Kirjoittaja Aihe: HELSINGIN SANOMIEN SENSUURI POLITIIKKA !!!  (Luettu 228 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3598
HELSINGIN SANOMIEN SENSUURI POLITIIKKA !!!
« : Elokuu 21, 2018, 09:57:54 ip »
 •   0
 • Näille viher-vassareiden touhuille ei voi kuin puistella päätään  ::) ::)

  [/Törkyviestejä saanut kansanedustaja haukkui nettikeskustelut lyttyyn – Suomi24:n Pauli Aalto-Setälä vastaa kritiikkiin: ”Kuka tahansa voi ottaa yhteyttä moderoijaan”  Kirjoitin kommentin ylläolevan otsikon alla olevaan juttuun Helsingin sanomien kommentti osioon.  Olen jo aiemmin huomannut, että jos kommenttisi ei sovi hesarin viherpunikki linjaan, niin silloin kommenttisi moderoidaan, eli sensuroidaan suoraan roskikseen.

  Kyseisen juttua kommentoineet ovat enimmäkseen joka kohdasta itkeviä ja loukkaantuvia inisijöitä !! Vilkaiskaapa kommentti osiota.

  Kommentoin juttua ja yleensä sensuuria tyyliin, vihapuhetta ei ole olemassa ja moderointia käytetään sensuurin välineenä, sekä kommentoin KOKOOMUKSEN aikeita lisätä sensuuria suomessa ja sen todellisia syitä.

  Kuten se, että KOKOOMUKSEN sensuuri halun takana on todellisuudessa täysin muut syyt kuin ''vihapuhe''.

  Kirjoitettuani kommentin jätin sivun auki ja odottelin parikymmentä minuuttia. Sitten vilkaisin, olisiko kommenttini läpäissyt moderointi/sensuuri vallin. Ja katsos hämmästys oli suuri. Kommenttini oli julkaistu.

  Heitin sivun edelleen auki, ajatuksena vilaista tuleeko kommenttini tykkäksiä tai kommentteja. Odotin jälleen jotain 20 minuuttia ja vilkaisin miten on käynyt. Tykkäyksiä oli tullut kuusi kappaletta, 0 vastausta.

  No. Jätin jälleen sivun auki ja palasin noin puolen tunnin päästä katsomaan onko tullut lisää tykkäyksiä, tai vastausta kirjoitukseeni.

  Ja arvaatteko mitä ??  Kommenttini oli hävinnyt tyyten koko kommentti osiosta ??

  Palasin illan mittaan 3 kertaa katsomaan onko kommentin häviäminen pysyvä, viimeisimmän kerran 5 minuuttia ennen tämän kirjoittamista ja voin todeta, että kommentti on kadonnut pysyvästi !!!

  AIKAMOISTA TOUHUA !!!  Ensin kommentti julkaistaan ja sitten vähän ajan päästä se poistetaan pysyvästi, kun samaan aikaan kuitenkin julkaistaan uusia kommentteja.

  Ilmeisesti kommenttini iski suoraan jonkun punikin nahan alle, joka päätti moderoida kommenttini pois. Missään nimessä meidän ei tule ajatella, että kyseessä olisi sensuuri, joka iski vääränlaiseen mielipiteeseen.

  Vai mitä ??

  Linkki juttuun.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjUn4LT9v7cAhVpuVkKHUt3AsEQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000005798300.html&usg=AOvVaw1DxV_p9xchw7LcNXCFJw-i

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: