Kirjoittaja Aihe: VOI VOI POLIISI PARKAA, KUN ARVOSTELLAAN !!!!  (Luettu 100 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2920
VOI VOI POLIISI PARKAA, KUN ARVOSTELLAAN !!!!
« : Kesäkuu 26, 2018, 02:19:22 ip »
 •   0
 • Poliisit halutaan lailla turvaan vi­ha­kam­pan­joil­ta – kuvien käyttö tör­ky­kam­pan­jois­sa halutaan kri­mi­na­li­soi­da

  [/Ensinnäkin. Tuore poliisi barometri levittää jälleen kerran valetta, että 95 % suomalaisista luottaa poliisiin.

  JA PASKAT !!!  Tuota ei usko enää kukaan, jolla on toimivat aivot päässä.

  [/– On vain ajan kysymys, milloin ilmiön kohteeksi joutuvat muutkin viranhaltijaryhmät, kuten syyttäjät ja tuomarit. Siksi mahdollista lainmuutospohdintaa voisi laajentaa muihinkin virkamiesryhmiin.

  – Samalla voi olla perusteltua arvioida, suojeleeko nykyinen lainsäädäntö aina riittävän tehokkaasti muitakaan toimijoita kuten toimittajia, tutkijoita, poliitikkoja

  Tottahan toki myös totuusmedian VALEHTELEVAT toimittajat ja muut AIVOPESUKONEEN ja SORTOMASIINAN toimijat on saatettava arvostelun yläpuolelle !!

  Tällä lailla ollaan tekemässä yhteiskuntaa(TOTALITARISMI), jossa tietyt yhteiskunnalliset tahot ovat lain edessä eri tasolla kuin muut kansalaiset.

  On myös varmaa, että tälläisen lain myötä kaikki poliisiin tai muihin lain yläpuolella oleviin kohdistuva arvostelu tullaan tulkitsemaan vainoksi ja POLPO on heti kimpussa !!!

  – Ilmiö ruokkii vastakkainasettelua. Aiheellista on kysyä, voiko se vaarantaa eskaloituessaan jopa yhteiskuntarauhan, Poliisihallituksen Mikko Eränen sanoo.

  Ainoat tahot, jotka tässä maassa ruokkii vastakkainasettelua on läpeensä petturimainen hallitus, virkamiehistö, poliittisen puolueet ja toimijat, sekä POLPON kaltaiset kansaa vastaan kääntyneet luopiot !!!!!

  Mutta, eihän näille tahoille edes juolahda mieleen katsoa itseensä ja toimintaansa päin, vaan sen sijaan rakennetaan yhä totalitarisempaa yhteiskuntaa  >:( >:( >:( >:(

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiUlOOUpvHbAhXhCJoKHSvTChUQqOcBCCYwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.kaleva.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Fpoliisit-halutaan-lailla-turvaan-vihakampanjoilta-kuvien-kaytto-torkykampanjoissa-halutaan-kriminalisoida%2F797635%2F&usg=AOvVaw1O9JyPYnU4wnPqLN5r6aI3

  « Viimeksi muokattu: Kesäkuu 26, 2018, 02:59:48 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  VIRKAVALTA KÄY ''VIHAPUHEEN'' VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN .....
  « Vastaus #1 : Heinäkuu 01, 2018, 10:16:00 ip »
 •   0
 • VIRKAVALTA KÄY "VIHAPUHEEN" VARJOLLA SOTAA OMIA KANSALAISIAAN VASTAAN

  [/Poliisin paniikkireaktion ilmeisenä syynä on se tosiasia, että se toimeenpanevana valtana huolehtii siitä, että lainsäädäntövallan suomalaisvihamielisiä lakeja noudatetaan. Kansalaisten raivon syynä on myös se, että poliisi on politisoitunut, koska se on pyrkinyt estämään kansalaisvapauksien kuten kokoontumis- ja yhdistymisvapauden toteutumista.


  [/ Poliisihallitus laajentaisi kriminalisoinnin muihinkin viranhaltijaryhmiin, kuten syyttäjiin ja tuomareihin. Jo pelkästään se, että tällaista on ehdotettu ääneen on huolestuttavaa sananvapauden ja oikeusvaltioperiaatteen kannalta. Onko Suomen valtion suhde alamaisiin jo niin kriittisessä pisteessä, että valtionvallan väkivaltakoneisto ja tuomiovalta pitää omia kansalaisia vihollisinaan?

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/virkavalta-kay-vihapuheen-varjolla.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: