Kirjoittaja Aihe: AGENDA 21 / 2030  (Luettu 517 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3194
AGENDA 21 / 2030
« : Helmikuu 14, 2018, 06:05:53 ip »
 •   0
 • Nyt ollaan yksityisautoilun kimpussa ja kunnolla !!!

  [/ICLEI-sopimus – askel yksityisautoilun hankaloittamiseen

  Omistamisen ja käyttämisen rajoja hälvennetään.

  The Kaohsiung Strategies commit the signatories to develop a roadmap for local governments to implement these principles in their communities and turn theory into practice.

  [/Linkki.
  http://www.iclei.org/details/article/15-transport-and-tech-companies-sign-the-shared-mobility-principles-for-livable-cities.html

  [/ Consider moving people and goods instead of moving vehicles

  [/Eli, suomeksi sanottuna. Tyhjennä esim. maaseutu ja siirrätä ihmiset erilaisilla ''vapaaehtoisilla'' metodeilla pois asuinsijoiltaan kaupunkeihin, kuten palvelujen ja työpaikkojen hävittämisellä.

  Tätähän eri hallitukset ovat tehneet suomessa jo pitkään !!!

  [/Julkaisussa mainittu Paikallisagenda 21 on ICLEI:n ja YK:n keskenään v. 2002 sopima ”seuraava kestävän kehityksen etappi”.

  Tämä tarkoittaa, että kun ICLEI väittää että sillä ei ole mitään tekemistä YK:n kanssa, se valehtelee.

  [/Linkki.
  https://www.freedomadvocates.org/wp-content/uploads/2015/04/Local-The-Ultimate-War-by-Michael-Shaw_W-Los-Angeles-CA_05-29-2011.pdf

  [/ICLEI on YK:n Agenda 21/2030 -toimenpideohjelman alaisuudessa toimiva globalistinen ”käenpoikaisjärjestö”, joka tunkeutuu agressiivisesti demokraattisesti toimivaan  paikallispolitiikkaan, ja korvaa sen ylhäältä johdetulla YK:n kestävän kehityksen sanelupolitiikalla.

  ICLEI käyttää ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen valhetta vaikutusvaltansa vipuna. Se on muodostanut kansainvälisen kongressin, johon kaupungit ja kunnat liittyvät. ICLEI toimii siis maailmanlaajuisena maailmanhallintona.


  Suomessa sillä on konttorit mm. Turussa ja Helsingin kaupunginhallituksen kansliassa.

  Tietoa YK:n Agenda 21 -sopimusten toimeenpanosta Suomessa löytyy vaikkapa Hämeenlinnasta. Kaupungin julkaisemassa, laajasti asiasta kertovassa tiedotteessa kerrotaan mm., että vuonna 2004 oli jo 311 Suomen kuntaa mukana radikaalin yhteiskuntamuokkauksen ylikansallisessa projektissa.

  Linkki.
  http://www.hameenlinna.fi/pages/67512/julkaisu3.pdf

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3194
  Vs: AGENDA 21 / 2030
  « Vastaus #1 : Helmikuu 19, 2018, 10:01:15 ip »
 •   0
 • OKKA-säätiön tilaisuuteen juhlapuhujana osallistunut presidentti Tarja Halonen kertoi kestävän tulevaisuuden haasteista ja YK:n Agenda2030:n globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden totutuksesta.

  Halosen mukaan olemme kaikki kestävän tulevaisuuden rakentajia. Agenda2030:n neljäs tavoite koskee koulutusta. Globaalilla tasolla suurin haaste on kaikkien lasten ja nuorten mahdollisuus koulunkäyntiin. Myös naisten tasa-arvoa koulutuksessa on parannettava. Vaikka Suomi on koulutuksen kärkimaita, on meilläkin parannettavaa esimerkiksi elinikäisessä oppimisessa.

  [/Globalistien opetus-suunnitelmat ovat määräävässä osassa myös suomalaisessa kouluopetuksessa, eli kyse on puhtaasti lasten aivopesusta !!!

  Linkki.
  https://okka-saatio.com/presidentti-tarja-halonen-juhlapuhujana-okka-saation-20-vuotisjuhlassa/  [/ ”Five ways schools destroy children’s freedom (and what to do about it)” – by Jennifer Lade

  [/Linkki.
  http://www.thedailybell.com/news-analysis/five-ways-schools-destroy-childrens-freedom-and-what-to-do-about-it/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3194
  Vs: AGENDA 21 / 2030
  « Vastaus #2 : Helmikuu 26, 2018, 09:26:32 ip »
 •   0
 • YK:n New Yorkin julkilausuma on nyt toteutusvaiheessa myös Suomessa

  YK:n New Yorkin julkilausuma pakolais-ja kansanvaellusvirtojen hallinnoimiseksi on nyt toteutusvaiheessa myös Suomessa


  [/Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/02/26/ykn-new-yorkin-julkilausuma-on-nyt-toteutusvaiheessa-myos-suomessa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3194
  Vs: AGENDA 21 / 2030
  « Vastaus #3 : Toukokuu 24, 2018, 01:52:31 ip »
 •   0
 • Uudet valtakunnalliset opetussuunnitelman perusteet (2014) nostavat kestävän elämäntavan oppimisen keskeiseen asemaan. Jos aikaisemminkin puhuttiin kestävästä kehityksestä ja sen ymmärtämisestä, nyt edellytetään kestävän elämäntavan omaksumista (PEDA.NET). Koulutuslaitos on siis ottanut vanhemmilta itselleen oikeuden määrätä lasten elämäntavan ja jakaa lapsille arvosanoja sen mukaan, ”elävätkö lapset oikein”, YK:n agendojen mukaisesti.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/05/24/tehdaanko-suomessa-enaa-mitaan-ilman-ykn-eun-tai-soroksen-lupaa/  EU.N UUSI PERHEENYHDISTÄMISPÄÄTÖS – SUOMALAISET EIVÄT VOI ENÄÄ ITSE PÄÄTTÄÄ KUKA MAAHAN TULEE


  Jäsenvaltioiden yläpuolelle asettuva Euroopan Unioni on pohjimmiltaan loisorganisaatio, joka paisuttaa  kaikin tavoin valtaansa ja byrokratiaansa kansalaisten edun vastaisesti. Se saa voimansa häikäilemättömistä teknokraateista, virkamiehistä ja byrokraatiesta, joille tärkeintä on oma etu ja harhaisen ideologian noudattaminen. 2000-luvun eurooppalaiselle Neuvostoliitolle työskentelevät virkamiehet eivät ole lojaaleja kansoilleen, vaan he ajavat ainoastaan EU:n etua, joka on tarjonnut heille hyväpalkkaisen uran kansakuntien tuholaisina. Petoksellinen asenne selittyy myös sillä, että he eivät ole saaneet äänestäjiltä minkänälaista mandaattia toiminnalleen. Näin ollen kyse ei ole edes demokratiateatterista kuten jäsenmaiden paikallishallinnoissa, vaan pelkästään omavaltaisesta vallankäytöstä EU:n nimissä.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.fi/2018/05/eun-uusi-perheenyhdistamispaatos.html
  « Viimeksi muokattu: Toukokuu 24, 2018, 02:10:08 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3194
  Vs: AGENDA 21 / 2030
  « Vastaus #4 : Toukokuu 25, 2018, 04:21:45 ip »
 •   0
 • Maamme lapsille opetetaan nykyään koulussa ajattelemaan ja elämään YK:n globalistisen ”kestävän kehityksen” agendan mukaisesti. Kommunismi-sanan sijaan käytetään ilmaisua ”ekososiaalinen sivistys”. Tähän opetukseen kuuluu oleellisesti muun muassa yksityisomistamisen konseptin hylkääminen, ja sosialistisen elämäntavan iskostaminen lapsiimme.

  [/Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/05/25/opetetaanko-lapsesi-kestavan-kehityksen-mukaisesti-petokseen-nojautuen/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: