Kirjoittaja Aihe: ON VAIN 2 SUKUPUOLTA - MIES JA NAINEN !!!!!!!  (Luettu 187 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2861
ON VAIN 2 SUKUPUOLTA - MIES JA NAINEN !!!!!!!
« : Lokakuu 09, 2017, 12:57:54 ap »
 •   0
 • Uutiset huutaa, mies raskaana. Ja paskat. Mies ei voi olla, eikä tulla raskaaksi !!!  Kyseessä on mieleltään sairas nainen, joka on vaihtamassa sukupuoltaan, mikä myös on mahdotonta.

  On vain 2 sukupuolta. Mies ja nainen !!!!

  Mies voi olla äiti. Voi jeesus !!!!!!!! :'( :'(

  Voi vain kuvitella, minkälainen sekopää tästäkin lapsesta kasvaa, kun vanhempina on mieleltään sairaat yksilöt ??

  Eduskuntaan on tulossa käsiteltäväksi äitiyslaki, joka on jo kerran torpattu huonon valmistelun vuoksi, mutta nykyinen hallitus on antanut periksi näille pervo-organisaatioille ja tuomassa kyseisen lain eduskunnan äänestettäväksi, siitä huolimatta, että lakia ei ole muutettu mitenkään, vaan on yhä edelleen sama puutteellisesti valmisteltu sotku, jonka seta ja sateenkaaripervoperheyhdistys on saanut läpi ajettua ministeriön ja eduskunnan lakivaliokunnan feministi/kulttuurimarxistien avulla !!!!

  Olihan se jo odotettavissa, että tämä maailmalla jo täysin käsistä karannut sekoilu näiden mielenvikaisten trannsukupuolisten ''etujen'' ajamisen nimissä saapuu myös suomeen.

  Jo aiemmin olemme saaneet maistiaisa näistä kulttuurimarxisti sekoilijoista, kun tuli ohjeet, että kouluiss tyttöjä ei tulisi kutsua tytöiksi ja poikia pojiksi.

  Tuskinpa tämä äitiyslakikaan on viimeinen esitys näiden mielenterveyspotilaiden taholta. Maailmalta Canada on varoittava esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun nämä sekopäät pääsevät vaikuttamaan kalien sisältöön !!

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiHv96fh-LWAhVKM5oKHUs5DgMQFghCMAU&url=http%3A%2F%2Faitoavioliitto.fi%2Fartikkelit%2Faitiyslaki-aloite-on-sekaannuksen-mestariteos%2F&usg=AOvVaw2gOU_ynMHGBPwtKovg4rwf

  Mies raskaana. JA PASKAT !!!!!

  Otsikkokin jo kertoo, että kyseessä on artikkeli, jonka tarkoitus on myydä jotain. Tässä tapauksessa lainmuutosta !!!

  Linkki pervovoilun edistämiseen tarkotettuun juttuun.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjj4OL9ieLWAhXMHJoKHQZ1AikQqOcBCCQwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.kaleva.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Fisa-on-ensi-kertaa-raskaana-suomessa-terveydenhuollon-tietojarjestelmat-eivat-tunnista-tilannetta%2F772585%2F&usg=AOvVaw0akhwVa5GuWOyDh3T9G-vY

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: