Kirjoittaja Aihe: UUDEN-SEELAINNIN MOSKEIJA ISKU.  (Luettu 47 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3183
UUDEN-SEELAINNIN MOSKEIJA ISKU.
« : Maaliskuu 15, 2019, 11:51:02 ap »
 •   0
 • Maahanmuuttajien valkoisiin kohdistama järjetön väkivalta ja terrorismi ovat olleet otsikoissa tiivistyvään tahtiin lännen pakolaiskriisin myötä. Jokaisen raiskauksen, murhan ja pahoinpitelyn jälkeen poliitikot ovat luvanneet tiukentaa rajapolitiikkaa, mutta lupaukset ovat osoittautuneet aina katteettomiksi.

  Poliitikkojen korruptio on johtanut väestönvaihtopolitiikkaan eli siihen, että länsimaiden valkoiset ovat jäämässä vähemmistöiksi omissa kotimaissaan. YK:n ja EU:n kaltaiset ylikansalliset järjestöt ovat painottaneet, ettei kansallisvaltioilla ole oikeutta sulkea rajojaan, mikä on johtanut useiden maahanmuuttokriitikoiden radikalisoitumiseen: Jos rajoja ei saada kiinni edes äänestämällä, mitä vaihtoehtoja jää jäljelle?


  Linkki.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006035701.html  Helsingin Sanomat aloittaa välittömästi ISLAMIN JA SEN LÄNTEEN TUOMAN TERRORISMIN VALKOPESUN.

  Uuden-Seelannin terrori-isku ei ole yksittäis­tapaus, vaan ilmentää maailman­laajuista muslimi­vihaa

  Tätä paskaa tungetaan nyt takuulla ulos joka tuutista, kun MUSLIMIEN / ISLAMISTIEN jatkuvat SURMATYÖT, RAISKAUKSET, SEKÄ KAIKKI MUU PASKA MITÄ HE OVAT MUKANAAN TUONEET LÄNSIMAIHIN VAIETAAN KUOIAAKSI, VAIKKA SENSUURIN VOIMALLA, JOS EI MUUTEN !!!!

  Entäs sitten suomessakin läpi runnottu URKINTALAKI ?

  Uusi-Seelanti kuluu FIVE EYES maihin. Eli kaikki elektroninen liikenne on vakoilun ala, ilman minkäälaiststa rajoitusta. Eli, yksityisyyttä ei ole olemassakaan !!

  Siitä huolimatta teko tapahtui. Todellinen syy näille urkintalaille ei olekaan terrorismin tai järjestäytyneen rikollisuuden estäminen, vaan kyseessä on puhtaasti VALLANPITÄJIEN KEINO SUOJELLA ITSEÄÄN OMAN KORRUPTIONSA SEURAUKSILTA JA PITÄÄ KANSALAISET POLVILLAAN GLOBALISTIEN VALLAN ALLA !!!!

  Moni onkin varmaan jo tajunnut tuon aikaa sitten. Ikävä kyllä suurin osa populasta kuvittelee / uskottelee itselleen, että kyse on esim. terrorismin torjunnasta.

  Kaikesta valvonnasta huolimatta terrori-iskuja on tapahtunut pitkin eurooppaa vähän väliä ja tulee varmasti tapahtumaan edellenkin.

  Tällä kertaa vain kävi niin, että muslimit saivat maistaa omaa lääkettään !!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006035900.html
  « Viimeksi muokattu: Maaliskuu 15, 2019, 12:10:31 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3183
  Vs: UUDEN-SEELAINNIN MOSKEIJA ISKU.
  « Vastaus #1 : Maaliskuu 18, 2019, 11:38:18 ap »
 •   0
 • MYÖS UUSI-SEELANTI SAI MAISTAA PAKKOMONIKULTTUURIN HEDELMIÄ

  Kutsumattomien rotumuukalaisten ja paikallisväestön välisestä väkivallan kierteestä voi syyttää vain liberaalia eliittiä ja sen agendaa ajavaa valtamediaa. Silti medialla on otsaa teeskennellä tietämätöntä samalla kun se demonisoi Uuden-Seelannin tapauksen avulla kaikki eurooppalaisen identiteetin puolustajat. Härskeimpiä tässä ovat luonnollisesti punavihreät puolueet, jotka Suomessa kuvittelevat saavansa iskusta jonkinlaista vetoapua vaalikampanjoilleen. Niissä ne lupaavat lisää monikulttuuria eli lisää kehitysmaalaisia väestönvaihtajia. Näin he tunnustavat syyllisyytensä etnisen konflitkin synnyttämiseen.

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/03/myos-uusi-seelanti-sai-maistaa.html  Uuden-Seelannin moskeijaiskuista totuuden lausunut senaattori sai niskaansa hyödyllisten idioottien vihan (video)

  Kun totuus asioista ei miellytä, niin saa hyödylliseltä idiootilta munasta päähän.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/03/17/uuden-seelannin-moskeijaiskusta-totuuden-lausunut-senaattori-sai-niskaansa-hyodyllisten-idioottien-vihan/
  « Viimeksi muokattu: Maaliskuu 18, 2019, 12:43:17 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: