Kirjoittaja Aihe: LASTEN SUOJELUSTA ON TULLUT HUOSTAANOTTOAUTOMAATTI !!!  (Luettu 211 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2928
LASTEN SUOJELUSTA ON TULLUT HUOSTAANOTTOAUTOMAATTI !!!
« : Helmikuu 15, 2018, 12:52:06 ap »
 •   0
 • Esko Leipälä: Lastensuojelusta on tullut huostaanottoautomaatti

  [/Juonittelua huostaanotetun oikeusturvan murtamiseksi

  Nykyisin on maanlaajuinen vaiva, että lastensuojelu estää huostaanotetun lapsen terveydenhoidon ja ennen kaikkea terveyden tutkimisen. Tällä laittomuuden linjalla ovat kunnostautuneet etenkin Länsi- ja Keski-Suomen ja Hämeen eräiden kuntien lastensuojelut.

  Terveystarkastuksiin lastensuojelu ei asiakaslastaan päästä, koska muun kuin lastensuojelun bulvaanilääkärin luona lapsi voisi puhua vapaasti, ja silloin voisi selvitä ja tulla kirjatuksi, että lapsen huostaanoton perusteet ovat alun alkaenkin olleet väärät ja keksityt. Terveystarkastuksiin lasta ei päästetä myös siksi, koska huostaanoton perusteena käytetty ja vastoin parempaa tietoa tehty lapsen ylidiagnosointi voisi paljastua.

  Siinä paljastuisi samalla ne väärennökset, mitä lapsesta ja perheestä on soopaa lapsen asiakasrekisteritietoihin kirjattu. Rekisterimerkintärikos sekin.

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjz-Z7DvKbZAhXEwVQKHZoHDvoQFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.nykysuomi.com%2F2018%2F02%2F13%2Fesko-leipala-lastensuojelusta-on-tullut-huostaanottoautomaatti%2F&usg=AOvVaw3_tdNB1EbV1dmFKV2N76sF


  Lastensuojelu väärentää asiakirjoja ilman rangaistuksen riskiä

  [/Valehtelu ja väärentäminen lastensuojelussa onnistuu ilman rangaistuksen riskiä

  Kaikkein pahin ongelma lastensuojelussa  on se, että lastensuojelun toimijat, niin virkamiehet kuin myös he, jotka vastaanottavat toimeksiantoja kunnan tai kaupungin lastensuojelulta [ja etenkin nämä viimeksi mainitut] voivat antaa oikeudelliseen käyttöön törkeän valheellisia taikka kuvitteellisia lausuntoja lapsesta ja perheestä käytännössä ilman pienintäkään sanktion vaaraa.

  Valehtelusta ja väärentämisestä lastensuojelun virka-asioissa on tullut maan tapa.

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjhnoTqvabZAhXIxFQKHQTADfAQFghWMAk&url=https%3A%2F%2Fwww.lokakuunliike.com%2Fll-uutiset%2Flastensuojelu-vaarentaa-asiakirjoja-ilman-rangaistuksen-riskia&usg=AOvVaw18nF68GvbXesTDmrFe5GDD

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: