Kirjoittaja Aihe: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!  (Luettu 158282 kertaa)

0 jäsentä ja 3 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3612
Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
« Vastaus #45 : ſyyskuu 04, 2019, 11:16:30 ip »
 •   0
 • 10 ’taksilaivaa’ Välimerellä: NGO-järjestöt käynnistäneet uudestaan siirtolaisoperaation Italiaan

  Italian kansallismielisen varapääministeri Matteo Salvinin suistuttua vallasta, ainakin 10 kansalaisjärjestöjen "taksilaivaa" on käynnistänyt uudestaan Välimeren siirtolaisoperaation EU-alueelle.


  No niin. Nyt vain odotellaan näiden kulttuuririkastajien saapumista suomeen. Rajat on auki  >:( >:( >:( >:( >:(

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/04/10-taksilaivaa-valimerella-ngo-jarjestot-kaynnistaneet-uudestaan-siirtolaisoperaation-italiaan/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #46 : ſyyskuu 12, 2019, 12:09:40 ap »
 •   0
 • ”Hyveen hiutaleet lumisadepallossa”

  "Keitos on kuin itsepetoksen liemellä täytetty lumisadepallo, josta valtamedian ravistelun jälkeen voi tuijotella hiljaa laskeutuvia vitivalkoisia hyvetekoja," kirjoittaa Rohmar UMV-kolumnissaan EU-politiikasta.

  Suomen hallitukselle on annettu tehtäväksi johtaa nettomaksajien moraalipahoinvointia Unkaria kohtaan. Hyökkäystä perustellaan oikeusvaltio käsitteellä ja lehdistönvapaudella. Nämä väitteet ovat kiertoilmaisuja.

  Oikeasti kyseessä on kosto- ja kiristystoimet Soroksen vaikutuspyrkimysten ja islamisaatiota kuljettavan haittamaahanmuuton torjumisesta, sekä kateus Victor Orbanin suosiosta.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/11/hyveen-hiutaleet-lumisadepallossa-umv-kolumni/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #47 : ſyyskuu 22, 2019, 09:52:39 ip »
 •   0
 • EU:n ja YK:n rahoittama ISIS-teloittaja pidätettiin Unkarissa

  Syyrialaisen miehen epäillään suorittaneen kymmeniä terroristijärjestö ISIS:n teloituksia Syyriassa. Pidätettäessä mieheltä löytyi EU:n ja YK:n hänelle luovuttamia pre-paid pankkikortteja.


  Loppuvuodesta 2018 lähtien on julkisuudessa ollut tietoja EU:n ja YK:n toimista, joissa he ovat jakaneet rahaa sisältäneitä pankkikortteja Lähi-idästä saapuneille henkilöille. Todisteiden mukaan miljardööri George Soros on ollut osallinen tässä toiminnassa vuodesta 2017 lähtien.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7422187/ISIS-butcher-charged-crimes-against-humanity-Hungary.html


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/09/04/eun-ja-ykn-rahoittama-isis-teloittaja-pidatettiin-unkarissa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #48 : Lokakuu 01, 2019, 09:16:38 ip »
 •   0
 • EKP:n väistyvä pääjohtaja Draghi FT:lle: Euron vastustajat hävisivät, tulonsiirrot euroalueelle

  Euroalueen tulonsiirrot olisivat mahdollisia laajan euroalueen budjetin kautta. Draghi kannattaa tätä.

  – Tarvitsemme yhteisen euroalueen budjetin saadaksemme vahvemman talous- ja rahaliiton, hän kertoi FT:n toisessa haastattelussa.


  Kaikki tämä tarkoittaisi, että suomi joutuisi tukemaan velallisia eu maita. Ainut tapa millä suomi tähän kykenisi, olisi ottaa lisää velkaa ja reilusti. Tämä taas tarkoittaisi lisää leikkauksia kaikkeen mahdolliseen suomessa, kuten sosiaaliturva, sekä eläkkeet. Tämän lisäksi pitäisi nostaa kaikkia mahdollisia veroaja, sekä maksuja, että itse pysyttäisiin jollain lailla pinnan yläpuolella. Sekin kääntyisi lopulta suomea vastaan.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.suomenuutiset.fi/ekpn-vaistyva-paajohtaja-draghi-ftlle-euron-vastustajat-havisivat-tulonsiirrot-euroalueelle/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #49 : Lokakuu 24, 2019, 02:03:19 ap »
 •   0
 • Tšekin entinen presidentti: Eurooppa jatkaa vajoamistaan

  “Eurooppa jatkaa matkaansa väärään suuntaan. En ole yksin, nykyään monet Euroopassa tuntevat samoin. Euroopan eliitti ei kuitenkaan ota sitä huomioon”, hän totesi puheessaan.

  – Ne hyökkäävät kaikkien todellista muutosta haluavien kimppuun. Kaikkien, jotka haluavat vapautta, demokratiaa, vapaita markkinoita ja kansallista itsemääräämisoikeutta ja jotka uskaltavat sellaista ehdottaa.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.kansalainen.fi/vaclav-klaus-eurooppa-jatkaa-vajoamistaan-eu-vaalien-jalkeen/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #50 : Lokakuu 24, 2019, 04:25:18 ip »
 •   0
 • EU haluaa kieltää kaiken valvonnan sisärajoilla

  EU komissio on tyytymätön viiden EU-maan suorittamaan rajavalvontaan ja haluaa estää kaikilta jäsenmailta mahdollisuudet jatkaa sisärajojensa kontrollointia.


  ”Me emme voi jatkaa tällä tavoin. Me olemme lähettäneet selvän viestin valtioille, mutta emme kieltäneet vielä,” sanoi EU:n siirtolaiskomissaari Dimitris Avramopoulos lehdistötilaisuudessa.

  Tämä Eu:n touhu on täysin tahallista euroopan kansallisvaltioiden sabotointia!!!

  Tarkoituksena tottakai on kiihdyttää  väestönvaihtoa euroopassa pakottamalla kansallisvaltiot pitämään rajansa auki, että ns. pakolaiset saisivat lampsia vapaasti jokaiseen eu maahan.

  Ja niin kuin tapana on, suomen hallitus, sekä viranoamsiet eivät TEE YHTÄÄN MITÄÄN, vaan tottelvat kuin uskolliset sylikoirat  >:( >:( >:(

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/10/23/eu-haluaa-kieltaa-kaiken-valvonnan-sisarajoilla/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3612
  Vs: FUCK THE EU !!!!!!!!!!!
  « Vastaus #51 : Lokakuu 31, 2019, 03:25:43 ap »
 •   0
 • Komissio: Todellinen turvallisuusunioni on rakennettu

  LUE- TODELLINEN POLIISI JA VALVONTAUNIONI ON RAKENNETTU.

  Siinä todetaan, että lisätoimia tarvitaan varsinkin EU:n turvallisuuslainsäädännön täytäntöönpanossa.

  LUE - LISÄTOIMIA TARVITAAN KANSALLISEN LAINSÄÄDÄNNON KORVAAMISEKSI EUROSTOLIITON LAINSÄÄDÄNNÖLLÄ.

  – Olemme rakentaneet Euroopan turvallisuusagendan pohjalta toimivan ja todellisen turvallisuusunionin.

  Euroopan turvallisuusagenda - Poliisivaltio agenda.  toimivan ja todellisen turvallisuusunionin. Milloinkaan sitten toisen maailmansodan jälkeen Eurooppa ei ole ollut näin sekasortoisessa tilassa kuin se on nyt. KIITOS EUROOPAN UNIONIN !!!!!

  Voimme olla ylpeitä monista käytännön saavutuksista, kuten EU:n turvallisuuslainsäädännöstä, joka auttaa jäljittämään vaarallisia rikollisia, torjumaan terrorismia ja rajoittamaan ampuma-aseiden saantia.

  Torjumaan terrorismia. VOI VIDDU. SALLINETTE, ETTÄ NAURAN. Kiitos euroopan unionin, Eurooppaan on tullut täysin ennenäkemätön terrorismin aalto. Eu ei ole nostanut sormeakaan sulkeakseen EU:n rajat Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvia loislegioonia, jotka ovat tuoneet Eurooppaan terrorismin ohella kaiken mahdollisen kaaoksen lasten hyväksikäytöstä lähtien. Puhumattakaan tolkuttomista taloudellisista taakoista, jotka ovat kaatuneet jäsenvaltioiden kansalaisten maksettavaksi.

  Sen sijaan EU tekee kaikkensa, että EU:n ulko, sekä sisärajat pysyvät auki. Ihmis-salakuljettajat saavat toimia täysin vapaasti. EU jopa helpottaa heidän työtään. Eu tekee myös kaikkensa, että Eurooppaan saapuvat loiset jaettaisiin ympäri EU jäsenvaltioita.


  rajoittamaan ampuma-aseiden saantia. Pelko polttaa mielessä, että 1 kaunis päivä Eurooppalaiset saavat tarpeekseen EU kusettajista, niin Brysselissä kuin kansallisvaltioiden sisällä.

  EU:n internetfoorumin jäsenet ovat esimerkiksi sitoutuneet noudattamaan EU:n kriisisäännöstöä, joka on nopea mekanismi terroristisen ja muun ääriajatteluun perustuvan väkivaltaisen verkkosisällön nopean leviämisen pysäyttämiseksi.

  Ääriajatteluun perustuvan, eli vääriin poliittisiin mielipiteisiin perustuvan toiminnan sensuroiminen. ANTIFA on kuitenkin globalistien käsikassarana ok!!!!  EU internet foorumi - Linkki. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjm6PvmmMXlAhVpz6YKHY_OCdYQFjAGegQIAxAB&url=https%3A%2F%2Fec.europa.eu%2Fcommission%2Fpresscorner%2Fdetail%2Fen%2FAGENDA_19_5849&usg=AOvVaw1nrNf8TijhtBhRYJG33GfP

  Vilaiskaapa kyseisen foorumin jäsenistöä. Siellä on tottakai komissio ja jäsenvaltiot. Sitten on silikoni laakson BIGTECH korporaatiot, jotka kaikki ovat äärävasemmistolaisten hallussa ja niin kuin tiedetään, jokainen väärä poliittinen mielipide joutuu sensuroiduksi alta aikayksikön.

  Parempi tiedonvaihto

  Jäsenvaltiot vaihtavat tietoja enemmän kuin koskaan aiemmin EU:n virastojen, esimerkiksi Europolin, tarjoaman avun ansiosta. Jäljellä olevien tietoaukkojen ja katvealueiden poistamiseksi on kuitenkin erittäin tärkeää, että EU:n turvallisuustietojärjestelmät ovat yhteentoimivia.

  Siksi komissio on asettanut ensisijaiseksi turvallisuusprioriteetiksi sen, että yhteentoimivuutta koskevat ehdotukset pannaan täytäntöön vuoteen 2020 mennessä.


  LUE - KANSALLISET JÄRJESTELMÄT LIITETÄÄN EU JÄRJESTELMIIN JA KAIKKI YKSITYISYYDENSUOJA POISTETAAN KANSALAISILTA KOSKIEN HEIDÄN POLIISIREKISTEREISSÄ OLEVILTA TIEDOILTAAN. POLIISIVALTION PERUSKIVI ON AINA OLLUT REKISTERIT KANSALAISISTA !!!!!!!!!

  Disinformaatio

  EU on myös jatkanut ponnistelujaan disinformaation torjumiseksi ja vaalien rehellisyyden takaamiseksi noudattamalla lokakuussa 2018 hyväksyttyjä disinformaatiota koskevia käytännesääntöjä.


  Disinformaatio. Eli, väärien ja kansallismielisten mielipiteiden sensurointi ja EU, sekä kansallisvaltioiden hallitusten valeiden, sekä kansalaisiin kohdistuvat aivopesun entistä tehokkampi toteuttaminen.

  EU:n turvallisuuslainsäädännön täytäntöönpano

  Kaikki jäsenvaltiot eivät ole vielä panneet kaikilta osin täytäntöön eräitä keskeisiä terrorismia ja kyberrikollisuutta koskevia EU:n lakeja, esimerkiksi direktiivejä matkustajarekisteritietojen vaihdosta ja terrorismin torjunnasta.


  EU lait, sekä direktiivit laitettava ohi kansallisen lainsäädännon, sekä valvottava ja tehtailtava lisää rekisterejä kansalaisten liikkumisesta.

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.verkkouutiset.fi/komissio-euroopassa-todellinen-turvallisuusunioni/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: