Kirjoittaja Aihe: ''TALOUSVIISAAT'': SOSIALISOIDAAN RISKIT, YKSITYISTETÄÄN VOITOT !!!!  (Luettu 215 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3198
[Määttäsen mielestä on parempi tukea pienipalkkaisten työntekijöiden toimeentuloa sosiaalisilla tuilla. Määttänen katsoo, että pienituloisten asemaa voisi kohentaa työnantajalle maksettavalla palkkatuella.

Eli sosialisoidaan työnantajan maksamia palkkoja tuilla, niin paljon kuin mahdollista, jolloin voidaan maksimoida voittoja mahdollisimman pienellä verotuksella !!!

Johnny Åkerholm helpottaisi työperäistä maahanmuuttoa ja nopeuttaisi eri toimenpitein maahanmuuttajien työllistymistä.

Suomessa on satoja tuhansia työttömiä, mutta paskat heistä. Ei muuta kuin lisää raketti-insinöörejä rasittamaan suomalaista yhteiskuntaa, sekä tietysti jo valmiiksi kouluttautuneita osaajia esim. korkeaa koulutusta vaativille aloille, jolloin taas suomalaiset jäävät soittamaan viulua rannalle!!!

Valtiovarainministeriön ylijohtaja Mikko Spolander, Keskuskauppakamarin Åkerholm ja professori Korkman leikkaisivat yritystukia.

Ei mahda tulla tapahtumaan !!  Voittopa tahkovat yritykset eivät tule luopumaan noin vain ilmaisesta rahasta !!!

Asuntopolitiikka toimivaksi

Tämän voi lukea hyvin yksinkertaisesti niin, että nostetaan asunnon/talon, eli yksityisomistamisen hinta niin korkeaksi, että ihmisten on lopulta luovuttava siitä. jonka myötä heidät saadaan juurettomiksi ja pomputettaviksi joukoksi, jonka on PAKON edessä alettava elämään vaeltaja tyyppistä elämää ilman pysyvyyttä ja joutuvat tarttumaan mihin oljenkorteen tahansa, pystyäkseen haalimaan edes jonkinlaisen toimeentulon pystyäkeen syömään ja hankkimaan jonkin rotanloukon asunnokseen !!

Tänä päivänä on käytännössä mahdoton alkaa toteuttaa toisen maailmansodan jälkeen käytettyä väestön pakkosiirtämistä, joten asia on hoidettava taloudellisella ohjaamisella.

Nyt tullaan AGENDA 21 JA AGENDA 2030 ohjelmiin.

Kaikki tämä on ollut helposti toteutettavissa. 2008 alkaneen laman seurauksena varsinkin maaseutu ja kasvukeskusten ympärysalueet menettivät loputtoman määrän yrityksiä ja työpaikkoja, jolloin hallitus ja virkamiehistö näki tilaisuutensa tulleen.

Kun ensin hävisi työpaikat/paikkoja, niin sen perään aloitettiin palvelujen tuhoaminen kyseisiltä alueilta. Kyseinen ohjelma onkin toiminut erittäin hyvin. Pienemmiltä paikkakunnilta ja ei niin pieniltäkin on hävinnyt kokonaan mm. kela, työvoimatoimistot, poliisi ja sosiaalitoimet.

Seuraukset onkin varsin arvattavat !!


Tehdään taloudellisilla ja poliittisilla päätöksillä ihmisistä juurettomia vaeltajia, jotka joutuvat olemaan päättäjien ja yritysten tarjoamien murujen armoilla. Saadaan ihmisistä laiduntajien kaltaisia vaeltajia, jotka joutuvat henkensä pitimiksi vaeltamaan paikasta toiseen, saadakseen edes ne murut, jotka hänet pitää hengissä, jolloin hän on yhä edelleen hyväksikäytettävissä !!!

Mitä taas rikkaisiin ja korporaatioihin tulee. Sosialisoidaan riskit käyttämällä mahdollisimman pitkälle vietyä sosiaalitukien käyttöä mm. palkkojen ja muiden työnantajien kulujen kattamiseen, sekä esim. ihmisten asumiseen.

Kun tulee aika korjata voitot, niistä maksetaan mahdollisimman pienet verot, jos ollenkaan, minkä jälkeen rahat siirretään veroparatiiseihin !!!


SUOMI 2018 !!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10193799


 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: