Kirjoittaja Aihe: ASIANTUNTIJAT: MAAHANMUUTTO KAKSINKERTAISESTETTAVAJA.  (Luettu 259 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3325
ASIANTUNTIJAT: MAAHANMUUTTO KAKSINKERTAISESTETTAVAJA.
« : Tammikuu 17, 2019, 09:43:06 ip »
 •   0
 • Vauvakriisi: Jos sama meno jatkuu, maahanmuutto on kaksinkertaistettava – ja eläkkeiden on joustettava

  [/Voi jessuksen äiti, kun suomalaiset heräisi tähän propagandaan, vaan tuskinpa tapahtuu  :'( :'(size]

  Ja nämä vitun YLEN, ns. toimittajat ja marxisti/kommari '' asiantuntijat !!!

  Eläkkeiden on joustettava. Mihinhän suuntaan ??

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10601253

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3325
  Vs: ASIANTUNTIJAT: MAAHANMUUTTO KAKSINKERTAIDTETTAVA.
  « Vastaus #1 : Tammikuu 18, 2019, 09:54:37 ip »
 •   0
 • Järki-ihminen on tiennyt jo sukupolvia sitten, miten vierasperäisten raiskausepidemiaa ennalta-ehkäistään: kielletään muukalaisten maahantulo ja karkoitetaan jo maahan livahtanut etnisesti sopeutumaton vieras aines. Valitettavasti tämä kansanviisaus on unohtunut suomalaisilta. Vasta kehitysmaalaisten saalistajaliigojen paljastuminen on herättänyt valtamedian varassa olevat demarieläkeläiset. Jopa heille on käymässä selväksi, että ulkomaalaispolitiikassa on mennyt jotain todella pahasti pieleen. Tästä on yhtenä osoituksena pari päivää vanha Iltalehden uutinen Yli puolet Helsingin raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä – poliisi: ”Tilastot puhuvat karua kieltä".

   Hiljaisten massojen suuttumusta pelätessään poliittinen eliitti, poliisi ja toimittajat ovat esittäneet "järeitä puheenvuoroja", mutta mitään konkreettista, joka viittaisi järki-ihmisen ratkaisuvaihtoehtoon ei ole tietenkään uskallettu esittää. Päinvastoin, juuri tänään Yle kertoi uutisen Vauvakriisi: Jos sama meno jatkuu, maahanmuutto on kaksinkertaistettava – ja eläkkeiden on joustettava, jossa työeläkeyhtiöiden johtajat vaativat (Euroopan ulkopuolisen) maahanmuuton kaksinkertaistamista, jotta lukutaidottomat lapsivaimojen etsijät voisivat "työllään" kustantaa suomalaisen tulevat eläkkeet:


  – Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttoa, joka ainakin osin konvertoituu aktiiviseksi työtätekeväksi väestöksi, toteaa myös Veritaksen Carl Petterson.

  Eläketurvakeskuksen Mikko Kautto arvioi, että alentuneen syntyvyyden paikkaamiseen riittää, jos nettomaahanmuutto kasvaisi kuudella seitsemällä tuhannella hengellä nykyisestä noin 15 000 muuttajasta.
  Tällaiset vaatimukset yhteiskunnan huipulta kertovat siitä, mitä "eliitti" todellisuudessa haluaa, vaikka poliitkot joutuvat juuri esiin pullahtaneen raiskausepidemian vuoksi pitämään ääntä sordiinolla maahanmuuton lisäämisestä. Varsinkin kun vaalit ovat jo aivan nurkan takana.


  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/muukalaisten-raiskausaalto-on-vain_17.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3325
  Vs: ASIANTUNTIJAT: MAAHANMUUTTO KAKSINKERTAISESTETTAVAJA.
  « Vastaus #2 : Helmikuu 10, 2019, 10:04:33 ip »
 •   0
 • Vanhustenhoidon iso ongelma: Opiskelijat eivät innostu alasta – ministeriö raottaa maahanmuuttoa osaksi ratkaisua

  [/Olipa kuse mistä tahansa, niin ainut ratkaisu näiden poliitikoiden tai virkamiesten mielestä on maahanmuutto  >:( >:( >:(

  Suomen lähi- ja perushoitajaliiton Superin mukaan alalla ei ole työvoimapulaa. Liiton mukaan tekijöitä löytyisi, jos työ olisi houkuttelevaa.

  – Nykytilanne, jossa ihmiset vaihtavat alaa, on tekemällä tehty. Lähihoitajan palkka on niin pieni, että jos kokoaikaista työtä ei saa, niin voi mennä Mäkkäriin tai varastoapulaiseksi tai minne vaan, liiton puheenjohtaja Silja Paavola kiteyttää liittolaisten tuntoja.

  Virkamies paskiaiset tietävät yllä olevan varsin hyvin, mutta kun ei kelpaa, vaan kaikkien ongelmien ratkaisuksi tarjotaan pakkomiellettä maahanmuutosta !!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10639998   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: