Kirjoittaja Aihe: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!  (Luettu 181827 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4101
Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Vastaus #45 : ſyyskuu 04, 2019, 11:16:30 ip »
 •   0
 • 10 ’taksilaivaa’ Välimerellä: NGO-järjestöt käynnistäneet uudestaan siirtolaisoperaation Italiaan

  Italian kansallismielisen varapääministeri Matteo Salvinin suistuttua vallasta, ainakin 10 kansalaisjärjestöjen "taksilaivaa" on käynnistänyt uudestaan Välimeren siirtolaisoperaation EU-alueelle.


  No niin. Nyt vain odotellaan näiden kulttuuririkastajien saapumista suomeen. Rajat on auki  >:( >:( >:( >:( >:(

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/04/10-taksilaivaa-valimerella-ngo-jarjestot-kaynnistaneet-uudestaan-siirtolaisoperaation-italiaan/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #46 : ſyyskuu 12, 2019, 12:09:40 ap »
 •   0
 • ”Hyveen hiutaleet lumisadepallossa”

  "Keitos on kuin itsepetoksen liemellä täytetty lumisadepallo, josta valtamedian ravistelun jälkeen voi tuijotella hiljaa laskeutuvia vitivalkoisia hyvetekoja," kirjoittaa Rohmar UMV-kolumnissaan EU-politiikasta.

  Suomen hallitukselle on annettu tehtäväksi johtaa nettomaksajien moraalipahoinvointia Unkaria kohtaan. Hyökkäystä perustellaan oikeusvaltio käsitteellä ja lehdistönvapaudella. Nämä väitteet ovat kiertoilmaisuja.

  Oikeasti kyseessä on kosto- ja kiristystoimet Soroksen vaikutuspyrkimysten ja islamisaatiota kuljettavan haittamaahanmuuton torjumisesta, sekä kateus Victor Orbanin suosiosta.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/11/hyveen-hiutaleet-lumisadepallossa-umv-kolumni/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #47 : ſyyskuu 22, 2019, 09:52:39 ip »
 •   0
 • EU:n ja YK:n rahoittama ISIS-teloittaja pidätettiin Unkarissa

  Syyrialaisen miehen epäillään suorittaneen kymmeniä terroristijärjestö ISIS:n teloituksia Syyriassa. Pidätettäessä mieheltä löytyi EU:n ja YK:n hänelle luovuttamia pre-paid pankkikortteja.


  Loppuvuodesta 2018 lähtien on julkisuudessa ollut tietoja EU:n ja YK:n toimista, joissa he ovat jakaneet rahaa sisältäneitä pankkikortteja Lähi-idästä saapuneille henkilöille. Todisteiden mukaan miljardööri George Soros on ollut osallinen tässä toiminnassa vuodesta 2017 lähtien.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7422187/ISIS-butcher-charged-crimes-against-humanity-Hungary.html


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/04/eun-ja-ykn-rahoittama-isis-teloittaja-pidatettiin-unkarissa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #48 : Lokakuu 01, 2019, 09:16:38 ip »
 •   0
 • EKP:n väistyvä pääjohtaja Draghi FT:lle: Euron vastustajat hävisivät, tulonsiirrot euroalueelle

  Euroalueen tulonsiirrot olisivat mahdollisia laajan euroalueen budjetin kautta. Draghi kannattaa tätä.

  – Tarvitsemme yhteisen euroalueen budjetin saadaksemme vahvemman talous- ja rahaliiton, hän kertoi FT:n toisessa haastattelussa.


  Kaikki tämä tarkoittaisi, että suomi joutuisi tukemaan velallisia eu maita. Ainut tapa millä suomi tähän kykenisi, olisi ottaa lisää velkaa ja reilusti. Tämä taas tarkoittaisi lisää leikkauksia kaikkeen mahdolliseen suomessa, kuten sosiaaliturva, sekä eläkkeet. Tämän lisäksi pitäisi nostaa kaikkia mahdollisia veroaja, sekä maksuja, että itse pysyttäisiin jollain lailla pinnan yläpuolella. Sekin kääntyisi lopulta suomea vastaan.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/ekpn-vaistyva-paajohtaja-draghi-ftlle-euron-vastustajat-havisivat-tulonsiirrot-euroalueelle/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #49 : Lokakuu 24, 2019, 02:03:19 ap »
 •   0
 • Tšekin entinen presidentti: Eurooppa jatkaa vajoamistaan

  “Eurooppa jatkaa matkaansa väärään suuntaan. En ole yksin, nykyään monet Euroopassa tuntevat samoin. Euroopan eliitti ei kuitenkaan ota sitä huomioon”, hän totesi puheessaan.

  – Ne hyökkäävät kaikkien todellista muutosta haluavien kimppuun. Kaikkien, jotka haluavat vapautta, demokratiaa, vapaita markkinoita ja kansallista itsemääräämisoikeutta ja jotka uskaltavat sellaista ehdottaa.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.kansalainen.fi/vaclav-klaus-eurooppa-jatkaa-vajoamistaan-eu-vaalien-jalkeen/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #50 : Lokakuu 24, 2019, 04:25:18 ip »
 •   0
 • EU haluaa kieltää kaiken valvonnan sisärajoilla

  EU komissio on tyytymätön viiden EU-maan suorittamaan rajavalvontaan ja haluaa estää kaikilta jäsenmailta mahdollisuudet jatkaa sisärajojensa kontrollointia.


  ”Me emme voi jatkaa tällä tavoin. Me olemme lähettäneet selvän viestin valtioille, mutta emme kieltäneet vielä,” sanoi EU:n siirtolaiskomissaari Dimitris Avramopoulos lehdistötilaisuudessa.

  Tämä Eu:n touhu on täysin tahallista euroopan kansallisvaltioiden sabotointia!!!

  Tarkoituksena tottakai on kiihdyttää  väestönvaihtoa euroopassa pakottamalla kansallisvaltiot pitämään rajansa auki, että ns. pakolaiset saisivat lampsia vapaasti jokaiseen eu maahan.

  Ja niin kuin tapana on, suomen hallitus, sekä viranoamsiet eivät TEE YHTÄÄN MITÄÄN, vaan tottelvat kuin uskolliset sylikoirat  >:( >:( >:(

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/10/23/eu-haluaa-kieltaa-kaiken-valvonnan-sisarajoilla/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #51 : Lokakuu 31, 2019, 03:25:43 ap »
 •   0
 • Komissio: Todellinen turvallisuusunioni on rakennettu

  LUE- TODELLINEN POLIISI JA VALVONTAUNIONI ON RAKENNETTU.

  Siinä todetaan, että lisätoimia tarvitaan varsinkin EU:n turvallisuuslainsäädännön täytäntöönpanossa.

  LUE - LISÄTOIMIA TARVITAAN KANSALLISEN LAINSÄÄDÄNNON KORVAAMISEKSI EUROSTOLIITON LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ.

  – Olemme rakentaneet Euroopan turvallisuusagendan pohjalta toimivan ja todellisen turvallisuusunionin.

  Euroopan turvallisuusagenda - Poliisivaltio agenda.  toimivan ja todellisen turvallisuusunionin. Milloinkaan sitten toisen maailmansodan jälkeen Eurooppa ei ole ollut näin sekasortoisessa tilassa kuin se on nyt. KIITOS EUROOPAN UNIONIN !!!!!

  Voimme olla ylpeitä monista käytännön saavutuksista, kuten EU:n turvallisuuslainsäädännöstä, joka auttaa jäljittämään vaarallisia rikollisia, torjumaan terrorismia ja rajoittamaan ampuma-aseiden saantia.

  Torjumaan terrorismia. VOI VIDDU. SALLINETTE, ETTÄ NAURAN. Kiitos euroopan unionin, Eurooppaan on tullut täysin ennenäkemätön terrorismin aalto. Eu ei ole nostanut sormeakaan sulkeakseen EU:n rajat Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvia loislegioonia, jotka ovat tuoneet Eurooppaan terrorismin ohella kaiken mahdollisen kaaoksen lasten hyväksikäytöstä lähtien. Puhumattakaan tolkuttomista taloudellisista taakoista, jotka ovat kaatuneet jäsenvaltioiden kansalaisten maksettavaksi.

  Sen sijaan EU tekee kaikkensa, että EU:n ulko, sekä sisärajat pysyvät auki. Ihmis-salakuljettajat saavat toimia täysin vapaasti. EU jopa helpottaa heidän työtään. Eu tekee myös kaikkensa, että Eurooppaan saapuvat loiset jaettaisiin ympäri EU jäsenvaltioita.


  rajoittamaan ampuma-aseiden saantia. Pelko polttaa mielessä, että 1 kaunis päivä Eurooppalaiset saavat tarpeekseen EU kusettajista, niin Brysselissä kuin kansallisvaltioiden sisällä.

  EU:n internetfoorumin jäsenet ovat esimerkiksi sitoutuneet noudattamaan EU:n kriisisäännöstöä, joka on nopea mekanismi terroristisen ja muun ääriajatteluun perustuvan väkivaltaisen verkkosisällön nopean leviämisen pysäyttämiseksi.

  Ääriajatteluun perustuvan, eli vääriin poliittisiin mielipiteisiin perustuvan toiminnan sensuroiminen. ANTIFA on kuitenkin globalistien käsikassarana ok!!!!  EU internet foorumi - Linkki. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjm6PvmmMXlAhVpz6YKHY_OCdYQFjAGegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fec.europa.eu%2Fcommission%2Fpresscorner%2Fdetail%2Fen%2FAGENDA_19_5849&usg=AOvVaw1nrNf8TijhtBhRYJG33GfP

  Vilaiskaapa kyseisen foorumin jäsenistöä. Siellä on tottakai komissio ja jäsenvaltiot. Sitten on silikoni laakson BIGTECH korporaatiot, jotka kaikki ovat äärävasemmistolaisten hallussa ja niin kuin tiedetään, jokainen väärä poliittinen mielipide joutuu sensuroiduksi alta aikayksikön.

  Parempi tiedonvaihto

  Jäsenvaltiot vaihtavat tietoja enemmän kuin koskaan aiemmin EU:n virastojen, esimerkiksi Europolin, tarjoaman avun ansiosta. Jäljellä olevien tietoaukkojen ja katvealueiden poistamiseksi on kuitenkin erittäin tärkeää, että EU:n turvallisuustietojärjestelmät ovat yhteentoimivia.

  Siksi komissio on asettanut ensisijaiseksi turvallisuusprioriteetiksi sen, että yhteentoimivuutta koskevat ehdotukset pannaan täytäntöön vuoteen 2020 mennessä.


  LUE - KANSALLISET JÄRJESTELMÄT LIITETÄÄN EU JÄRJESTELMIIN JA KAIKKI YKSITYISYYDENSUOJA POISTETAAN KANSALAISILTA KOSKIEN HEIDÄN POLIISIREKISTEREISSÄ OLEVILTA TIEDOILTAAN. POLIISIVALTION PERUSKIVI ON AINA OLLUT REKISTERIT KANSALAISISTA !!!!!!!!!

  Disinformaatio

  EU on myös jatkanut ponnistelujaan disinformaation torjumiseksi ja vaalien rehellisyyden takaamiseksi noudattamalla lokakuussa 2018 hyväksyttyjä disinformaatiota koskevia käytännesääntöjä.


  Disinformaatio. Eli, väärien ja kansallismielisten mielipiteiden sensurointi ja EU, sekä kansallisvaltioiden hallitusten valeiden, sekä kansalaisiin kohdistuvat aivopesun entistä tehokkampi toteuttaminen.

  EU:n turvallisuuslainsäädännön täytäntöönpano

  Kaikki jäsenvaltiot eivät ole vielä panneet kaikilta osin täytäntöön eräitä keskeisiä terrorismia ja kyberrikollisuutta koskevia EU:n lakeja, esimerkiksi direktiivejä matkustajarekisteritietojen vaihdosta ja terrorismin torjunnasta.


  EU lait, sekä direktiivit laitettava ohi kansallisen lainsäädännon, sekä valvottava ja tehtailtava lisää rekisterejä kansalaisten liikkumisesta.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/komissio-euroopassa-todellinen-turvallisuusunioni/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #52 : Joulukuu 11, 2019, 11:21:56 ip »
 •   0
 • Komissiolta Euroopan vihreän kehityksen ohjelma

  Euroopasta aiotaan tehdä vuoteen 2050 mennessä ensimmäinen ilmastoneutraali maanosa.

  Edellyttää 260 miljardin euron vuotuisia lisäinvestointeja

  Kohta tulee EU:n taholta veroa, veron päälle ja maksua, maksun päälle, että saadaan toteutteua agenda varainsiirrosta kansallisvaltiolta EUROSTOLIITOLLE. Tottahan toki tullaan puuttumaan tuttuun kommunistuseen tyyliin myös jokaiseen ihmisten omaan päätäntävaltaan kuuluviin asioihin, sekä yksityisomistukseen. Esimerkkinä vaikkapa auto.

  ''Älyliikenne'', eli kansalaisten kulkemisen reaaliaikainen seuranta.

  Agenda 21 ja 2030 ohjelmien nimissä tullaan myös tekemään kaikki mahdollinen mm. maaseutujen ja kasvukeskuksien ulkopuolisten alueiden tyhjentämiseksi!!!

  Eikä tietenkään sovi unohtaa Eurooppaan suuntautvaa kulttuuri rikastusta, jota tullaan epäilemättä rahoittamaan tällä kusetuksella. Sekä loputonta ja täysin hyödytöntä rahan kippaamista Afrikkaan.

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi4uKjTvK7mAhUNy6YKHUTpBDAQFjAAegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fkomissiolta-euroopan-vihrean-kehityksen-ohjelma%2F&usg=AOvVaw1qey7LqnXD5ZY2qDkAw52I  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #53 : Tammikuu 06, 2020, 11:45:23 ip »
 •   0

 • EU yrittää jälleen uudistaa maahan­muutto­politiikkaa, eikä aikaa ole hukattavaksi: ”Miljoonia ihmisiä voi olla liikkeellä viikoissa tai kuukausissa”

  ”EU ei voi jatkaa palomiehenä kriisistä toiseen, vaan sen on uudistettava koko maahanmuuttokeskustelu”, sanoo ranskalaistutkija Nicolas Bauquet.

  Yrittää uudistaa turvapaikkapolitiikkaansa. JOOPA JOO!!!!

  Eivät edes pidä vaihtoehtona sitä, että Euroopan rajat suljettaisiin tänne änkeäviltä loisilta, vaan sen sijaan kaikki Eurooppaan tulevat loiset levitettäisiin ns. taakanjaon nimissä kaikkiin EU maihin.

  Suomi ei tule tässäkään asiassa tekemään mitään muuta kuin nostamaan perseensä pystyyn ja huutamaan joo joo joka kohdassa. Tänne vaan joka ikinen loinen, mikä rajan yli pääsee!!!!

  Ei voi kuin toivoa, että Puola ja Unkari, sekä muut itä-euroopan maat vihdoin ja viimein tympiintyisivät EU:n touhuihin lopullisesti ja yksinkertaisesti eroaisivat EU:sta. Tämän myötä voisi alkaa EU:n lopullinen tuho nopeastikin.

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006363230.html?fbclid=IwAR2NTANHiqoqcS6EQJRdUFGSj-jyAvISTgeVFoRYsXqmfbgt2DVteXxUv2E

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #54 : Tammikuu 13, 2020, 11:41:27 ip »
 •   0
 • Liittovaltiohanke etenee Euroopan unionissa

  Valtavirtamediat eivät ole kovinkaan paljon pitäneet esillä tätä EU-liittovaltiohankerynnäkköä, jonka aloitusta on viimeistelty etenkin vuoden 2019 loppuviikkoina ja vuoden 2020 alkupäivinä.

  Jos Suomen nykyinen hallitus ei sitä ennen kaadu sisäisiin ristiriitoihinsa, lähtee Suomi tähän EU-liittovaltiohankerynnäkkökonferenssiin punavihreän ja äärimmäisen EU- ja globalismihenkisen hallituksen johdolla. Suomalaisen kansallisvaltion tuleva kohtalo on siis osaltaan sellaisen hallituksen käsissä, joka lähtökohtaisen ohjelmallisesti on sitoutunut edistämään avointen rajojen monikulttuurisuutta ja asennoituu vihamielisesti kansallismielisyyttä ja kansallisvaltion ideaa kohtaan.

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-129209  Kohti liittovaltiota: EU-parlamentissa kiellettiin kansallisvaltioiden liput

  EU-liittovaltiota havitteleva eliitti on päättänyt, että valtioiden kansalliset symbolit tulee kieltää parlamenttirakennuksessa. Päätös on provosoinut raivoa useiden valtioiden edustajien keskuudessa.

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/01/14/kohti-liittovaltiota-eu-parlamentissa-kiellettiin-kansallisvaltioiden-liput/
  Komissiolta vihreän kehityksen investointiohjelma

  Ohjelmalla halutaan ohjata investointeja Euroopan ilmastoneutraaliuden edistämiseksi.

  Kaikkien EU-maiden ja toimialojen on annettava oma panoksensa siirtymän toteuttamiseen, mutta haasteiden suuruusluokka vaihtelee.

  Kaikkien EU-maiden ja toimialojen. Epäilemättä!!!!  Rahat pois kusetus alkaa saada muotoaan ja kaikilta jäsenmailta tullaan nylkemään irti joka ikinen sentti, mikä lähtee!!!!

  Tietenkään unohtamatta loputonta verotuksen, maksujen ja hintojen nousua vihreätä hulluutta tavoitellessa. Nähtäväksi jää, kenen persiiseen nekin rahat tulevat katoamaan??

  Tässä koko ilmastokusetuksessa onkin kyse lähinnä massiivisesta varallisuuden siirrosta ja uusjaosta niille joilla on jo kaikki ennestään. Ja tottakai AGENDA 21 / 2030:stä.

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj5ztPj6YPnAhW3AhAIHUAPAQ8QxfQBMAF6BAgHEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.uusisuomi.fi%2Fuutiset%2Feu-julkaisi-ennennakemattoman-vihrean-siirtyman-rahoituksen-vahintaan-1000-miljardia-euroa-jo-talla-vuosikymmenella%2F6e845261-42fe-412e-a7a7-b5563a480673&usg=AOvVaw0Ul5X0jTurcjYCQODLCuMv


  « Viimeksi muokattu: Tammikuu 14, 2020, 10:09:54 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #55 : Tammikuu 15, 2020, 12:00:55 ap »
 •   0
 • Euroopan parlamentin jäsenet Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen (ps.) tuomitsevat jyrkin sanoin Euroopan parlamentin päätöksen poistaa jäsentensä pöydilleen asettamat kansalliset liput istuntosalista. Molemmat näkevät tapahtuneen osana laajempaa kehityskulkua, jossa keskusjohtoisemmaksi muuttuva EU polkee asteittain alleen kansalliset symbolit ja kansallisvaltioiden päätösvallan.

  Pahinta on ollut huomata, kuinka EU-liittovaltiota kannattavat europarlamentaarikot esimerkiksi kokoomuksen ryhmästä suhtautuivat järkytykseeni vähätellen samalla selittäen, kuinka en ole suomalainen vaan eurooppalainen, Huhtasaari kertoo.

  Kokoomus!!!!!  Et ole suomalainen, vaan eurooppalainen >:( >:( >:( >:(

  KOKOOMUS, MYYRÄT MAAN SISÄLLÄ ja niin on kyllä muutkin puolueet!!!!!!!!!

  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.kansalainen.fi/huhtasaari-ja-hakkarainen-sokissa-euroopan-parlamentin-puhemiehen-kiellettya-kansalliset-symbolit/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #56 : Tammikuu 16, 2020, 12:08:37 ip »
 •   0
 • EU:n pääsyyttäjä tuomitsee Unkarin rajoitukset Soros-säätiöiden vaikutusvallalle

  EU:n pääsyyttäjä Campos Sanchez-Bordonan mukaan Unkari rikkoo Euroopan unionin lakeja asettaessaan rajoitteita ulkomailta rahoitetuille NGO-kansalaisjärjestöille. Hänen lausuntonsa odotetaan vahvistuvan EU-tuomioistuimessa.


  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/01/16/eun-paasyyttaja-tuomitsee-unkarin-rajoitukset-soros-saatioiden-vaikutusvallalle/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #57 : Helmikuu 02, 2020, 10:11:18 ip »
 •   0
 • Brexit-sopimuksen yksi neuvottelijoista, entinen Belgian pääministeri Guy Verhofstadt sanoi puheessaan, että EU:ta on uudistettava siten, ettei virallisesti unionista voisi enää erota. Hän painotti, että ”Euroopan maat ovat menettäneet suvereniteettinsa pitkä aika sitten”.

  ”Brexit on unionin epäonnistuminen. Tässä on opittavaa: perusteellisesti uudistaa unionia. Tehdä siitä todellinen liitto, unioni ilman mahdollisuutta liittyä, ilman mahdollisuutta lähteä, ei alennuksia, ei poikkeuksia. Vain siten me voimme puolustaa intressejämme ja puolustaa arvojamme,” sanoi Verhofstadt.

  Puolustaa intressejämme ja puolustaa arvojamme.

  Ja kenenkähän INTRESSEISTÄ ja ''ARVOISTA '' tämä FEDERALISTI oikein puhuu??

  Ei ainakaan Euroopan maiden, kulttuurien tai kansalaisten!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/02/01/eun-brexit-neuvottelijat-haluavat-tehda-jatkossa-eu-erosta-mahdotonta/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #58 : Helmikuu 05, 2020, 09:43:48 ip »
 •   0
 • Neuvostoliiton tavoin EU-komission ja liittovaltiota kannattavien tähtäimessä näyttää olevan uuden eurooppalaisen identiteetin luominen kansoja pakkotoimin sekoittamalla.

  Komission tavoite on vähintään yhtä utopistinen kuin muutamia vuosikymmeniä kestänyt neuvostokansalaisuuteen pakottaminen, joka ei onnistunut Baltian maissa. Usean vuosikymmenen pakkopolitiikan seurauksena esimerkiksi virolaisista kasvoi jopa aiempaa isänmaallisempi kansakunta.

  Suomalaiset ovat suomalaisia, unkarilaiset unkarilaisia ja virolaiset virolaisia. Kansallisen identiteetin säilyttäminen ei kuitenkaan poista tosiasiaa, jonka mukaan suomalaiset, unkarilaiset ja virolaiset ovat eurooppalaisia. Ja kuten tiedetään, eurooppalaisia suomalaiset, unkarilaiset ja virolaiset olivat jo kauan ennen EU:n perustamista, vaikka sosialistista pakkovaltaa käyttänyt Neuvostoliitto kurmootti kaikkia edellä mainittuja, erityisesti Unkaria ja Viroa, useiden vuosikymmenien ajan.

  Eurooppalaisuus tarkoittaa samantyyppisten moraaliarvojen ja lakien kunnioittamista, kuitenkin maakohtaiset poikkeamat tiedostaen.

  Jokaisella kansalla on oma identiteetti, joka perustuu historiaan, maan sisäiseen kulttuuriin ja etnisen kantaväestön geneettiseen perimään.


  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-131200

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4101
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #59 : Helmikuu 18, 2020, 07:38:31 ip »
 •   0
 • EU leikkaa jälleen Suomen maataloustukia – Laura Huhtasaari: ”Eroon EU:sta!”

  Suomi on menettämässä satojen miljoonien eurojen maataloustuet EU:n tulevassa ns. "monivuotisessa rahoituskehyksessä". Perussuomalaisten meppi Laura Huhtasaari sanoo EU:n tuhoavan Suomen maatalouden ja vaatii eroa EU:sta.


  FUCK THE EU!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2020/02/18/eu-leikkaa-jalleen-suomen-maataloustukia-laura-huhtasaari-eroon-eusta/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: