Kirjoittaja Aihe: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!  (Luettu 478 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3958
NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
« : Marraskuu 29, 2018, 04:11:40 ip »
 •   0
 • Arkkipiispa Mäkinen vetämään hallituksen vihapuhe- ja nettikiusaamistyöryhmää

  Linkki.
  https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/laaja-alainen-tyoryhma-pohtimaan-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-vastaisi-toimia


  Vihapuheella tarkoitetaan tässä hankkeessa kaikkia sellaisia ilmaisumuotoja, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä tai muuta vihaa, joka pohjautuu suvaitsemattomuuteen.

  Eli, käytännössä aiotaan tukkia kansalaisten suut lopullisesti mm. tänne suuntautuvasta HAITTAMAAHANTUNKEUTUMISTA ja, sen tuomista haitoista !!!!

  Puhumattakaan ISLAMIN SYÖVÄSTÄ !!!!

  Työryhmän puheenjohtajana toimii arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen. Kokoonpanoon kuuluvat myös edustajat mm. valtakunnansyyttäjän toimistosta, julkisen sanan neuvostosta, Helsingin poliisilaitokselta, Etnisten suhteiden neuvottelukunnasta ja Suomen nuorisovaltuustojen liitosta.

  Kun katsoo tämän työryhmän kokoonpanoa, niin ei voi kuin todeta, että nyt meneen metsään, että soi ja tarkoitushakuisuus sananvapauden tukahduttamiseen paistaa läpi kuin aurinko kirkkaalta taivaalta !!!

  Linkki.
  https://www.nykysuomi.com/2018/11/28/arkkipiispa-makinen-vetamaan-hallituksen-vihapuhe-ja-nettikiusaamistyoryhmaa/  Diakonissalaitoksen raportti tuli kuin tilauksesta selkänojaksi hallituksesta kuuluneisiin mielipiteisiin kiintiöpakolaisten määrän lisäämisestä. Lisäämisen puolesta erityistä ääntä on pitänyt sisäministeri Kai Mykkänen.

  Tästä paskastahan tässä juuri on kyse, eli HILJENNETÄÄN VÄÄRÄT MIELIPITEET , KOSKIEN MAANPETTUREIDEN TOIMIA, että saisivat vapaasti huseerata ja, jos joku kritisoi heidän touhuaan, niin olet poliisin pakeilla kuulusteltava, vain koska olet sanonut mielipiteesi !!!!

  Linkki.
  https://www.nykysuomi.com/2018/11/29/helsingin-diakonissalaitoksen-raportti-tuli-kuin-raataloityna-aikomuksille-kiintiopakolaisten-lisaamiseen/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3958
  Vs: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
  « Vastaus #1 : Toukokuu 08, 2019, 10:18:27 ap »
 •   0
 • Toivon että suomalaiset vihdoin heräisivät mitä ympärillä sananvapauden osalta on tapahtumassa. Sananvapauden rajoittaminen on keskeinen osa totalitarismia, ja liittyy sellaisiin valtioihin kuin Neuvostoliitto, Pohjois-Korea, Kiina jne. Ei liitetä Suomea tämän ei-toivottavan listan jatkoksi.

  Linkki.
  http://laurakorpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275400-orwellilaista-uuskielta

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3958
  Vs: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
  « Vastaus #2 : Marraskuu 22, 2019, 03:02:58 ip »
 •   0
 • Bolsevikkien hulluus on taas ottanut uusia askeleita kohti totalitarismia. Poliittisena pääkiihottujana toimii valtakunnansyyttäjä Toiviainen.

  Nykyään ''kansanedustjaa'' leikkivä pirkka-pekka Peteluis taas sen sijaan ryömiii polvillaan.

  Taannehtiva vihapuhejahti kiihtyy – Oikeuskansleri kehottaa suomalaisia poistamaan vanhoja kirjoituksiaan

  Sananvapaus Suomessa kapenee kovaa vauhtia. Uusimpia ja entistä kunnianhimoisempia sensuurihankkeita väläyttelee tällä kertaa oikeuskansleri Tuomas Pöysti, joka kehottaa nyt suomalaisia poistamaan vanhoja nettikirjoituksiaan ennakoivasti. “Myöhemmin lainvastaiseksi muuttuneet mielipiteet” voivat Pöystin mukaan johtaa tulevaisuudessa rikostuomioon. Taannehtivan nettisensuurin lisäksi oikeuskansleri ei myöskään poissulje kirjasensuurin mahdollisuutta.

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/taannehtiva-vihapuhejahti-kiihtyy-oikeuskansleri-kehottaa-suomalaisia-poistamaan-vanhoja-kirjoituksiaan/
  Raamattu-siteeraus voi olla rikos, sanoo valtakunnan­syyttäjä: ”Ei pyhien kirjojen avulla saa loukata toisen ihmisarvoa”

  Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on huolestunut Suomen keskusteluilmapiiristä. Jos ihmiset eivät ymmärrä mitä on rikollinen puhe, lakia tulisi hänen mukaansa terävöittää.

  Ei pyhien kirjojen avulla saa loukata toisen ihmisarvoa. Ellei kirja satu olemaan TALMUD tai KORAANI, niin silloinhan asia on ok. >:( >:( >:( >:(

  Uskokaa pois, Ei mene kauan aikaa, kun suomesssa aletaan vaatia raamatun kieltämistä kokonaan!!!!

  Katsokaa tuon akan naamaa jutun kuvituksessa. Naamasta loistaa täysi näätämäisyys, aivan kuin Nancy Reaganin turpavärkistä. Toiviainen on täysioppinen KOMMUNISTI / KULTTUURIMARXISTI, joka käyttää asemaansa ajaakseen suomea kohti DDR:mäistä yhteiskuntaa!!!!

  Linkki.
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006314358.html  Vanhoista tv-sarjoista on tehty poliisille neljä tutkintapyyntöä

  Niissä pyydetään tutkimaan mahdollista kiihottamista kansanryhmää vastaan, poliisista kerrotaan STT:lle.

  Tämä koko touhu on karannut nyt täysin lapasesta!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiQ4Nnu6v3lAhW9AhAIHQmED1IQFjABegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fwww.is.fi%2Fkotimaa%2Fart-2000006317192.html&usg=AOvVaw0sDMh0mFlr9vKfvYWCgehS

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3958
  Vs: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
  « Vastaus #3 : Marraskuu 26, 2019, 12:07:15 ap »
 •   0
 • VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ RAIJA TOIVIAINEN ON SAATAVA TUOMITTAVAKSI KORKEIMPAAN OIKEUTEEN!

  Kaikki eivät ole tajunneet, että Päivi Räsänen on joutumassa ajatusrikossyytteeseen kahdesta eri asiasta: a) Raamatun siteeraamisesta ja b) erillisestä pamfletista, jossa hän sanoo, että homoseksuaalisuus ei ole hänen omasta mielestään normaali seksuaalisuuden muoto.

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/11/valtakunnansyyttaja-raija-toiviainen-on.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3958
  Vs: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
  « Vastaus #4 : Helmikuu 12, 2020, 09:05:02 ip »
 •   0
 • Tuomiolle Raamatun opettamisesta? Päivi Räsäsen tutkinta laajenee, seuraavaksi viedään kuulusteluihin pastori Pohjolaa

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/tuomiolle-raamatun-opettamisesta-paivi-rasasen-tutkinta-laajenee-seuraavaksi-viedaan-kuulusteluihin-pastori-pohjolaa/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: