Kirjoittaja Aihe: EUROOPPALAISET ''JOURNALISTIT'' SANANVAPAUTTA VASTAAN !!!!!!!!  (Luettu 322 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3040
EUROOPPALAISET ''JOURNALISTIT'' SANANVAPAUTTA VASTAAN !!!!!!!!
« : Marraskuu 02, 2017, 02:59:55 ip »
 •   0
 • Toisin sanoen EFJ kertoo puolueettoman median pyrkivän politikoimalla vaikuttamaan lainsäädäntöön.

  Ammattimedia sananvapauden silmukkana

  Asianajaja Judith Bergman toteaakin Gatestone-instituutin julkaisemassa artikkelissa ”Eurooppalaiset journalistit sananvapautta vastaan” luovutun teeskentelemästä, että journalismi olisi faktojen raportoimista. Bergmanin mukaan ”Media vihapuhetta vastaan” -kampanja on vain yksi monista EU:n REC-ohjelmansa (Rights, Equality and Citizenship Program) kautta tukemista mediaprojekteista:

  ”Tämä – Euroopan suurin – poliittinen toimija, EU työskentelee avoimesti vaikuttaakseen ’vapaaseen lehdistöön’ omilla poliittisilla agendoillaan.”  EU-tuetun ”journalistin käsikirjan” ohjeista:


  ”Journalismi ei voi eikä sen pitäisi ’ratkaista’ vihapuheongelmaa itsenäisesti – – mutta se voi auttaa estämään sen normalisoitumista.”

  ”Haasteen kohtaaminen vaatii monien toimijoiden yhteistyötä – erityisesti Euroopan unionin, jonka täytyy vahvistaa olemassa olevia mekanismeja sekä tukea uusia työkaluja, joilla taistellaan vihapuhetta vastaan.”


  Sekä tukea uusia työkaluja.

  EU komissio on mm. tehnyt ehdotuksen filttereiden ottamisesta käyttöön, jotka sensuroi halutut asiat automaattisesti pois netistä.

  Tätä filtteri systeemiä käyttää netin sensurointiin mm. KIINA !!


  Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen johtaja Markku Jokisipilä kirjoitti Turun Sanomissa:

  ”Vihapuhetta ei edelleenkään ole lainsäädännössämme määritelty. Termistä ei ole olemassa mitään yksiselitteistä, yleisesti hyväksyttyä ja kriittistä tarkastelua kestävää määritelmää. Se ymmärretään niin ristiriitaisilla ja poliittisesti latautuneilla tavoilla, ettei sitä missään nimessä tulisi käyttää julkisen päätöksenteon ohjenuorana, juridisista ratkaisuista puhumattakaan.

  Edes Suomen poliisi, jonka pitäisi pystyä vihapuhetta pätevästi tutkimaan, ei ole pystynyt termiä kunnolla määrittelemään.”

  Linkki.
  https://vastavalkea.fi/2017/10/29/journalistit-sananvapautta-vastaan/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: