Kirjoittaja Aihe: NATO TROLLI JANNE RIIHELÄINEN JAUHAA TAAS PASKAA JA KEKSII JUTTUJA !!!  (Luettu 384 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2861
MULKKU, MIKÄ MULKKU !!!  Ikävä kyllä, kaikki nämä ns. suomea hybridiuhilta suojelevat tontut ovat todellisuudessa natseihin / kommunisteihin verrattavissa olevia mielipidenatseja, jotka haluavat hiljentää jokaisen, joka ei heidän juttuihinsa yhdy.

Totta kai myös viranomaiset ovat syvässä sensuurin kiimassaan tukemassa näitä kaheleita, jotka mielellään näkisivät sananvapauden katoavan suomesta, jolloin jäljelle jäisi vain heidän syöttämänsä valheet, propaganda ja paska puheet !!!!

[/Riiheläinen itse harjoittaa henkilöön kohdistuvaa mustamaalausta

Janne Riiheläinen muistetaan jo aiemmin useista rajusti leimaavista syytöksistä, joita hän ei kaihda lausua niistä suomalaisista, jotka eivät riemukkaasti liity Ryskyn ajattelutapaan (salaliittoteorioihin).

Näitä leimaavia syytöksiään Rysky ei ole esitellyt ainoastaan Ylen, Helsingin Sanomien ja Karjalaisen artikkeleissa, joista hänelle tiettävästi maksetaan jopa rahaa kiitokseksi mustamaalauksesta, vaan myös suljetuissa opintotapahtumissa ja maanpuolustuskursseilla jne.

Janne Riiheläinen kävi opettamassa ylioppilastutkintonsa pätevyydellä Itä-Suomen yliopistossa loppuvuodesta 2016 ”teologin viestintätaidot” -nimisellä kurssilla. Siellä Riiheläinen häikäilemättömästi jopa nimeltä mainiten mustamaalasi tiettyjä suomalaishenkilöitä.

Kuka todella käy informaatiosotaa?

Asetelma voi muodostua jopa hyvin toisenlaiseksi, kuin Janne Riiheläisen ja vallasväen tukemassa salaliittoteorissa. Rikostoimittaja Mikko Niskasaari esittää poliisin ja syyttäjien jväärentävän todisteita! Hän itse käy oikeutta asiassa.

Rikostoimittaja Mikko Niskasaari huomauttaa 13.9.2017 kirjoituksessaan poliisin ja syyttäjien suorastaan väärentävän todisteita, varmistavan toisilleen syytesuojaa ja käyvän sitten kriitikkojen kimppuu.

Niskasaari kirjoittaa hyvin rajusti Ilja Janitskin asian syyttäjästä:


”Kihlakunnansyyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen on väärentäjä. Koska Hämäläisellä ei ollut mitään todisteita ajamansa rikossyytteen tueksi, hän turvautui väärennettyihin todisteisiin.
 Ei ole varmuutta, osallistuiko Hämäläinen väärennösten valmistamiseen tai siitä päättämiseen, mutta hän oli tarkkaan tietoinen siitä, että todisteet olivat väärennöksiä, kuten jäljempänä osoitan.”

Mikko Niskasaari nostaa esille Juha-Mikko Hämäläisen MV-lehden ylläpitäjän Ilja Janitskinin asiassa. Niskasaari oli kohdannut Juha-Mikko Hämäläisen 20.12.2016 Helsingin käräjäoikeudessa.

Linkki.
https://twitter.com/vesahakkinen/status/908061279922909186?s=09


Linkki.
http://www.mikkoniskasaari.fi/node/250

[/Linkki.
https://twitter.com/veitera/status/908171075791544320?s=09


Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2861
Vs: NATO TROLLI JANNE RIIHELÄINEN JAUHAA TAAS PASKAA JA KEKSII JUTTUJA !!!
« Vastaus #1 : ſyyskuu 22, 2017, 10:09:13 ip »
 •   0
 • RIIHELÄINEN: YHÄ EDELLEEN TÄYSIN PIHALLA !!!!!!!!

  Linkki.
  https://twitter.com/veitera/status/910755914948517888?s=09

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2861
  Vs: NATO TROLLI JANNE RIIHELÄINEN JAUHAA TAAS PASKAA JA KEKSII JUTTUJA !!!
  « Vastaus #2 : Marraskuu 13, 2017, 03:00:26 ip »
 •   0
 • Tilanteen ja syötetyn propagandan pitää olla jo aika paha, kun jopa YLE::ssä ja Helsingin Sanomissa aletaan naureskella syötetylle sonnalle  :P :P

  [/”suomalaisille tulisi järjetää informaatiovaikuttamisesta pakollista koulutusta”.

  Pakollista koulutusta. VOI JEESUKSEN RISTUKSEN JA MITÄ NÄITÄ NYT ON HELVETIN 16 !!!!!!!!!!

  Voisiko joku ohjata tämän tyypin mielenterveyspalvelujen äärelle, kiitos !!!

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2017/11/13/janne-riihelainen-paasasi-hybridivaikuttamisesta-jopa-hesarissa-ja-ylessa-hihitetaan-huvittuneina/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: