Kirjoittaja Aihe: KULTTUURIMARXISMI/FEMINISMI: ORWELLILAINEN SANOJEN KÄYTTÖ !!!!!  (Luettu 294 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3130
 •   0
 • Enempi tämäkin touhu muistuttaa mielisairautta, kuin mitään muuta ! Nämä hiton onnettomat feministi ämmät ja kuohitut ladypoika, mies ns. toimittajat näyttävät menettävän otettaan todellisuudesta koko ajan pahemmin !!!

  [/Punavihreät toimittajat ovat sairaalloisen kiinnostuneita valtarakenteista, koska he haluavat muokata ne mieleisekseen. Kyse on häikäilemättömästä vallanhalusta, joka naamioidaan "hyvien" asioiden kuten tasa-arvon ajamiseen. Pohjimmiltaan "sukupuolittuneen" kielen käytön kritiikissä (vrt. Frankfurtin koulukunnan Kriittinen teoria) kyse ei ole muusta kuin pienen sukupuolinarsistisen feministimafian ongelmasta, jonka Yle tuo Aamulehden avulla valtavirtaan.

  [/ Orwellin opit ovat syöpyneet tamperelaisjulkaisussa niin syvälle, että edes miesmalli- tai naisurheilija-sanoja ei sovi käyttää, ne kun eivät ole sukupuolineutraaleja.

  Herra Jumala sentään (vai pitäisikö sanoa rouva Jumala)! Todellisuudesta ei voi enää tehdä parodiaa, se tekee sen ihan itse.

  On hyvin erikoista, että lehti kieltää toimittajiaan raportoimasta asioista niiden oikeilla nimillä. Sitä on vaikea pitää enää journalismina, se on kampanjointia.

  LLinkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2017/09/ensimmaisen-maailman-naennaisongelmia.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: