Kirjoittaja Aihe: PITÄISIKÖ TÄLLE NYT NAURAA VAI ITKEÄ ??  (Luettu 234 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3018
PITÄISIKÖ TÄLLE NYT NAURAA VAI ITKEÄ ??
« : Tammikuu 11, 2018, 04:33:52 ip »
 •   0
 • Tai, jos vaikka tirauttaisi kummankin, siis itkun ja naurun.

  On 1 asia itsessään, että näitä Afrikan ja arabi maailman ihme insinöörejä ylipäätään lasketaan tänne Eurooppaan ja muualle päin maailmaa, Mutta tämä sionismin ja Israelin pakko tyrkyttäminen alas jokaisen kurkusta alkaa saada pateettisia piirteitä.

  Kuten jutussa mainitaan, kyse ei ole ainoastaan ''pakolaisten'' käyttämisestä kyseisillä leireillä, vaan kyseinen holokausti syyllisyys kampanja halutaan ulottaa koskemaan myös koululaisia.

  Tällä tietysti halutaan iskostaa natsi ajan syyllisyyttä Saksalaisiin nuoriin, etteivät vain alkaisi ajatyella itse tai kyseenalaistaa Sionisti fasismia tai Israelin tekoja, joitka aina poikkeuksetta ''oikeutetaan'' toisen maailmansodan aikaisilla tapahtumilla !!

  Her proposal received a significant boost as leaders of Germany’s Central Council of Jews and the far larger World Jewish Congress agreed with her.

  Mistähän voisi olla kyse ??

  The rejection of anti-Semitism and the recognition of Israel’s right to exist must be a basis for cohabitation in Germany.”

  Saksalaisten syyllistäminen natsien teoista toimii yhä tänäkin päivänä kuin tauti ja tulee tuskin ihan heti häviämään minnekään !!

  Jos haluat kontrolloida huomista, niin syyllistä tahtomaasi tahoa eilispäivällä. TOIMII !!!

  Linkki.
  http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/01/11/germany-considers-concentration-camp-tours-for-immigrants-in-fight-against-anti-semitism/
  « Viimeksi muokattu: Tammikuu 11, 2018, 04:44:25 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: