Kirjoittaja Aihe: GEERT WILDERS: ''ON AIKA KUIVATA SUOT'' MYÖS EUROOPASSA.  (Luettu 95 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2661
GEERT WILDERS: ''ON AIKA KUIVATA SUOT'' MYÖS EUROOPASSA.
« : Marraskuu 28, 2017, 10:25:18 ip »
 •   0
 • ["Demokratioistamme on tullut valedemokratioita. Ne ovat monipuoluediktatuureja, joita hallitsevat muutamat valtapuolueet, usein pettäen äänestäjänsä ja periaattensa."

  Idässä poliittiset johtajat uskaltavat nousta islamia vastaan, lännessä he vain antautuvat, Geert kuvailee.

  "Islam on jo saanut erittäin vahvan aseman Länsi-Euroopassa. Sen kadut muistuttavat jo Lähi-itää, islamilaisia kaapuja on kaikkialla. Osa Länsi-Euroopasta, esimerkiksi Schilderswijkin alue Haagissa, Molenbeekin lähiö Brysselissä, Pariisin esikaupunkialueet, Birmingham Briteissä,  Rosengårdin alue Malmössä ja monet muut alueet ovat muuttuneet islamilaisen valtaannousun keskuksiksi."

  "Islamin totalitaristista luonnetta ei voi kukaan kiistää.  Käskyt murhata ja vainota ei-muslimeja löytyvät Koraanista. Islamin profeetta Muhammed oli massamurhaaja ja pedofiili", Geert Wilders kirjoittaa. "Ne, jotka jättävät islamin, saavat kuolemantuomion. Islamin kritisoijia vainotaan".

  [/poliittinen eliitti lännessä tekee kaikkensa estääkseen näitä vaalien voittajia saamasta valtaa.  Lokakuussa Hollannissa hallitus muodostettiin viimein neljästä puolueesta ennätyksellisten seitsemän kuukauden neuvottelujen jälkeen, joka eliitiltä meni saadakseen eduskuntaan edes yhden äänen enemmistön vain välttääkseen kaiken yhteistyön Vapauspuolueen kanssa", wilders kirjoittaa.

  "Läntisen Euroopan demokratiat on vallattu. Heidän tavoitteensa ei ole enää tehdä mitä kansa haluaa. Päinvastoin, poliittinen eliitti usein tekee juuri päinvastoin. Eduskuntamme edistävät avoimien rajojen politiikkaa, vaikka enemmistö kansasta vastustaa sitä. Hallituksemme myyvät itsenäisyytemme Euroopan unionille vastoin kansan tahtoa. Hallitsijamme toivottavat tervetulleeksi aina vain lisää islamia, vaikka enemmistö kansasta vastustaa sitä."

  [/Linkki.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-47809

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: