Kirjoittaja Aihe: NATOTROLLI JESSIKKA AHOA VASTAAN TEHTY RIKOSILMOITUS VÄÄRÄSTÄ ILMI...  (Luettu 555 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3118
Huumausainerikoksista tuomitusta Jessikka Henni Maria Arosta tehty rikosilmoitus väärästä ilmiannosta
Rikosilmoituksessa pyydetään poliisia tutkimaan, täyttyykö Aron väärässä ilmiannossa myös muiden rikosten tunnusmerkistöt, perätön lausuma viranomaismenettelyssä, törkeä kunnianloukkaus ym.

Erinomaista, mutta eihän tämä tietenkään tule mihinkään johtamaan, sillä suomen läpeensä korruptoitunut poliisi ja ns. oikeusjärjestelmä, eli hyväveliverkosto pitää huolen, että asia ei etene !!!

On tämä nato kiima aikamoista sirkusta seurata, kun asian myyjäksi, niin natolle, kuin suomen viranomaisille käy henkilö, joka on tuomittu narkkari ja huumeiden välittäjä  :'( :'( :'(

Tosin, mitä tulee natoon, niin heidän huumekauppansa on jo aikalailla yleisessä tiedossa !!!  NATO on ollut rahtaamassa ja levittämässä AFGANISTANIN OOPIUMIA EUROOPAN KADUILLE !!   

Linkki.
https://mvlehti.net/2017/09/16/huumausainerikoksista-tuomitusta-jessikka-henni-maria-arosta-tehty-rikosilmoitus-vaarasta-ilmiannosta


Drug War? American Troops Are Protecting Afghan Opium. U.S. Occupation Leads to All-Time High Heroin Production

Opium production in Afghanistan has been on the rise since U.S. occupation started in 2001.

Indeed, a brand new report from the United Nations finds that opium production is at an all-time high.

Common Dreams notes:

The cultivation of opium poppy in Afghanistan—a nation under the military control of US and NATO forces for more than twelve years—has risen to an all-time high, according to the 2013 Afghanistan Opium Survey released Wednesday by the United Nations.

According to the report, cultivation of poppy across the war-torn nation rose 36 per cent in 2013 and total opium production amounted to 5,500 tons, up by almost a half since 2012.

“This has never been witnessed before in the history of Afghanistan,” said Jean-Luc Lemahieu, the outgoing leader of the Afghanistan office of the United Nations Office on Drugs and Crime, which produced the report.

***

The U.S. military has allowed poppy cultivation to continue in order to appease farmers and government officials involved with the drug trade who might otherwise turn against the Afghan Karzai government in Kabul. Fueling both sides, in fact, the opium and heroin industry is both a product of the war and an essential source for continued conflict.

Linkki.'
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiXtcHht6nWAhUoMJoKHd_RBq8QFghKMAc&url=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fdrug-war-american-troops-are-protecting-afghan-opium-u-s-occupation-leads-to-all-time-high-heroin-production%2F5358053&usg=AFQjCNEdEKTR9wWeNoRMWR5R-_tIfVTrSg

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3118
Vs: NATOTROLLI JESSIKKA AHOA VASTAAN TEHTY RIKOSILMOITUS VÄÄRÄSTÄ ILMI...
« Vastaus #1 : Tammikuu 21, 2019, 10:43:50 ip »
 •   0
 • YLE:n Jessikka Arosta jätetty rikosilmoitus poliisille

  Tänään on Helsingin poliisille jätetty rikosilmoitus toimittaja Jessikka Arosta. Asiatunniste Helsingin poliisissa on: ZZZZZ27Y76.


  Rikosilmoitus koskee Aron esittämiä väitteitä Suomi Ensin ry:stä. Suomi Ensin ry oli puolueeksi pyrkivä hanke. Suomi Ensin keräsi kannattajakortteja puolueeksi rekisteröitymisen lisäksi myös Ilja Janitskinin valitsijayhdistykselle presidentinvaaleissa.

  [/Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/01/21/ylen-jessikka-arosta-jatetty-rikosilmoitus-poliisille

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3118
  Vs: NATOTROLLI JESSIKKA AHOA VASTAAN TEHTY RIKOSILMOITUS VÄÄRÄSTÄ ILMI...
  « Vastaus #2 : Tammikuu 23, 2019, 12:18:54 ap »
 •   0
 • ”Tuoreen tutkimuksen mukaan Venäjän sometrollit ovat yllyttäneet ranskalaisia väkivaltaiseen mellakointiin”, Aro kirjoitti ja jatkoi vailla ironian häivää: ”Muutamia muita operaatioita, joihin trollit ovat vaikuttaneet: Yhdysvaltojen vaalit, Katalonian itsenäisyys, Brexit, Ranskan vaalit, Saksan vaalit… vilkkaita ovat!”

  Ranskan, Amerikan, Katalonian, Britannian ja Saksan ohella Putinin uhrien listalle on joutunut nyt myös Suomi. Palkittu toimittaja ja ulkoministeriön virkamies yhdistivät ammattitaitonsa ja selvittivät, että Putin kummittelee myös Oulun monikulttuurisen raiskausvyyhdin yllä.

  On se Putin ihme äijä ja ilmeisesti aika kiireinen mies, kun kerkeää joka pirun asiaan ja paikkaan.

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/jessikka-aro-ja-ulkoministerio-selvittivat-oulun-raiskausten-putin-yhteyden/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: