Kirjoittaja Aihe: URKINTALAKI: KUN LAIN LÄPIMENO TAATTU, NIIN PROPAGANDAN MÄÄRÄ......  (Luettu 229 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3032
LISÄÄNTYY !!!!

Kun näitäkin YLEN propaganda juttuja lukee, niin väkiselläkin alkaa vituttamaan. Kun urkintalakia oltiin valmistelemassa, niin media piti turpansa visusti kiinni asiasta, mutta kun nyt lain läpimeno on suhtkoht varmaan, niin propaganda lisääntyy ja kaikille ollaan vakuuttelemassa, kaikkien taholta miten hyvä balansissa oleva asia kyseinen massavalvontalaki on !!

Massavalvontalaki, joka ei ole massavalvontalaki. JOOPA JOO JA NIINPÄ NIIN !!

[– Mutta ei se ole tietenkään aukotonta. On varottava sitä kaltevaa pintaa, että me turvallisuuden harhan nimissä annamme aina vaan lisää valtuuksia, ja lopulta huomaamme, että olemme luoneet poliisivaltion.

Paska puheet jatkuu !!  Ensinnäkin Suomi on jo poliisivaltio ja tämän lain myötä asia vain pahenee !!!

On varottava kaltevaa pintaa. Voi vittujen kevät !!

Juuri näinhän suomessa on toimittu. 1990 luvulta lähtien poliisin täysin yliammuttuja valtuuksia on laajennettu juuri kaltevan pinnan periaatteella !!

Hyvä, että edellinen laki on kerennyt astua voimaan, niin uutta ollaan jo pusaamassa. Se on johtanut nykyiseen tilanteeseen, jossa ollaan muuttamassa perustuslakia, koska tulossa oleva urkinta/massavalvontalaki on perustuslain vastainen

Eikö jo perusjärki sano, että jos tuloillaan oleva urkintalaki olisi perustuslain mukainen, niin miksi silloin tarvitsee muuttaa perustuslakia ??

Aikana, kolloin median olisi pitänyt huutaa kurkku suorana ja kyseenalaistaa urkintalaki, he olivat täysin mykkanä ja nyt, kun lain läpi meno on varmaa, ollaankin jatkuvasti äänessä ja suoltamassa jokaisen tahon suulla, kuinka hyvä kyseinen laki on. HAISTAKAA PASKA KOKO LÖSSI !!!!!!!!!!!

Tietäen, miten paljon suomen poliisi on rötöstellyt jo olemassa olevien valtuuksiensa kanssa, puhumattakaan suposta, jonka touhuista ei edes eduskunnassa taida kukaan tietää mitään, kukaan voi vakavissaan laittaa pienintäkään luottamusta näihin paskiaisiin. Muistaako kukaan enää Jari Aarnion? Huumepoliisin ylijehun. Mites sen kanssa kävi ja hän on varmasti vain jäävuoren huippu poliisin rötöstelyissä ja samaan aikaan eduskunnassa puolueet vakavissaan kiistelevät siitä, että pitäisikö supolla olla kunnon valvonta. RISTUS SENTÄÄN !! :'( :'( :'( :'(

Luottakaa vain, jos haluatte. On sata varmaa, että tämä tulee päätymään katastrofiin suomen poliisin ja supon käsissä. Niin kävi ruotsissa singnaalitiedustelun kanssa ja niin tulee käymään suomessakin urkintalain kanssa !!

Ruotsissa väärinkäytösten myöstä lakia tiukennettiin, kun taas suomessa poliisin jäädessä kiinni rötöksistään, valtuuksia on poikkeuksetta laajennettu, niin että laittomuuksista on tullut laillisia ja niin tulee käymään urkintalain kanssa myös !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odottakaa ja katsokaa !!!!!!!!!!!!

Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10103824


Linkki.
http://yle.fi/uutiset/3-10104012

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: