Kirjoittaja Aihe: PVL:n KIELTO OLI VASTA ALKUSOITTO POLPON KIELTO HINGULLE !!!!  (Luettu 108 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3271
 •   0
 • Timo Kilpeläinen : Pidän mahdollisena, että uusia lakkauttamisvaatimuksia tullaan esittämään myös jatkossa. Vaatimukset voivat kohdistua joko väkivaltaisiin ääriliikkeisiin, järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai jalkapallon ultrakannattajaryhmiin liittyviin yhdistyksiin.

  [/Tämän nyt varmaankin on jo tajunnut jokainen , jolla on edes 2 toimivaa aivosolua tallella, että PLV:n kiellossa oli juuri tästä kysymys, itse PLV:n kieltämisen ohella.

  Poliisi on suomessa ehdottomasti suurin uhka kansalaisten oikeuksille. Kun poliisi haluaa jotain uutta valtuutta itselleen, niin sen ilmeissetikään tarvitse muuta kuin ottaa yhteyttä sisä tai oikeusministeriöön, jossa aletaan välittömästi kirjoittaa asiaa lakiin ja jonka eduskunnan loiset ns. ''kansanedustajat'' äänestävät läpi ilman kysymystäkään asiasta !!

  Arviomme mukaan nykyisessä lainsäädännössä saattaa olla tulkinnanvaraisuutta ja poliisin puuttumiskeinot eivät ole kaikilta osin riittävät. Yhdistys- ja kokoontumislait sekä poliisin toimivaltuudet ovat kaikki tehty eri aikoina ja eri tarkoituksia varten. Kokoontumislakiin aiemmin esitetyt muutokset ovat jo etenemässä hyvää vauhtia.


  Ja sitten huumoria  :P :P

  Poliisi edistää yhteiskunnassa kokoontumisvapauden toteutumista  :P :P :P :P :P

  [/Linkki.
  https://archive.li/uO93T
  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 10, 2018, 06:35:58 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: