Kirjoittaja Aihe: EU KOMISSIO: BIOMETRISET HENKILÖKORTIT PAKOLLISIKSI EUROOPASSA !!!!  (Luettu 241 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3194
 •   0
 • [EU Commission proposes to put fingerprints in ID-cards of EU states citizens

  The aim of the innovations is to complicate the falsification of documents for terrorists and criminals

  Totalitaarinen Euroopan kommunistinen unioni kehkeytyy askel askeleelta !!!

  Minkäpä muu kuin terrorismin ja rikollisuuden torjunnan nimissä totta kai !!! Kyttäysruuvia vaan tiukemmalle Eurooppalaiselle kantaväestölle, samaan aikaan kun rajat pysyy auki ja raketti-insinööriä pukkaa avoimilta rajoilta sisään, sen minkä kerkeää !!!  >:( >:( >:( >:(

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://112.international/ukraine-top-news/eu-commission-proposes-to-put-fingerprints-in-id-cards-of-eu-states-citizens-27660.html  Tuntuuko teistä kenestäkään koskaan, että meitä kusetetaan jatkuvasti ja kunnolla !!!

  Biometrisen Eurooppalaisten kyttäyskeinothan ne on mitkä Allahin teloittajien sekoilut lopettaa, kun samaan aikaan maalaillaan seuraavanlaista afrikaaniaaltoa Eurooppaan seuraavan 30 vuoden kuluessa.

  Smith, the Africa expert to whom Macron referred during his appearance on BFMTV, estimates that the number of Africans living in Europe will grow from nine million to between 150 million and 200 million within the next 30 years.

  [/Jos ja kun näiden raketti-insinöörien änkeytyminen Eurooppaan on EU:sta kiinni, niin voidaan olla varmoja, että tulva jatkuu !!!

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiQ6NLf5sHaAhUBmiwKHflTAJ4QFgg1MAI&url=https%3A%2F%2Fsearchlight-germany.blogspot.com%2F2018%2F04%2Fmacron-europe-entering-age-of.html&usg=AOvVaw0D6SyRhrxeEFhAuyLsdcC5
  « Viimeksi muokattu: Huhtikuu 17, 2018, 07:27:58 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: