Kirjoittaja Aihe: SUOMEN VALTIO ALKAA PISTEYTTÄÄ SUOMALAISIA KIINAN MALLIIN !!!!!  (Luettu 240 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3018
 •   0
 • [
  Uusi tieto sote-uudistuksesta: Jokainen suomalainen pisteytetään sen mukaan, miten paljon hän rasittaa terveydenhuoltoa.

  [/Tämä touhu on suoraan kiinan mallin mukainen. Kiinassa valtio on jo aloittanut kokeilun kansalaisten pisteytyksestä ja kokeilu muuttuu käytännöksi 2020.

  Suomi seuraa perässä !!!

  Onnistuuko mallin luominen eli saadaanko kaikki tarvittavat tiedot kerättyä?

  ”Kyllä onnistuu. Tiedot ovat tosin hajallaan eri rekistereissä mutta yhdistämme niitä parhaillaan. Yksilökohtaisten tietojen kirjaamisessa on tosin ollut puutteita ja niiden tarkkaan kirjaamiseen pitäisi nyt erityisesti julkisella puolella kiinnittää huomiota”, Seppälä sanoo.

  Tietoja yhdistetään muun muassa Kelasta, Väestörekisterikeskuksesta ja Tilastokeskuksesta. Suomalaisten terveystietojakin on alettu viime vuosina kerätä kattavasti Omakanta-tietokantaan.


  Jeesus sentään, mikä tästä maasta on tullut. Totaalinen poliisi ja valvontavaltio, joka täysin vääjäämättä muuttuu lopulta täysdiktatuuriksi !!!! >:( >:( >:(

  [/Linkki.
  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005636644.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3018
  Vs: SUOMEN VALTIO ALKAA PISTEYTTÄÄ SUOMALAISIA KIINAN MALLIIN !!!!!
  « Vastaus #1 : Huhtikuu 13, 2018, 10:41:29 ap »
 •   0
 • Tietosuojavaltuutettu kansalaisten sote-pisteytyksestä: "Selkeä profilointijärjestelmä" – rekistereiden käyttötarkoitus muuttuisi dramaattisesti

  Tietosuojavaltuutettu on erityisen huolissaan siitä, että eduskunnassa olevasta hallituksen esityksestä ei "ota tolkkua kukaan".

  [/– Suomi on sillä lailla hieno maa, että meillä on poikkeuksellisen hyvät rekisterit ja poikkeuksellisen paljon aineistoa, Erhola sanoi.

  Kyllä on saatana hieno maa toden totta !!!! 

  Valtio vakoilee ja kyttää jokaista liikettäsi ja sanomaasi sanaa. Olet joka ikisessä helvetin rekisterissä ja jos rekisterit ei riitä, niin tehdään rekistereitä lisää !!!

  KYLLÄ ON HIENO MAA, TODEN TOTTA !!!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10157908  ja kukapas muukaan on jälleen äänessä ja puolustamassa hallituksen kusetuksia, kuin Suomen oma arkki sionisti jude, Zyckowicz !!!!

  Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) syytti oppositiota kansalaisten hämmentämisestä väärillä tiedoilla ja mielikuvilla. Zyskowiczin mukaan oppositio lisää toiminnallaan vääriin käsityksiin perustuvaa levottomuutta asiassa.

  [/Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-10157217

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3018
  Vs: SUOMEN VALTIO ALKAA PISTEYTTÄÄ SUOMALAISIA KIINAN MALLIIN !!!!!
  « Vastaus #2 : Huhtikuu 17, 2018, 02:28:48 ip »
 •   0
 • Kun pää on saatu auki, niin jatkoa seuraa !!!  Odotettavissahan tämäkin oli !!!

  Eläketurvakeskus opetti koneelle puolen miljoonan ihmisen tietojen avulla, millaiset ominaisuudet ennakoivat työkyvyttömyyttä – Tulos: Kone osasi ennustaa sen kaksi vuotta etukäteen


  Jos kokeilun kaltaista ennustetta käytettäisiin oikeasti, sen rakentaisi todennäköisesti jokin muu taho kuin Eläketurvakeskus. Varis uskoo, että julkinen terveydenhuolto tai työeläkeyhtiöt voisivat olla kiinnostuneita rakentamaan tällaista ennustajaa.

  Vaatimus tarkempien ennusteiden tekemiselle olisi, että ihmiset suostuisivat luovuttamaan terveystietojaan koneen opettamiseen.

  Lopputulos palvelisi kansanterveyttä, koska koneen avulla riskitapaukset voitaisiin tunnistaa ja työkyvyttömyyttä pystyttäisiin ennaltaehkäisemään.


  [/Vaatimus olisi , että ihmiset suostuisivat luovuttamaan terveystietojaan koneen opettamiseen.

  Kun puhutaan suomesta, niin ei takuulla tule muodostumaan esteeksi, sillä jos suomalaiset eivät anna tietojaan vapaaehtoisesti näihin juttuhin, niin hallitus tekee lain, jonka nojalla tietosi annetaan, sinulta sitä kysymättä ja kaikki tämä tulee totta kai olemaan tietosuojalain mukaista.

  Turha ulista !!!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/teknologia/art-2000005645109.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: