Kirjoittaja Aihe: KULTTUURIMINISTERIÖ KOULUTTAA SUOMEN LAPSISTA ILMIANTAJIA !!!!  (Luettu 95 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3186
KULTTUURIMINISTERIÖ KOULUTTAA SUOMEN LAPSISTA ILMIANTAJIA !!!!
« : Marraskuu 19, 2018, 10:48:27 ip »
 •   0
 • Erich Honeckerin harppi-Saksassa Stasi iski silmänsä lapsiin nähden lasten viattomuudessa mahdollisuuden kouluttaa heistä kavaltaja-agentteja valtion vihollisten kiinni saamiseksi. Lapsihan ei osaa pitää mitään sisällään, ja juuri siksi lapsia sanotaankin lapsiksi.

   Niinpä valtiollinen poliisi toivoi lasten ilmiantavan myös omat vanhempansa, mikäli heillä oli sosialismin vastaisia mielipiteitä tai toimintaa.

   Kommunistisella manipulaatiolla ja indoktrinaatiolla lapset yritettiin kasvattaa alusta pitäen lojaaleiksi valtiolle. Sitä kautta koetettiin tunkeutua kasvatuksen perusyksiköihin, perheisiin, ja rikkoa luontaisiin ihmissuhteisiin liittyvä luottamus.

   Tämä ei tietenkään täysin onnistunut. Mielenkiintoista on, onnistuuko lasten värvääminen poliittisiksi agenteiksi Suomessa.

  Suomi alkaa olla monin kohdin suora kopio DDR:stä, tai Maon kiinasta.  Tämä bolsevikki hulluus on täysin karkusessa lapasesta ja pesiytynyt syvälle suomen politiikoihin ja viranomaisiin !!!

  [/Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/opetus-kulttuuriministeriolta-100-000-euroa-tukea-espoo-ryhtyi-kouluttamaan-nuoria-vihapuheen-vastaisiksi-agenteiksi


  Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-89513

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: