Kirjoittaja Aihe: IN THE NAME OF CONFUCIUS.  (Luettu 355 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
IN THE NAME OF CONFUCIUS.
« : Joulukuu 07, 2017, 01:39:42 ap »
 •   0
 • IN THE NAME OF CONFUCIUS SYNOPSIS


  "In the Name of Confucius" is a documentary exposé of the Chinese government’s multi-billion dollar Confucius Institute (CI) program and the growing global controversies surrounding it.
   -
   Featuring the exclusive personal story of a former CI teacher, Sonia Zhao, whose defection and complaint let to the first closure of a CI on a North American campus, and the unprecedented outcry against Canada’s largest school board, the TDSB, over its plan to open the world’s largest CI, the film examines the risks that the Confucius Institutes could pose to our society—a loss of academic integrity, violations to human rights codes, foreign influence, and even potential infringements on national security.

  ...........................................................

  Kiina tuskin on liikkeellä panda diplomatioineen, investointineen ja yritysostoineen, vain ja ainoastaan hyvällä tahdolla ja maailman parantamiseksi.

  Tavoitteet on takuulla aivan muualla !!

  Esimerkkejä Kiinan vaikutuksesta maailmalla alkaa tulla esille siellä täällä. MM. Afrikan kolonatisaatio on 1 niistä. Jos asia kiinnostaa enemmänkin, niin surffailkaapa vaikka netissä ja ottakaa selvää, mitä kiinan taloudellinen invaasio ja sen myötä tuoma poliittinen vaikutusvalta on tehnyt Uudessa-Seelannissa,

  Jälki on varsin rumaa !!

  Mitä taas suomeen tulee, niin suomen hallituksilta, virkamiehistöltä ja talouspäättäjiltä tuskin on odotettavissa muuta kuin matelemista, tuttuun vanhaan tyyliin !!

  Vastoittain YLEN A-STUDIO lähetti ohjelman, Kiinalaiset tulee, uhka vai mahdollisuus? Kyseisessä ohjelmassa oli haastateltavana peliyhtiö rovion Peter Vesterbacka ja joku ''asiantuntija', jonka nimeä en nyt tähän muista.

  Ja, kuten arvata saattaa, ohjelman katsominen oli surullista katsottavaa. Vanha kunnon suomettuminen oli päävire ja haastateltavat pitivät hyvin huolen, että kieli pysyi keskellä suuta, ettei vain suututettaisi kiinalaisia.

  Itsesensuuri oli niin sanotusti kohdillaan !!!

  Roviohan myi suurimman osan yhtiöomistuksestaan kiinalaisille ja mm. Vesterbacka tienasi tällä kaupalla satoja miljoonia euroja. Hän on nyt myös haalimassa kiinan rahaa suunnitteilla olevaan Helsingin ja tallinan välille rakennettavan tunneliin, joten jo sen takia suu on pidettävä supussa.

  Mitä enemmän ajat muuttuvat, sitä enemmän ne pysyvät samana. Suomettuminen oli todella limainen ilmiö Neuvostoliiton aikaan, jolla pidettiin vastalauseet ja kriitikot hiljaisena. Nyt tuo sama ilmiö on vallalla EUn ja globalismin suhteen. Jos erehdyt kritisoimaan EU:ta, tai globalismia, ole vähintäänkin natsi !!

  Joten tuskinpa me tulemme näkemään suomettumisen häviämistä kiinan suhteenkaan.

  Tosiasia kuitenkin on, että kiina on totalitaarinen kommunisti valtio, joka paskan nakkaa edes omista kansalaisistaan vaan kohtelee heitä kuin orjia ja tuskin ketään tarvitsee muistuttaa, että tässä on kyseessä maa, jossa henkilö joutuu vankilaa jo pelkästään arvosteltuaan hallitusta ja sen toimia, joten tuskin kannattaa mielessään kehitellä mitään satuja kiinan hyvistä aikeista suomessa tai muuallakaan maailmalla !!

  SLURPS, SLURPS, sanoi suomalainen poliitikko, virka ja bisnesmies, kun kiinalaisen näki !!

  Linkki.
  http://inthenameofconfuciusmovie.com/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: