Kirjoittaja Aihe: URKINTALAKI KATASTROFI RAKENTUU. SUPO PÄÄTTÄÄ OMISTA VALVOJISTAAN.  (Luettu 137 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3118
Mikä helvetti tässä maassa oikein on, että SUPOLLE ja POLIISILLE ei saada kunnon valvontaelintä aikaan ??

Nyt ollaan taas saman katastrofin äärellä kuin on oltu ja parasta aikaa ollaan poliisin ja supon valvonnan suhteen. He valvovat itse itseään ja sen seurauksen on nähty.

Nyt tulevaan urkintalakiin sisältyy pykälä, jossa SUPO itse turvallisuusselvityksen oman toimintansa valvojista.

Takuu varma katastrofi !!!!!!!!!!!!!!

Millä helvetillä suomen politiikkoja kiristetään, etteivät he uskalla pistää kunnon valvontaa supolle ja poliisille. Se, joka edes uskaltaa ehdottaa asiaa, näyttää joutuvan kunnon paskamyrskyn kohteeksi. Mikä mättää ??

Linkki.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiB1_qN78jZAhUzhqYKHYeQCP4QFghKMAY&url=https%3A%2F%2Fwww.ilkka.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Fsupon-valvonta-j%25C3%25A4yti-edelleen-sdp-t%25C3%25A4-vihreit%25C3%25A4-mietitytt%25C3%25A4%25C3%25A4-supon-rooli-valvojiensa-valvojana-1.2552895&usg=AOvVaw1VhIA-Xe8M6vsGk1n8ah_s


Ilmeisesti rikollisuus ja korruptio eduskunnassa ja muuallakin viranomaistoiminnassa on jo mennyt niin pitkälle, että on tukittava kaikkien osapuolien suut vaikka väkisin, jos ei muuten niin sakkojen ja jopa vankeusrangaistuksen uhalla !!!

Ongelmat näyttäytyivät jo, kun edustajille alkoi selvitä, mitä eduskunnan uusi työjärjestys (is.fi 19.2.) pitää sisällään. Työjärjestys on uusittava tiedusteluvaliokunnan takia, mutta nyt sitä varten sorvatut salassapitovaatimukset sanktioineen leviävät eduskunnan muihinkin valiokuntiin. Jos tiedusteluvaliokunnan jäsen levittää salaista tai ”vaiteliaisuuden piiriin” luokiteltua tietoa, edustajaa voi uhata sakko tai jopa puolen vuoden vankeus. Sama uhka on muillakin valiokunnilla.

Eli, supon tekemistä rikoksista ja rötöksistä ei huudella julkisuuteen !!

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: