Kirjoittaja Aihe: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!  (Luettu 23 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 1992
SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
« : Joulukuu 05, 2017, 10:11:59 ip »
 •   0
 • [Valvontakameroiden kasvojentunnistus- ja videoanalyysiominaisuudet voivat tehdä yksityisyydestämme lopun. Tällaista tekniikkaa kokeillaan jo Suomessa.

  [/Kun katsoo jutussa olevaa poliisia, niin käy todella selväksi, miten sairaalloisia paskiaisia nämä kyrpiäiset todella ovat. Heille ei ole olemassa mitään rajaa sille, miten, missä ja ketä he haluavat vakoilla/seurata.

  Todella halveksuttavia tyyppejä !!!

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi83bLn0fPXAhXoDZoKHf5DCyQQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fareena.yle.fi%2F1-3797252&usg=AOvVaw3eHnvfaRno4wBNJo5TM97m


  [/[Tavoitteena kansan valvonta

  [/Kiina haluaisi koko kansan kasvot tietopankkiin – jopa vessapaperia saa vasta kasvojentunnistuksen jälkeen.

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=19&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiK4eaN0_PXAhVkEpoKHfeMBII4ChAWCFIwCA&url=https%3A%2F%2Fwww.mtv.fi%2Fuutiset%2Fulkomaat%2Fartikkeli%2Fkiina-haluaisi-koko-kansan-kasvot-tietopankkiin-jopa-vessapaperia-saa-vasta-kasvojentunnistuksen-jalkeen%2F6629904&usg=AOvVaw26PUr4DZtOmFeSymo2pM5Y
  « Viimeksi muokattu: Joulukuu 05, 2017, 10:24:50 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 1992
  Vs: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
  « Vastaus #1 : Joulukuu 08, 2017, 03:02:18 ip »
 •   0
 • Tiedustelulakiin voi tulla vielä muutoksia

  Siviilitiedustelulakia on valmisteltu sisäministeriössä. Puolustusministeriö on valmistellut sotilastiedustelukia. Oikeusministeriössä on pohdittu, millaisia muutoksia tiedustelulaki vaatisi perustuslakiin. Näiden kaikkien ministeriöiden lakiehdotukset lähtevät perjantaina iltapäivällä Lainsäädännön arviointineuvostoon. Tällöin lakipykälät tulevat julkisiksi. Lakiteksteihin voi vielä tulla muutoksia sen perusteella, mitä arviointineuvosto esittää.

  Monet ministerit ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö ovat jo pitkään puhuneet siitä, että Suomeen tulisi saada tiedustelulaki.

  [/Tiedustelulakiin voi tulla vielä muutoksia.

  Pahoin pelkään, että 1 tulevista muutoksista saattaa olla poliisin haaveilema kasvon tunnistamisohjelma, jika on totaalista massavalvontaa !!

  Mutta eihän se juuri pahemmin näitä poliisi militantteja haittaa !!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-9967517

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 1992
  Vs: SUOMI 100 VUOTTA: ORWELLILAINEN POLIISIVALTIO RAKENTUU !!!!
  « Vastaus #2 : Joulukuu 08, 2017, 05:28:06 ip »
 •   0
 • Ennaltaehkäisevät kiinniotot, eli suomeksi sanottuna henkilön pidättäminen, vaikka kyseinen henkilö ei ole tehnyt mitään laitonta.

  Tämän kyseisen jutussa esiintyvä henkilö taitaa olla näitä vasemmistokaheleita, joiden jutuissa, sen enempää kuin teoissakaan ei ole päätä ei häntää, joten se siitä.

  Ongelma onkin se, että suomi on jo niin syvällä poliisivaltio kehityksessä, että henkilö voidaan pidättää, vaikka ei ole vielä tehnyt mitään, eikä kenenkään ylös kirjoittamat mielipiteensäkään asioista pitäisi voida olla peruste henkilön pidättämiseen.

  Jokin mättää ja pahasti !!!  Tälläisillä perusteilla voidaan alkaa pidätellä kansalaisia poliittisten tai muiden yhteiskunnallisten mielipiteiden takia, täysin mielivaltaisesti, varsinkin suomen kaltaisessa maassa, jossa poliisi on muuttunut täysin politisoituneeksi vallan käsikassaraksi !!

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwirzd-00frXAhUp94MKHUmmDvIQFghAMAU&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fmetro%2F&usg=AOvVaw0KFJmNT_NOF4llruftgegN

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: