Kirjoittaja Aihe: JUOPPO EX.PIISPAN ''VIHAPUHE''SENSUURI TYÖRYHMÄN SENSUURITEESIT.  (Luettu 154 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3391
 •   0
 • Työryhmä esittää kansallista vihapuheen vastaista toimintaohjelmaa – Ehdotuksissa mukana myös lakimuutoksia

  Ehdotukset ovat, niinkuin arvattavissa olikin täyttä paskaa, aivan kuin niiden laatijatkin !!!

  Vihapuhe on vaarallista kohteilleen, mutta myös koko yhteiskunnalle, sen instituutioille ja periaatteille sekä sananvapaudelle. Kyse ei siis ole vain hyvien tapojen vaalimisesta keskustelukulttuurissa.

  Eli, valtaapoitävät eivät tykkää, kun heitä, ja heidän tekemisiään, sekä AIHEUTTAMIAAN ONGELMIA arvostellaan,  ja tuodaan julki. Asiahan korjaantuu kätevästi julistamalla kaikki arvostelu, ja tosiasioiden julkituominen ''vihapuheeksi'', ja sitä hyväksikäyttäen hyökätä kansalaisten kimppuun ns. oikeussysteemin avulla, ja hiljentää heidät mielivaltaisilla tuomioilla !!!

  rangaistuksen koventamisperustetta koskevaan lainkohtaan sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan -rikoksen tunnusmerkistöön lisättäisiin maininta sukupuolesta.

  Edellisellä tietysti tarkoiteaan naisia, ja tulevaisuudessa myös kaiken maailman mielenhäiriöisiä sukupuolensa muuttajia.

  Se siitä ''tasa-arvoisuudesta lain edessä !!

  Huomaa, että työryhmä on ollut täynnää äärifemakkoja, sekä muka miehiä.


  Työryhmä esittääkin, että selvitetään kansainvälisiä kokemuksia erilaisten kriminaalipoliittisten keinojen käytöstä vihapuheen torjumiseksi ja mahdollisuuksia ottaa käyttöön rikosoikeudellisia seuraamuksia täydentäviä tai vaihtoehtoisia toimenpiteitä.

  Täydentäviä tai vaihtoehtoisia toimenpiteitä.

  Joko nämä vajakit ovat edenneet marxismi hulluudessaan niin pitkälle, että vaihtoehtona voisi vaikka uudellekoulutus gulakki, jossa kohde opetetaan ajattelemaan oikein asioista ??


  Entinen arkkipiispa myös muistuttaa, että vihapuhe itsessään kaventaa sananvapautta

  Ensinnäkään mitään ''vihapuhetta ei tietenkään ole edes olemassa, ja se mikä kaventaa sananvapautta on SENSUURI, jota nämä MULKUT eivät tietenkään tunnusta edistävänsä, vaikka juuri siitähän tässä on kyse !!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjhp6G836LiAhXoxIsKHRe5AeQQ0PADMAB6BAgAEAU&url=https%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-10786984&usg=AOvVaw3cCTZ6oDT8k4_TL1ZQZImN

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: JUOPPO EX.PIISPAN ''VIHAPUHE''SENSUURI TYÖRYHMÄN SENSUURITEESIT.
  « Vastaus #1 : Toukokuu 18, 2019, 11:23:35 ap »
 •   0

 • Kokoomuksen ristiretki sananvapautta vastaan

  Ns. vihapuhetyöryhmä on jättänyt ehdotuksensa. Kyse on ilmeisesti kokoomuksen hankkeesta, koska työryhmää ovat olleet asettamassa kokoomuslaiset sisäministeri Kai Mykkänen, oikeusministeri Antti Häkkänen ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Työryhmän puheenjohtajaksi nimitettiin entinen arkkipiispa Kari Mäkinen, jota monet kirkon jäsenet pitävät yhtenä katastrofaalisimpana arkkipiispana Suomen historiassa.


  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-109003

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: JUOPPO EX.PIISPAN ''VIHAPUHE''SENSUURI TYÖRYHMÄN SENSUURITEESIT.
  « Vastaus #2 : Toukokuu 19, 2019, 08:47:17 ip »
 •   0

 • Arkkipiispan tuella sananvapautta vastaan

  Emeritusarkkipiispa Kari Mäkisen ns. vihapuhetyöryhmä liittyi odotetusti valtaeliitin asemaa kritiikittömästi pönkittävien kuoroon.


  Emeritusarkkipiispa Mäkisen työryhmän asettamisen aikoihin pääministeri Juha Sipilän (kesk.), valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) ja ulkoministeri Timo Soinin (sin.) hallitus oli sitomassa Suomea YK:n siirtolaissopimukseen (ns. GCM-sopimus). Sopimuksen mukaan kansalaisille on tarjottava pääsy "selkeään tietoon siirtolaisuuden hyödyistä". Tavoitteena on kumota "kertomuksia, jotka luovat negatiivisia käsityksiä siirtolaisista". Sopimuksen on määrä edistää tavoitteita "ottamalla siirtolaisuuden hallintaan mukaan" myös "tiedotusvälineet ja muut olennaiset sidosryhmät". Ns. vihapuhetyöryhmän asettamista on vaikea olla näkemättä osana tätä siirtolaissopimuksessakin julkilausuttua agendaa

  "Vihapuheen" torjunta kuulostaa ehkä kauniilta tavoitteelta. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä se ensialkuun kuulostaa. Valitettavasti poliittinen kielenkäyttö on nykyään niin turmeltunutta, että sanat harvemmin tarkoittavat, mitä niiden uskotellaan tarkoittavan. Kauniilla termeillä saatetaan edistää jopa täysin päinvastaisia asioita. Näitä piirteitä on myös arkkipiispa Mäkisen puheissa.

  "Vihapuhe" on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen käsite. Juuri sen epämääräisyys ja tulkinnanvaraisuus tekevät siitä otollisen välikappaleen poliittisen mielivallan ja sensuurin harjoittamisen sekä poliittisen opposition ja kritiikin tukahduttamiseen. Arkkipiispan kommentit paljastavat, että ryhmän nyt lanseeraaman toimintaohjelman tarkoitusperät ovat avoimesti poliittisia ja yksipuolisia.

  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-109118

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: JUOPPO EX.PIISPAN ''VIHAPUHE''SENSUURI TYÖRYHMÄN SENSUURITEESIT.
  « Vastaus #3 : Toukokuu 20, 2019, 08:09:03 ap »
 •   0
 • Suomalaisten sananvapautta kavennetaan järjestelmällisesti.

  Sisäministeriö on julkaissut emeritusarkkipiispa Kari Mäkisen johtaman työryhmän raportin, jossa asiantuntijat kehottavat hallitusta vihapuheen vastaiseen työhön.


  ”Maalittamiseen tulisi voida puuttua nykyistä tehokkaammin, ainakin yksittäisten vähemmistöryhmiin kuuluvien ja ammattinsa puolesta vihapuheen kohteeksi joutuvien, kuten virkamiesten, journalistien, tutkijoiden, taiteilijoiden, luottamushenkilöiden ja muun muassa pappien sananvapauden ja muiden perusoikeuksien turvaamiseksi” (s. 66).

  Juuri tästähän koko pelleilyssä on kyse. Ihmisten suiden tukkimisesta, ja vallanpitäjien arvostelun tukahduttamisesta !!!

  Jos, ja kun tämä sonta väännetään laiksi, niin tulemme näkemään satavarmasti sen, että jokainen joka arvostelee polpoa tai poliitikkoa syyllistyyy maalittamiseen, ja tuomio paukkuu demlaoikeudessa.

  Suomen rikoslaissa (39/1889) kunnianloukkaus on rikoslain 24 luvun 9 §:ssä nimenomaisesti määritelty päinvastaisesti kansalaisyhteiskuntaa ja demokratiaa tukevalla tavalla:

      ”… Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä. Kunnianloukkauksena ei myöskään pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.» (Rikoslain 24 luku 9 §)

  Kansalaisyhteiskuntaa, ja demokratiaa tukevalla tavalla !!!!

  Tämä on juuri se, minkä nämä MARXISTIT haluavat tuhota !!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/05/17/juha-molari-sisaministerion-mukaan-sanat-ovat-tekoja-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-vastaisten-toimien-tehostaminen/


  Mitä tyytymättömäksi kansa käy vieraita intressejä palvelevien päättäjien ja vaikuttajien politiikkaan, sitä vihamielisemmin hallitseva nomenklatuura käy omaa kansaansa vastaan. Tämä käy selväksi eilisessä Yle-uutisessa Työryhmä esittää kansallista vihapuheen vastaista toimintaohjelmaa – Ehdotuksissa mukana myös lakimuutoksia. Jo se seikka, että kyseinen viidennen kolonnan työryhmä on ylipäätään perustettu, kertoo karua kieltään kansanvihollisten soluttautumisesta maan virkamieskuntaan muodostaen näin Syvän valtion ytimen. Siksi ei ole yllättävää, että virkamiehet ovat valinneet sisäministeriön vihapuhetyöryhmän vetäjäksi punaisena arkkipiispana tunnetun Kari Mäkisen.

  Sanovatpa työryhmän ideologiset "asiantuntijat" mitä tahansa, vihapuhe ei ole kansalaisille sen enempää kuin vähemmistöillekään ongelma, vaan ainoastaan vallanpitäjille.

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/05/ulkoministerion-tyoryhman-ja-ylen.html
  « Viimeksi muokattu: Toukokuu 20, 2019, 08:20:41 ap kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: JUOPPO EX.PIISPAN ''VIHAPUHE''SENSUURI TYÖRYHMÄN SENSUURITEESIT.
  « Vastaus #4 : Toukokuu 22, 2019, 12:58:44 ap »
 •   0
 • Oikeusministeriö: Sarkasmi on rangaistavaa vihapuhetta

  Oikeusministeriön mukaan sarkasmi voi tulla rangaistavaksi viharikoksena.

  Wikipedian mukaan sarkasmi on purevaa ivaa tai purevan ivallinen ilmaus.

  Oikeusministeriö on ilmeisesti kriminalisoimassa sarkasmin vihapuheena.


  Näiden ÄÄRIVASEMMISTOLAISTEN / MARXISTI virkamiesten hulluus alkaa jo olla käsinkosketeltavissa !!!!!

  https://twitter.com/vihapuhuja/status/1130813738003701760

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: