Kirjoittaja Aihe: KIINA: TOTALITAARINEN VALVONTA YHTEISKUNTA HELVETTI !!!!  (Luettu 389 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
KIINA: TOTALITAARINEN VALVONTA YHTEISKUNTA HELVETTI !!!!
« : Maaliskuu 13, 2018, 04:06:56 ap »
 •   0
 • Eikä kiina ole yksinään rakentamassa totaalista poliisivalvonta yhteiskuntaa. Samaa kasvojentunnistusohjelmaa ollaan jo testaamassa suomen poliisin toimesta, joten on vain ajan kysymys, kun se otetaan käyttöön suomessakin.

  Tottakai, terroristien, rikollisten kiinni saamisen, sekä yhteiskunnan turvallisuuden nimissä tottahan toki !!!

  Ja kansa hurraa !!  Mitäpä muutakaan he tekisivät ??

  [/[Beijing bets on facial recognition in a big drive for total surveillance

  [/Jutun alku on todella uskomatonta luettavaa. Henkilö ei voi edes mennä omaan asuntoonsa ilman kasvojentunnistusohjelmalla varustettua kameraa !!

  Poliisilla on tietysti reaaliaikainen seuranta kameran kautta, kuka asuntoon menee tai tulee ulos !!!!

  JESSUS !!!!

  Eikä loppukaan jutusta ole sen lohduttavampaa luettavaa. Kiesus, että tämä maailma on muuttumassa yhdeksi isoksi poliisivaltioksi, jossa ei ole mitään asiaa, jota valtio ei tietäisi, sen suhteen missä olet tai mitä teet !!!

  Ihan turha kenekään on kuvitella, että tämä läpeensä sairaalloinen kehitys jää vain kiinan kohdalle. Se tulee leviämään lopulta läpi maailman jokaiseen maahan ja yhteiskuntaa ja kaiken pahinta on se, että ihmiset hyväksyvät tämän kaiken mukisematta ja kaiken pahimmat ääliöt oikein vaativat näitä asioita otettavaksi käyttöön !!!

  Helvetti vie. Ei voi edes kotiinsa mennä ilman, että viranomainen kyttää kameran toisessa päässä.

  Aika vitun sairasta touhua, mutta kun valtaapitäviä pelotta, että kansa alkaa kapinoida, niin tässä on lopputulos.

  Italiassakin on kaupunki, jossa kaupungista poistujia ja kaupunkiin saapuvia aletaan kyttäämään kameroilla, joissa on kasvojentunnistusohjelama.

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=19&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi0qq33k-jZAhWQbZoKHWljAFQ4ChAWCGQwCA&url=https%3A%2F%2Fwww.washingtonpost.com%2Fnews%2Fworld%2Fwp%2F2018%2F01%2F07%2Ffeature%2Fin-china-facial-recognition-is-sharp-end-of-a-drive-for-total-surveillance%2F&usg=AOvVaw254FoBm5oix1BR_985m49B

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3198
  Vs: KIINA: TOTALITAARINEN VALVONTA YHTEISKUNTA HELVETTI !!!!
  « Vastaus #1 : Huhtikuu 03, 2018, 01:21:23 ap »
 •   0
 • Social Credit System

  The Social Credit System is a proposed Chinese government initiative for developing a national reputation system.[1][2][3] It has been reported to be intended to assign a "social credit" rating to every citizen based on government data regarding their economic and social status.[4][3][5][6][7] It works as a mass surveillance tool and uses big data analysis technology.[8] In addition, it is also meant to rate businesses operating on the Chinese market.[9]

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjbioXg1ZzaAhUyS5oKHR4MDUsQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FSocial_Credit_System&usg=AOvVaw30FtaNnPAed_8iJNCjfY9T  [/REAL BLACK MIRROR Inside China’s creepy ‘social credit’ system that analyses internet shopping and social media use in order to blacklist ‘lazy’ or wasteful citizens and allow those who behave well to borrow money

  The terrifying initiative, which has been rolled out through pilot scheme, bans low-rated people from buying plane tickets and sending their kids to private school

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjbioXg1ZzaAhUyS5oKHR4MDUsQFghbMAY&url=https%3A%2F%2Fwww.thesun.co.uk%2Fnews%2F5730910%2Fchina-social-credit-rating-blacklists-citizens%2F&usg=AOvVaw0CI_JOPus-w_mx_XzAHKnq

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3198
  Vs: KIINA: TOTALITAARINEN VALVONTA YHTEISKUNTA HELVETTI !!!!
  « Vastaus #2 : Toukokuu 07, 2018, 12:19:54 ap »
 •   0
 • CHINA IS OUT OF CONTROL !!!!!

  [/Kiina näyttää nyt yrittävän saada Kiinan ulkopuolisen maailmankin kehittelemänsä SOCIAL CREDIT SYSTEMIN piiriin.

  Niin yritykset kuin varmasti myös yksittäiset henkilöt, jotka haluavat osansa kiinan rahasta, ovat tämän ORWELLILAISEN systeemin kohteena. Tyyliin nuole kommari puoluetta, tai pysy poissa !!


  White House calls China’s threats to airlines ‘Orwellian nonsense’

  [/Mitenhän FINNAIRILLA, jos kirje on lähetetty heillekin ??  Kusi valuu jo pitkin jalkaa pelkästä pelosta !!!  Pitäisi ihan vilkaista uteliaisuuden vuoksi, miten kyseiset maat kuvaillaan finnairin sivuilla.

  Mercedes ja Marriot Hotels ovat ainakin jo antaneet periksi Kiinan kommaripuolueen vaatimuksille !!!

  Tällä tavalla KIINA ulottaa omaa TOTALTAARISTA SYSTEEMIAAN, sekä SENSUURIAAN muihin maihin ja pahinta tässä on juuri se, että muut maat(Suomen kohdalla tuskin tarvitsee arvailla, miten asiat on kyseisen touhun suhteen !!)ja yritykset antavat periksi näissä asioissa, mutta kun himottaa tuo Kiinan raha, niin miksipä ei myisi vähäisimpiäänkin periaatteitaan, jos sellaisia nyt on alun perinkään ??

  Linkki.
  https://www.washingtonpost.com/news/josh-rogin/wp/2018/05/05/white-house-calls-chinas-threats-to-airlines-orwellian-nonsense/?utm_term=.970fb4de0a1b


  Kävinpä tuossa vilkaisemassa Finnairin sivuilta asiaa ja ainakin Hong Kongin kohdalla lukee isolla Kiina !! Joten ei taida olla suurta huolta Finnairilla, että kommarit suuttuisivat ainakaan tuon suhteen !!! LURPS, LURPS, LURPS !!!!

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: