Kirjoittaja Aihe: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!  (Luettu 998 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3391
Vs: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
« Vastaus #15 : Helmikuu 13, 2019, 12:45:05 ip »
 •   0
 • Tiedustelulait törmäsivät perustuslakiin: Vedetään pois tämän päivän täysistunnosta


  Perustuslakiasiantuntijat ovat moittineet, että tiedustelulakien viimeistelyssä ei ole huomiotu riittävästi perustuslakivaliokunnan muutosvaatimuksia.

  No mutta, yllätys, yllätys !!!

  Hallituksen paskiaisia ei ole jälleen kerran kiinnostanut perustuslaillisuus. Eikä opposition loiset ole sen kummenpia !!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10644331
  Valiokuntien hutera lainsäädäntötyö pakotti eduskunnan puhemiehen vetämään hätäjarrusta tiedustelulakien kohdalla – kansanedustajat sulkivat korvansa kritiikiltä

  [/''Kansanedustajat'' sulkivat korvansa kritiikiltä.  Voiko olla noin ?? :o :o

  Ilmeisesti tässä HS -Huussi Sanomien jutussa myös ollaan narkolepsia Risikosta leipomassa jptain helvetin ''sankari figuuria'', koska hän veti jutun viime hetkellä pois käsittelystä.  VAALIT TULOSSA. Erinomaista vaali propagandaa !!!

  Ja, jos narkolepsia Risikko on niin helvetin hyvin perillä siitä, mitä pykäliä URKINTALAKI sisältää ja on koko ajan tiennyt, niin herää kysynys.

  Miksi hän ei ole pitänyt asiasta jo aiemmin meteliä ja toiminut asian suhteen, vaan odotti tähän asti ?

  Uudelleen. Onko kyseessä henkilökohtainen VAALITEMPPU ?

  Mitä taas tulee huonoon lain valmisteluun, niin se ei taida enää oikein kenellekään käydä uutisesta ?

  Linkki.
  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000006000054.html
  « Viimeksi muokattu: Helmikuu 13, 2019, 03:30:45 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
  « Vastaus #16 : Helmikuu 16, 2019, 12:21:50 ip »
 •   0
 • Siviilitiedustelua ja suojelupoliisin uusia toimivaltuuksia koskevan keskustelun varjoon on jäänyt aukko nimeltään: sotilastiedustelun salainen tiedonhankinta. Sotilastiedustelu on saamassa ennennäkemättömän laajat oikeudet vaivihkaa.

  Vaihvihkaa !!!

  Mistähän tuo muuten johtuu ?  Ns. tiedotusvälineet eivät ole vaivautuneet tutkimaan asiaa milläänlailla koko aikana, tai pitäneet koko aihetta esillä !!!

  Sen sijaan, kun, POLPO, armeija, tai poliitikot ovat tuoneet asian esille puhtaana propagandana julkisuuteen, niin ''tiedotusvälineet'' ovat toimineet lähinnä papukaioina, jotka toistaa kaiken edellä mainittujen propagandan ilman ensimmäistäkääm kysymystä. tai kyseisten lakien taustalla olevia aikomuksia. Puhumattakaan niiden vaikutuksista kansalaisten yksityisyyteen ja perusoikeuksiin !!!

  Nyt vaikuttaakin siltä, että pääesikunnan tiedusteluosasto on ottanut selätysvoiton poliitikoista ja tiedustelumiesten märkä uni on muuttumassa todeksi. Puolustusvoimien voimakas lobbaus eduskunnassa on tuottanut tulosta.

  Edellinen ei juuri uutisesta käy. Suurin osa poliitikoista on todella tyhmää sakkia ja täysin pihalla kaikesta, jos edes ovat kiinnostuneita siitä, mitä typeryydellään ja äänestämisillään tukevat ja saattavat voimaan suomessa !!!

  Ja muuten. Lukekaapa jutun alla olevia kommentteja. Voi jessus !!!  Miten helvetissä ihmiset voivat olla noin ulapalla asioista ??  Oikein vaativat ja huutavat oman yksityisyytensä ja oikeuksiensa tuhoamista  :'( :'(

  Miten helvetissä kukaan voi olla enää noin naivi / lapsellinen suomessa vuonna 2019, kun olemme nähneet kuinka mätä esim. poliisi on ja jatkuvalla syötöllä tulee tapauksia ilmi uusia tapauksia.

  Eikä mene kalloon. Sen sijaan huudetaan räkä poskella lisää valtuuksia viranomaisille vakoilla oman maan kansalaisia ??

  http://yle.fi/uutiset/3-10649805

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
  « Vastaus #17 : Helmikuu 20, 2019, 10:04:51 ip »
 •   0
 • Puolustusministeri Niinistö: Eduskunnan pitäisi ”ryhdistäytyä” eikä antaa ”totalitäärisen neuvosto­yhteiskunnan ihailijoiden” vaikuttaa

  OK !  Scheinin tausta kommari touhuissa on jo varmaan selvillä kaikille.

  Nyt on kuitenkin kyse Suomen perustuslaista ja suomalaisten perusoikeuksista, joita Scheinin on puolustanut.

  Tämä taas näyttää ottavan oman elämänsä pikku Himmleriä, Jussi nussi Niinistöä älälle ja pahasti.

  No. Kun esim. suomessa hallitus ja viranomaiset ovat tuhonneet ja jatkavat kansalaisoikeuksien tuhoamista, olemme päätyneet suomessa tilanteeseen, jossa suomi on muuttunut POLIISIVALTIOKSI.

  Oman elämänsä pikku Himmler, nussi Niinistö huutaa Scheinin suuntaan, että Scheinin edustaa totalitaarista maailmankuvaa, niin eikös nussi Niinistön oma maailmankuva ole myös totalitaarinen ?  Hänhän ajaa perusoikeuksien alas ajoa.

  Kun perusoikeuden on menetetty, niin jäljelle jää totalitarismi !!!

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjf6fnygMvgAhUxwcQBHR5cDa0QxfQBMAN6BAgAEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000006006471.html&usg=AOvVaw1kYiIicPcLofUuDf3UEjmM  Sitten on myös NARKOLEPSIA RISIKKO.

  [/Tviitit tiedustelulain poisvedon taustalla – Risikko somen käytöstä: ”Jotain on tehtävä”

  [/Risikko vaikutti kaikkea muuta kuin tyytyväiseltä siihen, että asioista on saatu lukea somessa.

  – Jos herää epäilys tämän talon toiminnasta, toivoisin että sitä ei tarvitse mistään somesta lukea. Minulle voi ihan kirjoittaa ja tulla myös käymään ja kuppi kahvia tarjotaan.

  Hän kaipasi toista tietä asiasta informoimiseen kuin some.

  – Pitäisi olla. Pitää miettiä. Jotain on tehtävä, hän pudotteli tiukka ilme kasvoillaan.

  [/Että asioista on saatu lukea somesta. Jotain on tehtävä.

  Eli, perustuslaittomuudet ei häiritse, vaan se, että lainsäädännön huono valmistelu ja mädännäisyys on tullut esille, kuin myös se, että lain valmistelijat joutuvat huonoon valoon, kun eivät tee työtään kunnolla.  Eivätkä myöskään kunnioita perustuslakia, tai kansalaisten perusoikeuksia.

  Joten ratkaisu on. Älkää puhuko asioista julkisesta, vaan julkisuuden ulkopuolella. Silloin asioiden piilottelu ja perusoikeuksien tuhoaminen on paljon helpompaa ja kansalaiset ovat onnellisessa tietämättömyyden tilassa .

  Jälleen kerran narkolepsia Risikko osoittaa, että politiikon paskiaiset eivät ajattele muuta kuin omaa napaansa !!!!

  Loppuun vielä toive. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät olla äänestämättä tätä narkolepsia kalkkunaa enää eduskuntaan. Mutta....

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiI0tH9hsvgAhXhw4sKHe1FD08QFjAAegQICRAB&url=https%3A%2F%2Fdemokraatti.fi%2Ftviitit-tiedustelulain-poisvedon-taustalla-risikko-somen-kaytosta-jotain-on-tehtava%2F&usg=AOvVaw02ph4OBnEbT_lQ5A0ubREm  [/[– Mihin valtiosääntöoikeudelliseen normiin perustaisit käsityksen, ettei PeV:n kuulema professori saisi huomauttaa julkisesti, jos hän katsoo ettei PeV:n kantaa ole noudatettu mietintövaliokunnassa?

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiI0tH9hsvgAhXhw4sKHe1FD08QFjACegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fdemokraatti.fi%2Frisikko-kritisoi-perustuslakiasiantuntijoiden-somettelua-tiedustelulaeista-nyt-puhuvat-asiantuntijat-joskus-se-edellyttaa-myos-julkisia-muistutuksia%2F&usg=AOvVaw1S_O0OFKygR3HmDCQakvyE

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: