Kirjoittaja Aihe: IHMISET TULEVAT RAJAN YLI, JOS OVAT TULLAKSEEN !!!!!!!!!!!!  (Luettu 117 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3127
IHMISET TULEVAT RAJAN YLI, JOS OVAT TULLAKSEEN !!!!!!!!!!!!
« : Kesäkuu 11, 2018, 07:20:51 ip »
 •   0
 • ”Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ratkaise mitään” – Rajan uuden päällikön Ilkka Laitisen mukaan sivistysvaltio ei pysty estämään ihmisten liikkumista maasta toiseen


  [/Kenraalimajuri Ilkka Laitinen pyörittää päätään, kun häneltä kysyy mielipidettä maista, jotka haluavat sulkea rajansa siirtolaisilta.

  ”Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään”, Laitinen sanoo.

  Mikä estää ??  Arvoista kiinni pitäminen. Tänne änkevät raketti-insinöörit eivät nakkaa paskaakaan tämän maan arvoista, vaan tuovat mukanaan murha kultti islamin ja elävät suomalaisten kustannuksella !!!

  Mitä taas tulee lainsäädäntöön, niin sehän sanellaan suomelle maan ulkopuolelta !!!


  ”Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ole kestävää kehitystä, ei se ratkaise mitään. Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat jos ovat tullakseen.
  size]

  [/Huomatkaa jälleen fraasi kestävää kehitystä.  Taas 1 suomalainen virkamies lisää, joka on YK:n puppetti, ja ajaa AGENDA 21 / 2030:tä suomeen !!!

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjw-rn9jszbAhVkEJoKHTvYC2UQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkotimaa%2Fart-2000005713914.html&usg=AOvVaw2yVFwKDBRBuyCqFTjUUrOv

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: