Kirjoittaja Aihe: OIKEUSMINISTERI ANTTI HÄKKÄNEN: ALHAINEN ÄÄNESTYSAKTIIVISUUS LIETSOO...  (Luettu 175 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3118
Oikeusministeri Antti Häkkänen: Alhainen äänestysaktiivisuus lietsoo populismia
Oikeusministeri Antti Häkkäsen mielestä alhainen äänestysaktiivisuus on demokratian suurin uhka.

– Demokratian suurimmat uhat eivät tule rajojemme ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta. Matala äänestysaktiivisuus on kaikissa kansanvaltaisissa maissa kasvava ongelma. Jo nyt alhainen äänestysaktiivisuus vähentää päätöksenteon legitimiteettiä ja lietsoo populismia. Kansanvallan puolustustalkoot tarvitaan kipeästi, totesi oikeusministeri Antti Häkkänen avatessaan Suomalaisen kuntademokratian tila ja haasteet –seminaarin Helsingissä tänään.

– Demokratian suurimmat uhat eivät tule rajojemme ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta.

Edellinen häkkäsen lausunto on sata tosi, mutta täysin eri syistä kuin Häkkänen haluaa ajatella, tai haluaa ihmisten ajatteleva.

Ensinnäkin. Ketä edes voit äänestää ?  Vaihtoehtoina ei ole muita kuin omaa etuaan korruption, ahneuden ja valheiden avulla ajavia kansalaisten kusettajia, jotka ottavat kaikki ohjeensa EU:lta, NATOLTA, tai joltain helvetin YK:lta. AGENDA 21/2030.

Samat paskiaiset myyvät Suomea pois pala palalta. Sähköverkko meni veroparatiisisijoittajille, jonka seurauksena jokainen on nähnyt seuraukset sähkölaskussaan.

Sipilän kusiainen raahasi Sveitsistä asti Anne Bernerin, jonka ainut tarkoitus on saada Suomen tieverkosto myyntiin, teidenkunnossapidon nimissä. Berner oli osallistujana viimevuoden Bildreberg tapaamisessa hakemassa ohjeet NWO johtajistolta, kuinka hoitaa asia.

Täysin riippumatta puolueesta(ps. nykyisin??)puolueet ajavat Suomea EU liittovaltion osaksi kuin käärmettä pyssyyn. EU:n muuttuessa liittovaltioksi se tekee lopullisesti selvää Suomesta maan. Maana, jonka poliittinen ja taloudellinen itsemääräämisoikeus on jo nykyisellään uhrattu EU:n ja pankkiirien haltuun !!!

Kyllä. Demokratian suurin uhka tulee rajojemme sisäpuolelta ja sinä Häkkänen olet juuri sitä porukkaa joka on uhka suomalaisille ja Suomelle, sekä sen demokratialle !!!!!

Joten, palatakseni alkuun. Ei ole ketään, ketä voisi äänestää, kun kaikki ehdolla olevat ovat pelkkää paskaa ja suomalaisia ja Suomea vastaan toimivia oman edun tavoittelijoita, esimerkkinä Jyrki Katainen ja Timo Soini ja näitä ketkuja riittää !!!

Linkki.
https://mvlehti.net/2018/02/22/oikeusministeri-antti-hakkanen-alhainen-aanestysaktiivisuus-lietsoo-populismia/

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: