Kirjoittaja Aihe: 15,000 TIEDEMIEHEN ALLEKIRJOITTAMA HUUHAA VETOOMUS !!!!!!!!!!!!  (Luettu 161 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2928
15,000 TIEDEMIEHEN ALLEKIRJOITTAMA HUUHAA VETOOMUS !!!!!!!!!!!!
« : Marraskuu 14, 2017, 02:37:14 ap »
 •   0
 • Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin”Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin”

  [/Lukekaapa huviksenne kommenttiosion kirjoitukset. Artikkeli on saanut muutamat vihervassari kommarifanaatikot näppäimistön ääreen ja huutamaan ''näkemyksiään'', jotka ei varmaankaan perustu mihinkään muuhun kuin uskomuksiin, joita tuskin ovat vaivautuneet tarkistamaan, pitääkö ne paikkansa vai ei !!!

  Tälle ilmastonmuutos pelottelulle on käynyt täysin samalla lailla, kuin on käynyt venäjän cybervaikuttamis ja vakoilu uhalla pelottelulle, ei oikein käy uskottavasta tarinasta enää !!

  Touhu on mennyt niin pitkälle ja tullut jokapäiväiseksi, samalla kun uhkat ovat tulleet koko ajan pahemmiksi ja sitä myötä absurdimmaksi, että lopulta ei ole enää uskottavuudesta tietoakaan !!!

  2013 YK:n ilmastopaneelin puheenjohtaja erosi, koska uhkia oli paisuteltu aika kovalla kädellä !!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/tiede/art-2000005447989.html


  [/Here it is, FULL COURT PRESS they MUST spray the skies and they are going to get the public to demand it, we have to stand and tell them the facts, the facts are and have been out there for decades.

  [/Linkki.
  https://www.youtube.com/watch?v=9-FzD6MVJa8

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: