastustavana tahona on rajalliset. toivottavsti kyse ei ole vaan suunsoitosta kannattajia kalastellessa.


  Varsinkin, jos kaikessa annetaan periksi, että saadaan edes pikku muru tahtomastaan läpi, todellisuudessa se vain hieman viivästyttää suomalaisten päätymistä vähemmistöksi omassa maassaan, puhumattakaan suomen kulttuurin häviämisestä.

  Joka vuosi suomeen raahautuu tuhat tolkulla elintasoparasiitteja, sekä heidän lisäksi tulee tolkuton määrä myös laillisia maahanmuuttajia. Helsingissä tuo katastrofi todellistuu koko ajan kovenevalla vauhdilla.

  Äämestin persuja 2019 eduskuntavaaleissa tietoisena puheiden, ja tekojen kasvavsta ristiriidasta. Ja, mitä ilmeisemmin turpaan tuli??

  Nämä ovat henkilökohtaisia havaintojani asian tilasta, ja te tiedätte hyvin, että suurin osa äänestäjistä ei tälläisiä pähkäile, vaan roikkuvat mielikuvissa, sekä heille syötetyissä lupauksissa.Joten ei teillä mitään hätää tule olemaan kannatuksen suhteen, kun vain annatte aina välillä lausuntoja, ja löysää köyttä kannattajille.

  Lopuksi. Mutta miten pitkälle sillä pääsee? Audin takapenkille, mukavalle liksalle, ja lopuksi mukava eläke loppuiäksi.

  Kansalle tästä ei jää käteen muuta kuin paska, kuoleva kansakunta, sekä kuollut kulttuuri.
  Seuraako siitä sitten lopulta rangan kateaminen kansalaisten piirissä, ja rytinä alkaa??

  Oletteko miettinyt asiaa loppuun asti, kun pyörrätte puheitanne koko ajan, että saatte puolueen isojen poikien liigaan, ja mikä hinta siitä meille kansalaisille lankeaa?

  No, vastaus tuli, ja no lukekaa itse. Laitan sen tähän luettavaksi, niin näette vastasiko hän lopulta mihinkään vai ei.

  Hei,

  Kiitos postista!

  En ole pyörtänyt mitään puheitani, enkä muutenkaan tunnista itseäni esittämistäsi syytöksistä. Tavoitteeni ovat olleet selkeitä kaiken aikaa, eikä niissä ole tapahtunut muutoksia. Minulla ei liioin ole tarvetta mielistellä sen enempää vastustajia kuin kannattajiakaan.

  Terveisin,

  Jussi


  Niinpä !!!!  :-\ :-\ :-\
  « Viimeksi muokattu: ſyyskuu 13, 2019, 01:26:55 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
  Sebastian Tynkkyselle jälleen sananvapaustuomio

  Tuo nyt tuskin uutisesta käy. Siinä taas suomen ''oikeustuomioistuimen DEMLA LUCIFERANISTI / VAPAAMUURARI tuomarit taas osoittivat minkälaisia kansanpettureita he ovat !!!

  Asiasta toiseen.

  Katsokaapa tuota kuvaa. Onko siinä teidän mielestä jotain pielessä? Tynkkynen on vuosien ajan esittänyt olevansa kansallismielinen, sekä vastustavansa monikulttuurillisuutta. Mutta samaan aikaan kyseinen RÖÖRI ROOPE naitattaa itseään perseeseen  Afrikasta raahatulla ROTUMUUKALAISELLA !!!

  Erittäin uskottavaa. Eikö ??  Siitä huolinatta tuokin huijari sai aimo läjän ääniä ja itsensä eduskuntaan. On todella käsittämätöntä, miten helposti ihmiset ovat kusetettavissa !!!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/sebastian-tynkkyselle-jalleen-sananvapaustuomio/  Tanja Vahvelainen (ps.) erotettiin paikallisyhdistyksestä ja hän erosi puolueesta.

  – Minulle ei annettu edes puheenvuoroa eikä erottamiselleni esitetty mitään laillisia perusteita.

  Erottamisen jälkeen Vahvelainen kertoo saaneensa yhteydenottoja myös muualta Suomesta.

  – Vastaavaa suhmurointia on paikallisyhdistyksissä eri puolilla Suomea.


  Hupinationalisteilla näyttää olevan puolueen sisäisiä ongelmia. Puolueen johto(Halla-aho)lähettelee kirjeitä maakuntien nuoriso-osastoille ja vaaii erotettavaksi henkilöitä, jotka ovat vain vaatineet toteutettavaksi sitä, mitä perseilijät väittävät ajavansa poliittisesti.

  Puolue jakaa varoituksia persunuorille, kun he ovat ottaneet osaa kansallismieliselle kesäleirille. Ja nyt samankaltainen suhmurointi näyttää olevan arkipäivää ympäri suomen persujen toiminnassa !!!

  Puolueesta Vahvelainen päätti erota, koska hän on pettynyt puolueen johtoon.

  – Olen pyytänyt puolueen johdolta 15 kuukautta apua tilanteeseen. En ole sellaista saanut.


  Yllättääkö ??

  Linkki.
  https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/809989-perussuomalainen-vantaalainen-valtuutettu-erosi-puolueesta-minua-on-kosiskeltu-jo
  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 14, 2019, 11:54:22 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
  Kööpenhaminan poliisi haluaa kasvot tunnistavat kamerat – Tanskan kansanpuolue kannattaa

  Tälläinen kehitys olisi ilmeisesti perseilijöiden mieleen myös suomessa. Eikä UNOHDETA sitä tosiasiaa, että perseilijöiden nykyinen inkarnaatio äänesti urkintalain puolesta. Lain, jonka pääsääntöinen tarkoitus on kansallismielisten kyttääminen ja tietysti mädänneen valta establismentin suojeleminen.

  Kameroihin ympätty kasvojentunnistus on käytössä monissa erilaisissa kohteissa ympäri maailmaa. Englannissa ja Saksassa sitä käytetään häirikköjen poimimiseksi jalkapallo-otteluiden katsomoista ja Hong Kongissa kameratekniikan avulla seurataan mielenosoittajia. Kiinan viranomaiset ovatkin juuri saaneet käyttöönsä 500 megapikselin tehokameran, jolla yksittäisiä henkilöitä voidaan poimia todella suurista ihmismassoista.

  Hong Kongissa seurataan mielenosoittajia. Onkohan perseilijät ja tämän uutisjutun kirjoittaja ollenkaan tietoinen tai ymmärtänyt, että mielenosoittajat Hong Kongissa osoittavat mieltään KIINAN TYRANNIAA VASTAAN??

  Puhumattakaan Kiinasta itsestään. Jossa kansalaisia kytätään ja kontrolloidaan kaikin mahdollisin tavoin, mukaan lukien kameroilla, joissa on kasvojentunnistus.

  Useimmiten perseilijöiden uutis-sivulla on asiaa sekä järkeviä pointteja, mutta välillä tulee tämän kaltaisia juttuja ulos. Nämä jutut pistää todella miettimään, että mikähän on se totalitarismin ja kyttäämisen taso suomessa kansalaisten vakoilun ja seuraamisen suhteen, mikä perseilijöitä tyydyttää??

  Sitä kannatta monen persu hupinationalisteja äänestävien miettiä tarkkaan!!!!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/koopenhaminan-poliisi-haluaa-kasvot-tunnistavat-kamerat-tanskan-kansanpuolue-kannattaa/


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • Kuitenkin on olemassa suomalainen kansa, samalla tavalla kuin on olemassa esimerkiksi Japanin kansa ja vaikka juutalaiset. Silloin samalla on myös tiettyjä asioita ja kriteerejä, jotka määrittelevät kansan ja kansakunnan, Huhtasaari vastasi.

  Hän jatkoi, ettei kuitenkaan ole yksiselitteistä ja aukotonta määritelmää sille, onko joku suomalainen vai ei.

  – Esimerkiksi geeniperimä ei ole ainoa määrittelevä tekijä.


  Tätähän tämä perseilijöiden touhu on. Vesi valuu sian selästä. Tällä kertaa Laura sian selästä. Kun ei ole selkärankaa seisoa asioiden takana, niin ei ole.

  Geeniperimä on ainut ja tarvittava määrittelevä tekijä, mitä tarvitaan. Suomalainen, joka on syntynyt valkoisille kantasuomalaisille vanhemmille on suomalainen. ja tätä rataa taaksepäin, sieltä se suomalainen geenistö löytyy. eli, suomalainen on aina valkoisille kantaväestöön kuuluville vanhemmille syntynyt valkoihoinen henkilö.

  Esim. joku Afrikan NEGRI tai lähi-idän geelitukka EI OLE SUOMALAINEN, eikä häntä sellaisena tule pitää. Sama pätee myös heidän jälkikasvuunsa ja ylipäätään suomen ulkopuolelta tuleviin maahanmuuttajiin.

  Yksinkertainen tosiasia on, että persuista ei ole tämän maan ja kansan puolustajiksi!!!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/huhtasaarta-pyydettiin-keskustelemaan-kansallismielisyydesta-ylen-juontaja-ryhtyi-tenttaamaan-raamattua/


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • Veikko Vallin ei näe tarvetta erilliselle lainsäädännölle vihapuhetta ja maalittamista hillitsemään – riittävä lainsäädäntö on jo olemassa

  Eikö kuulostakin hienolta kannanotolta pelkkänä otsikkona, mutta lukeekaapa juttu loppuun ja katsokaa videon pätkä, niin...

  Jätkä pyörittää ympäripyöreästi juttua asian suhteen ja samalla tulee ilmi, että hän on niitä perseilijöitä, joiden mielstä sellainen kuin ''vihapuhe'' on olemassa. - allinin myöntää, että rajanveto laillisen sanomisen ja niin sanotun vihapuheen välillä on toki hankalaa. Mikä siis itse asiassa on vihapuhetta ja pitäisikö asialle tehdä jotakin?

  Mitä ei tietenkään ole olemassakaan!!!!

  Tälläiset Vallinin kaltaiset ketkuilijat ja ympärimyötäilevat pellet ovat juuri sitä porukkaa, joka nostaa esille todella suuren kysymysmerkin persujen suhteen??

  Kun vallanhimo on tarpeeksi kova ja annetaan periksi äärivasemmistolaisille heitä myötäilemällä, niin silloin lopputulos on jo selvä ja vesitetty samoin tein.

  Tätä myötäilemisen ja periksiantamisen mentaliteettia on persuissa aivan liikaa, Halla-ahosta lähtien!!!


  Ilmeisesti Vallin on jonkinsortin kristitty tai mikäpä lie?? Tästä kyseisessä propaganda pajassa on kyse - Vallin esitti ajatuksiaan keskiviikkona monilukuisten uskonnollisten yhdistysten yhteisessä Vihapuheesta myötätuntoon -seminaarissa eduskunnan Pikkuparlamentissa

  Kyseisen seminaarin järjesti, mikäs muukaan kuin suomen ekumeeninen HUORA / MÄDÄTTÄJÄ neuvosto. Linkki   -   https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi9lfSLrLDmAhWImIsKHRpyDQYQFjABegQIAxAB&url=http%3A%2F%2Fwww.ekumenia.fi%2Fetusivu%2Fajankohtaista_-_aktuellt%2Fvihapuheesta_myotatuntoon-seminaaritapahtuma%2F&usg=AOvVaw0fOjA_u_DCMCPeizjrQn3g

  Katsokaapa seminaarin puhujalistaa, niin ymmärrätte mistä propaganda ja mädätysliikkestä on kyse!!!

  Koko ajan tulee esille esimerkkejä, kuten tämä Vallinin pösilö, jotka osoittavat, että PERSUHIN ON TODELLA VAIKEA LAITTAA MINKÄÄNLAISTA LUOTTAMUSTA LOPPUPELEISSÄ.  IKÄVÄ KYLLÄ!!!!!!!!!!!!!!

  He eivät kykene pysymään yksinkertaistenkaan asioiden takana, vaan suosion kasvaessa alkavat myötäillä MARXISTEJA, ISLAMISTEJA ja jokaista tätä maata tuhoavaa tahoa. Olivatpa ne sitten poliittisia tai uskonnollisia.

  Islamilla ei tule olla minkäänlaista jalansijaa tässä maassa ja Vallin edustaa niitä HEIKKOJA ja KORRUPTOITUNEITA TAHOJA, JOTKA EIVÄT TULE, EIVÄTKÄ TODELLIDUUDESSA HALUA TEHDÄ ASIALLE MITÄÄN.

  Eikä han ole ainut eduskunnassa ole persu tässä asiassa!!  HEIHIN EI YKSINKERTAISESTI VOI LUOTTAA!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/veikko-vallin-vihapuheesta-leikkiin-lahtee-pitaa-myos-kestaa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • Perussuomalaiset valmistelee etnonationalistien puhdistuksia puolueestaan

  Valeoppositiopuolue Perussuomalaiset valmistelee puheenjohtajansa Jussi Halla-ahon johdolla etnonationalistien puhdistuksia puolueestaan sekä sen nuorisojärjestöstä. Perussuomalaiset mainostavat itseään nationalistisena puolueena, mutta nyt nationalismi on kuitenkin syy evätä ihmisten jäsenyys puolueessa.

  No niin. Se on nyt virallista ja selvää, mikä nykyinenkin PS on puolueena vaikka se on eri johdon alla kuin oli sika soinin aikaan.

  Jos seuraavissa vaaleissa ps on suurin puolue, niin siitä huolimatta me tulemme näkemään tasan saman petoksen, mikä nähtiin sika soinin aikaisen ps:n aikaan.

  Siitä voitte olla 100 VARMOJA!!!!


  Ihan nämä tyypit ovat samaa paskaa kaikki. Olipa kyse sika soinista tai Halla-ahosta.

  Minkäänlaisen muutoksen aikaan saaminen suomessa politiikan kautta voidaan unohtaa viimeistään nyt!!!

  SE SIITÄ piste.

  Linkki.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006386442.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4020
 •   0
 • Fasistiksi itseään kutsunut Toni Jalonen erotetaan perussuomalaisista – Halla-aho ei hyväksy puolueen nuorisojärjestön toimintaa

  Perussuomalaisten nuorten porilainen toinen varapuheenjohtaja Toni Jalonen kertoi viikonloppuna olevansa etnonationalisti, traditionalisti ja fasisti.


  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-11224500  Halla-aho fasismikohun keskelle joutuneesta nuorisojärjestöstä: "On sietämätöntä, että puolueesta erotetut voivat jatkaa toimintaansa"

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-11227626  Ihan aluksi on sanottava, että Jalosen kannattavat asiat, kuten etnonationalismi ja tradionalismi ovat erinomaisia asioita. Suomen tulee olla valkoinen kansakunta, niin kuin se oli ennen kuin hallituksissa ja viranomaisissa pesivät KOMMUNISTIT / MARXISTIT aloittivat tuomaan Suomeen 1970 luvun alussa ns. pakolaisia.

  Tradionalismi. Eli oman maan ja kulttuurin arvostaminen ja vaaliminen. Voiko parempaa ollakaan??

  Mitä tulee tuohon fasismiin, niin se ei oikein ole milloinkaan uponnut allekirjoittaneeseen. Se loppujen lopuksi ole muuta kuin sosialismia oikealta laidalta. Mutta he sentään arvostavat omaa maata, kansaa, kieltä, sekä kulttuuria. Asioita, joita nykyisin Suomeakin hallitsevat MArxistit yrittävät tuhota kaikin keinoin!!!

  He ovat myös oikeassa monessa muussa asiassa, koskien mm. juutalaisia ja Israelia jne.

  Mistä tässä Jalosen tempauksessa sitten oikein on kyse? Voi vain ihmetellä? Mitä han tällä tavoitteli?

  Hän on ollut pitkään perseilijöiden toiminnassa mukana. Allekirjoittaneelle tulee väkisinkin mieleen, että saiko hän lopulta tarpeekseen näiden kenokaulojen toihuista ja päätti poistua areenalta niin sanotusti paukkuen ja antaa lähtiesään nyky persuille hieman pään vaivaa??

  Tällä tarkoitan sitä, että mitä suuremmaksi perseilijöiden kannatus on noussut, niin sitä enemmän he ovat alkaneet pyörtää puheitaan ja sitä kenompaan on vääntynyt kaula = kenokaula.

  On jo nykyisellään nähtävissä varsin selkeästi, että Halla-ahon johtamasta persuista on muodostunut pelkkä hupinationalistipuolue, joka todella suurella todennäköisyydellä valtaan päästyään tulee pettämään äänestäjänsä, aivan kuin teki SIKA SOININ aikainen ps.

  Mene ja tiedä. Ainut henkilö joka pystyy asiaan vastaamaan on Jalonen itse.

  Opetus- ja kulttuuriministeriön MARXISTI virkamiehistö tulee varmasti käyttämään tätä tilaisuutta hyväkseen. Jos perseilijä nuoret saavat joitain tukia, niin nyt ne loputkin lähtee takuu varmasti.

  Alkaako tästä uusi persujen jakautuminen, vai odottaako se aikaa, kun persujen hallitukseen pääsyn myötä todellisuus valkeaa nykypersuja äänestäneille? Todellisuus - Halla-ahon aikainen PS. on pelkkä hupinationalistipuolue!!!!


  Vasemmiston suojellessa omiaan Perusuomalaiset puukottaa selkään

  Perussuomalaisten johto on jälleen osoittanut kannattajilleen, etteivät uskollisuus ja toverihenki kuulu puolue-eliitin arvoihin. Sionistinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho savusti tänään Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Toni Jalosen pois asemastaan liiallisen kansallismielisyyden vuoksi.

  Banneri Halla-ahon taustalla. SITÄ SAA MITÄ TILAA. Itkeä, vai nauraa??

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/vasemmiston-suojellessa-omiaan-perusuomalaiset-puukottaa-selkaan/  Kärsivällisyyttä koetellaan

  Oppositiossa meuhkaa Perussuomalaiset, joka hallituksessa hyväksyi jopa nykyistä löysemmän linjan, mutta kosiskelee nyt kansaa tiukoilla kannanotoillaan.


  Linkki.
  https://www.paavovayrynen.fi/2020/02/26/karsivallisyytta-koetellaan/
  « Viimeksi muokattu: Helmikuu 26, 2020, 11:05:09 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: