Kirjoittaja Aihe: AJATUSTEN JA ILMAISUJEN VALVONTA TÄYTTÄÄ TOTALITARISMIN TUNNUS......  (Luettu 287 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
Timo Vihavainen: ajatusten ja ilmaisujen poliisivalvonta täyttää totalitarismin tunnusmerkit

[”Kysymys kuuluukin, onko meidän järjestelmämme nyt sitten jo kriisissä? Entä mitkä ovat kriisin syyt ja miten ne voidaan poistaa? Normaaliin demokratiaan mielipiteiden poliisivalvonta ja kiihotuslait eivät kuulu. Milloin voisimme taas palata sellaiseen? Vai onko nyt vain otettu askel pitkällä tiellä, jolta ei paluuta ole…?”

[/Ihmisoikeussopimuksen artiklan 10 kohdassa 2 sanotaan jotain sellaista, mikä näyttäisi nykyään totalitarismin flirttailussa unohtuvan:

sananvapaus ei koske vain sellaisia tietoja ja ajatuksia, joihin suhtaudutaan myönteisesti tai joita pidetään vaarattomina ja yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät ja häiritsevät.

[/Linkki.
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/08/kiihottuminen-ja-kiihottaminen.html?m=1

TÄSSÄPÄ ERITTÄIN HYVÄ ESIMERKKI TOTALITAARISESTA TOUHUSTA !!!

[/Valtuutetut - aikamme salaperäiset ajatuspoliisit?

[/Linkki.
https://beta.oikeamedia.com/o1-43211
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 15, 2017, 10:38:58 ip kirjoittanut sylettää !!! »

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
Vs: AJATUSTEN JA ILMAISUJEN VALVONTA TÄYTTÄÄ TOTALITARISMIN TUNNUS......
« Vastaus #1 : Maaliskuu 14, 2019, 09:24:30 ap »
 •   0
 • Elämmekö Suomessa fasistisen hallintovallan alaisuudessa?

  1. Valtio tai rotu/kansa tärkeämpi kuin yksilön oikeudet. Verotus ja pienyrittäjien laaja vaino sekä rahastuksen että pykäläviidakon muodossa viittaa siihen, että tässä maassa valtio on tärkeämpi kuin ihmiset. Mitä rotuasiaan tulee, unohdetaan yksilöiden oikeudet Suomessa, ja tuodaan maa täyteen poliittisesti korrektia rotua, välittämättä niistä valtavista vahingoista, jotka nämä levottomat tulijat aiheuttavat tyttärillemme ja muille, vallatessaan yhä enemmän elintilaa meiltä omiin tarkoituksiinsa. Tänään valtio-käsitteeseen kuuluu poliittisesti ja erottamattomasti ”luonto” ja ”ilmasto”. Näiden pseudonyymien avulla saadaan yksilö luopumaan oikeuksistaan ja alistumaan valtiolle. Tai vähintäänkin totutetaan siihen että isoveli päättää arjestamme, ja meidän täytyy vain alistua. Tätä opetetaan myös lapsillemme koulussa, joka ikinen päivä.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/03/13/antifa-george-orwell-ja-fasismin-maaritelma/  Onko mafiamedia vallannut Suomen?

  Mitä tarvitaan, jotta täällä Suomessa kansa nousee vastustamaan poistamistaan omasta kotimaastaan, ja kansan korvaamista levottomilla etelän tulijoilla? Tietääkö kukaan?

  Allekirjoittaneena pahoin pelkään, että suomessa suurin osa ihmisistä ei tule heräämään todellisuuteen, tapahtuipa mitä tahansa  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/03/13/mielipide-onko-mafiamedia-vallannut-suomen/  Kuin tilauksesta YLE:n sontatuutti, vihervasemmistolaisine MARXISTI toimittajineen jatkaa sontaista ulosantiaan !!!

  Ylen vaalikone on avattu. Eduskuntavaalien verkkotuottaja Ville Seuri kertoo, miten sen väitteet syntyivät.

  Alla hyvä lukijan kommentti, joka summa koko YLE KUSETUKSEN pilkulleen !!!!

  Eri puolueitten ehdokkaitten mielipiteet ympäristökysymyksiin ja niiden vertaaminen Ylen syytämiin "uutisiin" vastaavista aiheista osoittavat surullisella tavalla, miten puolueväritteinen, jopa alisteinen laitos Yle nykytoimittakunnallaan on. Toivon, että äänestäjät näkevät tämän sumutuksen läpi ja jättävät manipulaation huomioimatta. Suomi ansaitsisi moniarvoisen Yleisradion, jossa faktantarkastuksesta huolehtisi muut kuin...

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10683701

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: