Kirjoittaja Aihe: AGAINST THE HATE KAMPANJA - VASIKOI KANSSA KANSALAISESI !!!!  (Luettu 134 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3325
AGAINST THE HATE KAMPANJA - VASIKOI KANSSA KANSALAISESI !!!!
« : Helmikuu 05, 2019, 11:02:18 ip »
 •   0
 • Silmukka kiristyy: vihapuheen vastainen Against Hate -kampanja käynnistyy

  Oikeusministeriön koordinoima vihapuheen vastainen viestintäkampanja käynnistyy 4.2. mediataitoviikolla. Kampanjalla halutaan lisätä netinkäyttäjien tietoisuutta siitä, millainen sisältö on rangaistavaa vihapuhetta. Kampanjalla pyritään myös lisäämään halukkuutta ilmoittaa poliisille rangaistavasta vihapuheesta.

  [/Sitä mielellään toivoisi, että suomalaiset olisi sen verran älykkäitä, että näkisivät tälläisen kommunismi paskan läpi ja haistattaisivat vitun tälle propaganda kampanjalle, MUTTA.....


  [/Oikeusministeriö kerää rahaa Soros-hankkeille kannustamalla vasikoimaan nettikommentoinnista

  Oikeusministeriössä velmuillaan hankkeita, joilla alistaa suomalaisten ilmaisunvapautta ja samalla rahoittaa Soroksen hankeitta eurooppalaisen sanavapauden nitistämiseksi. Valhemediat sulkevat asalta puusilmänsä.

  [/valtiovallan asettuminen omia syntyperäisiään vastaan, silloin kun kansalaiset julkisesti arvostelevat vääryyttä.

  [/1 keinoista torjua vihapuhetta on varsin absurdi - poliisin palvelukseen nykyistä enemmän vähemmistöjen edustajia

  Palkataan poliisiin lisää porukkaa, jota suurin osa suomalaisista ei edes halua tähän maahan alunperinkään. VOI LUOJA  :'( :'( :'( :'( :'(

  Sitten on kohta, jolla halutaan sulkea poliittisten toimijoiden suut, että he kiltisti pysyisivät väestönvaihto ohjelman takana. - Hallitusta on vaadittu tuomitsemaan julkisesti virkamiesten ja poliitikkojen rasistinen vihapuhe ja muukalaisvihamieliset lausunnot muun muassa verkkoviestimissä, irtisanoutumaan niistä julkisesti ja kehottamaan poliitikkoja varmistamaan, etteivät heidän julkiset lausuntonsa osaltaan edistä suvaitsemattomuutta, leimaamista ja yllyttämistä vihaan.

  Sitten on myös kohta - viranomaisten tulisi kannustaa tiedotusvälineitä huolehtimaan siitä, että niiden jakama tieto ja lähettämät ohjelmat eivät osaltaan luo vihamielistä ilmapiiriä 

  Viranomaisten tuskin tarvitsee huolehtia ''tiedotusvälineistä''. Ne ovat täysin MARXISTIEN / UUSKOMMINISTIEN HALLUSSA ja toitottavat kiltisti mitä käsketään !!!!

  Suomi 2019. Tässä ollaan ja tilanteessa, jossa hallitus ja viranomaiset ovat kääntyneet täysin suomalaisia vastaan ja ajavat tätä maata ja kansaa polvilleen ja tuhoon !!!

  Sananvapauden tukahduttaminen on varma merkki siitä, että maa on siirtymässä / siirtynyt kohti TOTALITARISMIA. Kansalaisten kyttääminen ja vakoilu puoli onkin jo viranomaisilla hallussa ja lakipykälissä !!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/02/04/silmukka-kiristyy-vihapuheen-vastainen-against-hate-kampanja-kaynnistyy/

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/02/05/oikeusministerio-keraa-rahaa-soros-hankkeille-kannustamalla-vasikoimaan-nettikommentoinnista/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3325
  Vs: AGAINST THE HATE KAMPANJA - VASIKOI KANSSA KANSALAISESI !!!!
  « Vastaus #1 : Helmikuu 07, 2019, 01:37:31 ap »
 •   0
 • Alla oleva on otettu Oikeusministeriön Twitter sivulta. Kyseinen kommentti osoittaa miten epärehellistä koko ''vihapuhe'' vouhotus on ja miten EPÄMÄÄRÄISILLÄ termeillä tätä paskaa kansalaisille tungetaan.


  Oikeusministeriö‏

  Ks. esim. Finlexissä: Rikoslaki luku 11, 10 § (13.5.2011/511) Kiihottaminen kansanryhmää vastaan http://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L11 … Yksilöön kohdistuessa rangaistava vihapuhe voi olla esimerkiksi kunnianloukkaus tai laiton uhkaus.

  ''Vihapuhe'' termiä tungetaan täysin mielivaltaisesti joka väliin ja sillä yritetään väittää, että kyseinen termi on laissa.

  Täysin ja läpeensä EPÄREHELLISTÄ touhua !!!!


  Puhumattakaan siitä, että koko ''vihapuhetta'' ei ole edes olemassa, vaan kyseisellä termillä halutaan hiljentää kaikki, jotka kritisoivat hallituksen / viranomaisten toimintaa, sekä väestönvaihto ohjelmaa.

  Tai, sitä loputonta taloudellista rasitetta, jonka nämä tänne tunkeutujat ovat suomalaisille aiheuttaneet. Lisänä on Suomeenkin saapunut terrorismi, raiskaukset ja lasten hyväksikäyttö !!!!

  Finaalina koko absurdiudelle se tosiasia, että ''vihapuhe'' termiä ei ole edes laissa, mutta siitä huolimatta ihmisiä jahdataan sanomisiensa tähden ja kaiken kukkuraksi vielä lätkitään tuomioita termin nojalla, joka ei ole laissa.

  Aika helvetin MIELIVALTAISTA !!!!

  On myös mainittava se tosiasia, että olemme menettämässä / menettäneet sananvapauden suomessa, kiitos tänne suuntautuneen matu invaasion ja heitä paapovien päättäjien takia, jotka ovat kääntyneet täysin Suomea, sekä suomalaisia vastaan !!!!


  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjqyfDunqjgAhUHiywKHVF9CxcQFjAGegQICBAB&url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Foikeusmin%2Fstatus%2F1092377228040531969&usg=AOvVaw09YZ6JZTI73diaYxbi0yov

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3325
  Vs: AGAINST THE HATE KAMPANJA - VASIKOI KANSSA KANSALAISESI !!!!
  « Vastaus #2 : Helmikuu 07, 2019, 10:37:33 ap »
 •   0
 • Video: Kokoomus laittoi poliisin kansalaisten perään, sanoo Tynkkynen

  KOKOOMUS ON KOMMUNISMIA, eikä muutkaan puolueet ole sen kummempia !!!!!

  Vaikea on laittaa luottamusta persesuomalaisiinkaan, muistaen SIKASOININ petoksen jossa mukana oli nykyiset persesuomalaiset.

  Joten, mihin suuntaan käännymme, vai onko sellaista vaihtoehtoa todella olemassakaan ?

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/02/06/video-kokoomus-laittoi-poliisin-kansalaisten-peraan-sanoo-tynkkynen/  VALTIOVALTA, POLIISI JA MEDIA ETSIVÄT TUKAHDUTTAMISKEINOJA OMAA KANSAANSA VASTAAN

  Käsitteenä vihapuhe on tarkoituksellisesti epämääräinen, jotta sitä voidaan venyttää tarpeen mukaan ja käyttää mielivaltaisesti aitoa poliittista oppositiota vastaan. Ei tarvitse olla käsiteanalyytikko ymmärtääkseen, että hegemoninen valta käyttää vihapuhetta poliittisten vapauksien "legitiiminä" tukahduttamiskeinona. Lopullisena tavoitteena on tietenkin kriminalisoida kaikki yhteiskunnalliset pyrkimykset, joissa yritetään vahvistaa traditionaalista perhekäsitystä ja estää kehitysmaiden massainvaasio Eurooppaan.

  Poliisi ja ministerit osoittavat kampanjallaan vain pelkäävänsä alamaisia, jotka eivät alistu kansallisesti itsetuhoiseen politiikkaan. Vallassa olijoiden näkökulmasta kansalaiset eivät ole luottamuksen arvoisia heidän viisaana pitämälleen politiikalle, joten tyhmää kansaa pitää sen vuoksi valvoa ja rangaista, jotta se palaisi takaisin ruotuun. Kaikki sujuu elitiin mielestä niin kauan hyvin kuinhan kansa on ymmärtämättä, että valta kuuluu heille ja poliitikkojen pitää palvella kansaa.

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/valtiovalta-poliisi-ja-media-etsivat.html
  « Viimeksi muokattu: Helmikuu 07, 2019, 10:55:10 ap kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: