Kirjoittaja Aihe: SUOMI ON AGENDA 21/2030 OHJELMIEN EDELLÄKÄVIJÄ !!!!  (Luettu 567 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
SUOMI ON AGENDA 21/2030 OHJELMIEN EDELLÄKÄVIJÄ !!!!
« : Helmikuu 23, 2018, 03:46:37 ip »
 •   0
 • Ulkoministeriön raportti YK:n Agenda 2030 -toimenpideohjelmasta Suomessa

  Suomi on ollut yksi Agenda 2030:n toimeenpanon edelläkävijöistä. Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus on yksi käytännön työkaluista, jonka avulla Suomi on koonnut eri alojen toimijoita mukaan edistämään yhteisiä tavoitteita.


  [/Kaiken selvimmin tämä näkyy maaseudun tyhjentämisenä, hävittämällä ensin työpaikat ja sitten palvelut, jonka seurauksena saadaan aikaan ''vapaaehtoinen'' muuttoliike kaupunkeihin !!!!

  Ulkoministeriö kertoo houkuttelevalla kukkaiskielellä siitä YK:n Kestävän Kehityksen Agenda 2030 -ohjelmasta, jonka mukaisesti Suomea nykyään ohjataan.

  Huomaa että vaikka YK:n agendan teesit lupaavat kuun taivaalta, ja paratiisin maan päälle, on Suomessa sama kehitys kuin Kaliforniassa, jossa tämän agendan implementointi on pitemmällä kuin meillä. Kolme asiaa näkyvät eniten.
  1.Oman väestön syrjintä ja sen tarpeiden siirtäminen periferiaan muukalaisinvaasion alla
  2.Korkea verotus jolla tämä Kestävä Kehitys ja siihen liittyvä yhteiskuntamuokkaus kustannetaan.
  3.Valtamedia on polarisoitunut puoltamaan tätä kansainvälisten suuryhtiöiden ajamaa Agenda 2030 -kehitystä.

  [/[ELY-keskus on osa agendaa. Kolmen viraston yhteenliittäminen niin että  ympäristökysymykset voidaan suroaan ympätä kaikkeen mitä tulee yrittämiseen ja liikenteeseen.   Mutta hetkinen, maakuntauudistuksen myötä ELY-keskus katoaa myös periferiaan, ja sen toiminnoista valikoitu osa siirtyy uuteen  Lupa- ja Valvontavirastoon.

  Mitä se kertoo hallintorakennelmista tai päättäjien tavoitteista, kun vaikutusvaltaisimman viraston nimi on kuin suoraan Kremlistä tai Maon Kiinasta?

  [/Edelliseen liittyen maaseudun tulevaisuus lehdessä oli artikkeli koskien kyseistä lupa- ja valvontavirstosta, jossa eräs henkilö(en nyt tähän muista kuka) oli huolissaan mm. yksityisomistamisen turvaamisesta !!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/02/23/ulkoministerion-raportti-ykn-agenda-2030-toimenpideohjelmasta-suomessa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3198
  Vs: SUOMI ON AGENDA 21/2030 OHJELMIEN EDELLÄKÄVIJÄ !!!!
  « Vastaus #1 : Toukokuu 09, 2018, 03:02:22 ip »
 •   0
 • What Is Agenda 21/2030 Sustainable Development? Please Circulate

  Linkki.
  https://www.youtube.com/watch?v=9gWuQI0HYy0  [Kun Suomen hallitus, joka on muuten kaikessa vastustanut kansalaisaktivismia ja tuoreen poliittisen opposition muodostumista maahamme, kertoo pokkana, että Sote- ja maakuntauudistuksen tarkoitus on tuoda kansanvaltaa ja demokratiaa ihmisille muun muassa kestävän kehityksen kautta, pitäisi hälytyskellojen soida!


  Vain he, jotka kuuluvat sisäpiiriin, saavat ottaa osaa  erittäin rahakkaisiin, usein veronmaksajien kustantamiin ”kestävän kehityksen” projekteihin. Muiden kohtalo on siirtyä kurjiin, tiiviisti pakattuihin asumiskeskuksiin loppuelämäkseen. Siellä kaikki on valvottua ja kontrolloitua, ja  jossakin vaiheessa voidaan määrätä, minkä verran tarpeita kukin saa. Astumme oikeasti uus-feodalismin aikakauteen.


  Suomessa selvin esimerrki AGENDA 21: stä on maa sedun ja kasvukeskuksien ympärysalueiden tyhjentäminen ja ihmisten sumputtaminen kaupunkeihin !!!

  JA KANSA TYKKÄÄ !! :'( :'(

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3198
  Vs: SUOMI ON AGENDA 21/2030 OHJELMIEN EDELLÄKÄVIJÄ !!!!
  « Vastaus #2 : Kesäkuu 03, 2018, 07:56:48 ip »
 •   0
 • Helsingin kaupunki – Tarvitaan tiivistä yhteistyötä YK:n ja maamme paikallishallintoelinten välillä

  Helsingin kaupungin julkaisemassa, kirjan pituisessa tietokeskus-julkaisussa, kerrotaan tulevaisuuden haasteista kansalaisyhteiskunnan ja YK:n kestävän kehityksen agendan naimisista.


  [/Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/06/03/helsingin-kaupunki-tarvitaan-tiivista-yhteistyota-ykn-ja-maamme-paikallishallintoelinten-valilla

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: