Kirjoittaja Aihe: ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN TILAUSTYÖ !!!!  (Luettu 283 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3598
ULKOPOLIITTISEN INSTITUUTIN TILAUSTYÖ !!!!
« : Toukokuu 30, 2018, 08:12:31 ip »
 •   0
 • Nyt, se venäjä on jo sepittänyt valeuutisia ''turvapaikkahakijoiden'' rikoksista  :P :P :P :P

  [Ulkopoliittisen instituutin (UPI) uusi raportti hybridivaikuttamisesta sisälsi useita onnistuneitakin sivuja. Nämä sivut olivat täysin tyhjiä, ehkä niissä oli sivunumero.

  [”Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ja ulkoministeriön, Euroopan Unionin, Naton ja George Sorosin rahoittamat ja tukemat ja ohjeistamat hankkeet ja tutkimuslaitokset tekevät Suomessa juuri sitä hybridivaikuttamista mistä itänaapuria syytetään. Se on juuri sitä itseään”.

  ”Kun suomalainen valtamedia on uutisoinut Syyriasta ja uutisoi, se toteuttaa suomalaisia vastaan käytävän hybridisodan käsikirjoitusta. Suomalainen valtamedia ei ole koskaan kertonut että länsimaiset sotajoukot ovat operoineet Syyriassa kapinallisten puolella jo vuodesta 2012 lähtien, eivätkä ne kerro sitä että parasta aikaa Syyriassa olevat amerikkalaisjoukot taistelevat ISISin rinnalla ja sen puolella Syyrian hallitusta ja venäläisiä vastaan. Ne eivät ole kertoneet mitään amerikkalaisista sotajoukoista Syyriassa. Eivätkä ne kerro, että Israel ja USA tukevat Al Qaidaa ja ISIStä.”

  ”Miksi näin? Koska suomalainen valtamedia käy juuri sitä hybridisotaa suomalaisia vastaan. Se pyrkii vaikuttamaan suomalaisiin valeuutisin, väärennöksin ja propagoimalla. Se on täysin klassisen hybridisodankäynnin mukaista toimintaa, juuri sitä hybridivaikuttamista mistä meitä varotetaan ja millä meitä pelotellaan.”

  ”Suomalaisten on hieman vaikea käsittää tätä, koska omat mediamme ja ”asiantuntijamme” ovat ne näkyvät meitä vastaan operoivat hybridisotilaat. Ne kuitenkin toimivat kansalaisten ja maan etujen vastaisten tavotteiden puolesta, EUn, Yhdysvaltojen ja Naton quislingeinä tässä maassa.”

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/05/30/ulkopoliittisen-instituutin-salaliittoteoria-venaja-sepitti-valeuutiset-turvapaikanhakijoiden-rikoksista/   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: