Kirjoittaja Aihe: URKARIN PÄÄMINISTERI ORBAN: SELKÄRANKAAAAA !!!!!!!!!!  (Luettu 10218 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4138
URKARIN PÄÄMINISTERI ORBAN: SELKÄRANKAAAAA !!!!!!!!!!
« : Helmikuu 22, 2018, 01:51:41 ip »
 •   0
 • "Länsi sortuu, koska Eurooppa miehitetään eikä se edes tajua tulleensa valloitetuksi"

  Meidän on selvästi korostettava, että olemme solidaarisia vain niille länsimaisille eurooppalaisille ja johtajille, jotka haluavat pelastaa kotimaansa ja kristillisen kulttuurinsa; emmekä osoita solidaarisuutta niille, jotka haluavat luopua näistä asioista",

  "Tulemme taistelemaan yhdessä pysäyttääksemme Sorosin suunnitelman Brysselissä ja YK:ssa", Orban sanoi syyttäen globalistirahoittajan käyttävän valtavaa varakkuuttaan ostaen vaikutusvaltaa ei ainoastaan Brysselissä, vaan myös YK: ssa.

  Sorosin Open Society Foundation on listannut lähes kolmasosan EU-parlamentin jäsenistä "luotettaviksi liittolaisiksi​​".

  Avoimien rajojen puolestapuhujalla, miljardööri George Sorosilla on sormensa pelissä myös YK:n uudessa maailmanlaajuisessa sopimuksessa, jossa massamaahanmuutto pyritään normalisoimaan ja yksinkertaistamaan.

  "Maailmanlaajuinen järjestö [YK] kuvittelee tehtäväkseen järjestää edestakaisia ihmistulvia kaikkialle maailmaan, sen sijaan, että tuotaisiin esiin tietoa siitä aiheutuvista vaaroista."


  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiluuDgubnZAhVPh6YKHYAzBBwQFggsMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.oikeamedia.com%2Fo1-56700&usg=AOvVaw2w_yY7H88rvIJSNmwd_-Hb

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4138
  Vs: URKARIN PÄÄMINISTERI ORBAN: SELKÄRANKAAAAA !!!!!!!!!!
  « Vastaus #1 : ſyyskuu 09, 2019, 09:34:09 ip »
 •   0
 • Orbán: Alkuperäisväestön väheneminen on ’Euroopan sairaus’

  Unkarin kansallismielinen pääministeri Victor Orbán sanoo Euroopan sairautena olevan alkuperäisväestön väheneminen ja vaatii toimenpiteitä syntyvyyden kasvattamiseksi.


  Päministerin mukaan vastaus ei ole tuottaa suuria määriä siirtolaisia ja painotti, etteä ”meidän ei tule koskaan hyväksyä väestönvaihtoa”.

  Orbanin mukaan perheitä tulisi palkita rahallisesti lapsien saamisesta, eikä rankaista. Hänen mukaansa systeemi on rakennettava sellaiseksi, että lapsiperheet pärjäävät paremmin kuin perheettömät. Unkarin pääministeri varoittaa, että länsi on tuhoon tuomittu ellei nykyistä hajoitusta ja demografista taantumaa pysäytetä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/09/orban-alkuperaisvaeston-vaheneminen-on-euroopan-sairaus/  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4138
  Vs: URKARIN PÄÄMINISTERI ORBAN: SELKÄRANKAAAAA !!!!!!!!!!
  « Vastaus #2 : Maaliskuu 05, 2020, 04:16:15 ip »
 •   0
 • “They must be stopped at the borders that come after Greece”, he said, referring to help offered to Macedonia and Serbia to protect their borders.

  If the crowd cannot be stopped in the south, then Hungary will form the final barrier, and they will be stopped at the Serbian-Hungarian border, Orbán added.


  Orban näyttää selkärankaa ja miten asia tulee hoitaa!!! 8) 8)

  Kun EU yrittää saada pakolla jäsenmaat ottamaan ''pakolaisia'' maahansa uuden tekeillä olevan taakanjakosopimuksen nimissä, niin ei voi kuin toivoa, että unkari ja muut iät-euroopan maat estää sopimuksen voimaan tulon.

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=18&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi_1tONv4PoAhWtxaYKHdplAkgQFjARegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fhungarytoday.hu%2Forban-hungary-standpoint-migration%2F&usg=AOvVaw2BzdpOvZa5bZ5Amd9GVxxe

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: