Kirjoittaja Aihe: SOTE: NYKY HALLITUSKAUDEN SUURIN LEHMÄNKAUPPA !!!!  (Luettu 199 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2859
SOTE: NYKY HALLITUSKAUDEN SUURIN LEHMÄNKAUPPA !!!!
« : Toukokuu 08, 2018, 08:15:30 ip »
 •   0
 • Korruption määrän räjähtäminen käsiin on taattu SOTE uudistuksen myötä !!!

  Jopa EU, korruption ja mädännäisyyden pesä on varoittanut suomea korruptiosta SOTE uudistuksen takia !!!

  Linkki. https://static.mvlehti.net/uploads/2018/04/TuuliSot.jpg


  Lähivuosina Suomessa siirretään miljardien arvoisia omaisuuksia kunnilta valtionyhtiöille. Sote- ja maakuntauudistuksen johdosta valtio on perustanut ja perustaa uusia sote-jättiläisiä, kunnat ja maakunnat tulevat omine yhtiöineen perässä.

  Paivanlehti.fi kertoo myös mahdollisesta syystä, miksi eduskunnan enemmistön taakseen saanut lakialoite sote-yhtiöiden julkisuusperiaatteesta, juurikin korruption kitkemiseksi tältä osin, on nyt jäänyt virkakoneiston rattaisiin, eikä edisty normaaliin tapaan:


  Nyt lakialoite on haudattu lautakuntaan, mietintöihin sekä valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan hankkeeseen niin, että miljardeja ehditään siirtää ilman valvontaa.

  Voiko olla mahdollista että  sote- ja maakuntauudistus valmistelisi tämänkin osan Suomen infrastruktuuria kauppatavaraksi ulkomaille? Englannissa esimerkiksi hoitaa saksalainen Arvato AG – Nazi-yhtiö Bertelsmannin (emoyhtiöönsä sittemmin sulautettu) tytäryhtiö – PPP (Public Private Partnership) -sopimuksella, muutaman kunnan sosiaalipalvelut ja veronkannon, koko kuntasektorin IT-logistiikan lisäksi.


  [/Valtion sote-yhtiöiden julkisuutta jarrutetaan oikeusministeriössä – ja syy halutaan salata

  [/Yllättääkö millään lailla ??

  Linkki.
  https://www.paivanlehti.fi/valtion-sote-yhtioiden-julkisuutta-jarrutetaan-oikeusministeriossa-ja-syy-halutaan-salata


  Jos sensijaan tutustumme itse maakuntauudistuksen sisältöön (omamaakunta.fi), havaitsemme kansainvälisen agendan. Yksi esimerkki:

  Linkki. - https://static.mvlehti.net/uploads/2018/05/Vastu.jpg


  Tekstissä vakuutetaan ensin, että kansalaiset saavat päättää, ja heti perään kerrotaan,  mitkä asiat tullaan pakottamaan arjeksi, kansalaisten ja yritysten kustannettaviksi. Lupa- ja valvontavirasto olisi tähän tarkoitukseen perustettava uusi virasto, jota ei ole ennen ollut olemassa. Vaikka puhutaan, että päätöksenteko siirtyisi maakuntatasolle, siirtyvätkin lupa- ja valvonta-asiat tässä  uudistuksessa  alueellisilta elimiltä koko maan kattavaan keskusvirastoon:

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/05/08/suomen-kuvalehti-kertoo-hallituksen-sote-lehmankaupoista/


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/04/05/jussi-halla-aho-sote-uudistuksesta-pienen-piirin-lehmankauppa-eu-varoittaa-korruptiosta/  Vaiettu mullistus: Maakunnat eivät rakenna hoivakoteja, kiinteistöjen omistus keskittyy yksityisille
  Ensi viikolla voi tulla yllätyksiä, kun tuleville maakunnille selviää, kuinka paljon käynnissä olevat kalliit sairaalainvestoinnit vaikuttavat vuokriin.


  SOTE KUSETUKSEN todellisuus alkaa pikku hiljaa baljeta enenevässä määrin, juuri sopivasti viime metreillä !!!

  Linkki.
  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/vaiettu-mullistus-maakunnat-eivat-rakenna-hoivakoteja-kiinteistojen-omistus-keskittyy-yksityisille/
  « Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2018, 03:21:11 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: