Kirjoittaja Aihe: KUINKA SATTUIKAAN SOPIVASTI TÄMÄ ULOSTULO, JUURI KUN !!!!!  (Luettu 218 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2661
KUINKA SATTUIKAAN SOPIVASTI TÄMÄ ULOSTULO, JUURI KUN !!!!!
« : Marraskuu 29, 2017, 03:18:06 ip »
 •   0
 • “Eivät pelkästään uusnatseja” – Helsingin juutalaista seurakuntaa vastaan ilkivaltaa

  Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik kertoo moninaisista ja vuosia jatkuneista tihutöistä, joista Helsingin juutalainen seurakunta on joutunut kärsimään. Miksi sorrutaan järjettömään ilkivaltaan?


  [/Kuinka sattuikaan sopivasti tämä ulostulo, juuri kun
  ”Se on loppupeleissä myös asia, johon haluamme herättää huomiota: esimerkiksi hallituksen esitys tiedustelulainsäädännön muuttamisesta täytyisi mennä läpi. Tällä hetkellä jos poliisi epäilee jotain ihmistä, terroristisesta teosta tai sen valmistelusta, niin poliisi voi istua vain sen asunnon ulkopuolella autossa, mutta eihän tieto liiku enää sillä tavalla, että he tapaavat toisiaan kadulla.”

  Nadbornikin mukaan tiedustelulainsäädäntö mahdollistaisi näiden rikosten ehkäisyn. Tiedustelulainsäädäntöä kaipaavat tahot saavat ainakin synagogan vastaisista iskuista perusteluja, joita voi esittää uuden lainsäädännön puolesta.

  [/Eli, nytkö pitäisi antaa viranomaisille valtuudet kävellä kansalaisoikeuksien ja yksityisyyden yli, koska heidän tiipiihinsä on liimailtu tarroja ??

  On, se vaan jänski ilmiö, että olipa maa mikä tahansa, niin aina kun kyse on esim. sananvapauden rajoittamisesta / sensuurista, tai muusta hyökkäyksestä perustuslaillisia oikeuksia vastaan niin silloin asian puolesta on aina määkymässä jokin juutalaisjärjestö.

  Totta kai uhrina, mites muutenkaan ??

  Kuinka sattuikaan sopivasti tämä ulostulo, juuri kun pohjoinen vastarintaliike on poliisin hampaissa ja ''oikeus'' pohtimassa järjestön kieltämistä.

  Sopivan sattumallista tämä ulostulo, eikö vaan ??

  Ja, mitä helvettiä Molari oikein sekoilee ?  Tämä samainen Molari on aiemmin kirjoittanut kyseisestä urkintalaista varsin kriittiseen sävyyn ja osuvasti, mutta nyt hän onkin juutalaisjärjestön käsikassarana tyrkyttämässä kyseistä kansalaisoikeuksia räikeästi rikkovaa lakia !!!

  Lopuksi ihan noin ohimennen. Kuinka moni teistä vakavissaan uskoo, että pohjoisen vastarintaliikkeen jäsenet olisivat niin helvetin tyhmiä ja lapsellisia, että kun järjestöä ollaan ajamassa kieltoon poliisin taholta ja asia oikeusistuimen käsiteltävänä, niin he samaan aikaa juoksentelisivat liimailemassa tarroja tai heittelemässä kiviä ikkunoihin ????

  VAI, ETTÄ PITÄISI SAADA TIEDUSTELULAKI VOIMAAN ARVON HERRAN VALITTUJEN SUOJELEMISEKSI  >:( >:(

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2017/11/29/eivat-pelkastaan-uusnatseja-helsingin-juutalaista-seurakuntaa-vastaan-ilkivaltaa/


  Tässä alla kyseisen herran valitun ja suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston aikeista aloittaa suomessa sananvapausjahti, vai pitäisikö sanoa sananvapauden rajoittamisjahti.

  [/Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntailiitteessään Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtajan Yaron Nadbornikin haastattelun. Nadbornik kertoi, että juutalaiset ”ovat perustaneet ryhmän, joka käy paraikaa läpi tuhansia Suomessa julkaistuja juutalaisvastaisia kirjoituksia viime vuosilta”.

  ”Tarkoitus on tehdä tutkintapyyntöjä poliisille, kun koko aineisto on perattu,” Helsingin Sanomat kirjoittaa. Juutalaiset yrittävät siis järjestää Suomen historian selkeästi laajimman ajatusrikosoikeudenkäynnin jopa tuhansia ”väärinajattelua” sisältäviä artikkeleita julkaisseita tahoja vastaan.

  Kukahan se tässä maassa loppujen lopuksi on se ongelma ja niin muuten molari, HAISTA VITTU, helvetin 2naamainen, kaksilla raiteilla luistelija !!!!

  Linkki.
  http://www.vastarinta.com/suomen-juutalaiset-valmistautuvat-historiallisen-laajaan-ajatusrikosoikeudenkayntiin/  Niin, ja olin ihan unohtaa. Tietysti olisi myös maksattaa turvajärjestelynsä suomen veronmaksajilla !!!!

  [/Nadbornik odottaa yhä, että valtio kantaisi kortensa kekoon Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden turvaamisessa.

  ”Suomihan on ainoa Pohjoismaa, joka ei säännöllisesti tue juutalaisseurakuntiensa turvallisuutta rahallisesti.”

  [/Kyllähän kiltti GOYIM maksaa mielellään, eikös vaan ??

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjL4YKu7-PXAhXp5YMKHVf5BPkQFgg2MAM&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkaupunki%2Fart-2000005467809.html&usg=AOvVaw3GZp3WQBMMR_sBQjOJ25Dw
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 29, 2017, 03:40:58 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: