Kirjoittaja Aihe: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!  (Luettu 98 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3186
NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
« : Marraskuu 29, 2018, 04:11:40 ip »
 •   0
 • Arkkipiispa Mäkinen vetämään hallituksen vihapuhe- ja nettikiusaamistyöryhmää

  Linkki.
  https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/laaja-alainen-tyoryhma-pohtimaan-vihapuheen-ja-nettikiusaamisen-vastaisi-toimia


  Vihapuheella tarkoitetaan tässä hankkeessa kaikkia sellaisia ilmaisumuotoja, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä tai muuta vihaa, joka pohjautuu suvaitsemattomuuteen.

  Eli, käytännössä aiotaan tukkia kansalaisten suut lopullisesti mm. tänne suuntautuvasta HAITTAMAAHANTUNKEUTUMISTA ja, sen tuomista haitoista !!!!

  Puhumattakaan ISLAMIN SYÖVÄSTÄ !!!!

  Työryhmän puheenjohtajana toimii arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen. Kokoonpanoon kuuluvat myös edustajat mm. valtakunnansyyttäjän toimistosta, julkisen sanan neuvostosta, Helsingin poliisilaitokselta, Etnisten suhteiden neuvottelukunnasta ja Suomen nuorisovaltuustojen liitosta.

  Kun katsoo tämän työryhmän kokoonpanoa, niin ei voi kuin todeta, että nyt meneen metsään, että soi ja tarkoitushakuisuus sananvapauden tukahduttamiseen paistaa läpi kuin aurinko kirkkaalta taivaalta !!!

  Linkki.
  https://www.nykysuomi.com/2018/11/28/arkkipiispa-makinen-vetamaan-hallituksen-vihapuhe-ja-nettikiusaamistyoryhmaa/  Diakonissalaitoksen raportti tuli kuin tilauksesta selkänojaksi hallituksesta kuuluneisiin mielipiteisiin kiintiöpakolaisten määrän lisäämisestä. Lisäämisen puolesta erityistä ääntä on pitänyt sisäministeri Kai Mykkänen.

  Tästä paskastahan tässä juuri on kyse, eli HILJENNETÄÄN VÄÄRÄT MIELIPITEET , KOSKIEN MAANPETTUREIDEN TOIMIA, että saisivat vapaasti huseerata ja, jos joku kritisoi heidän touhuaan, niin olet poliisin pakeilla kuulusteltava, vain koska olet sanonut mielipiteesi !!!!

  Linkki.
  https://www.nykysuomi.com/2018/11/29/helsingin-diakonissalaitoksen-raportti-tuli-kuin-raataloityna-aikomuksille-kiintiopakolaisten-lisaamiseen/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3186
  Vs: NYT ON SANANVAPAUS OIKESTI KATKOLLA SUOMESSA !!!!!
  « Vastaus #1 : Toukokuu 08, 2019, 10:18:27 ap »
 •   0
 • Toivon että suomalaiset vihdoin heräisivät mitä ympärillä sananvapauden osalta on tapahtumassa. Sananvapauden rajoittaminen on keskeinen osa totalitarismia, ja liittyy sellaisiin valtioihin kuin Neuvostoliitto, Pohjois-Korea, Kiina jne. Ei liitetä Suomea tämän ei-toivottavan listan jatkoksi.

  Linkki.
  http://laurakorpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275400-orwellilaista-uuskielta

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: